Şimdi Ara

Suriyedeki 14 Şehide CHP Sahip Çıktı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captain_turkiye

    Buradan senin görüşünün anti-chp olduğunu anlıyorum, yanlış mıyım? Saygı duruşunda bulunalım demişler sen bunu kaos istiyorlar diye algılamışsın. Yok chp böyle yok şöyle diye şaşırıyorsun. Zaten aynı şeyleri belki daha fazlasını yıllardır yapan akpye oy veririm chpye vermem diyorsun. Kimseye oy vermek zorunda değilsin ama bir sebepten desteklemiyorsan başkalarına da aynı davranman lazım.

    Saygı duruşu istemelerine gerek yok, eğer gerçekten saygı duruşunda bulunmak isteselerdi oylatmaya sunmazlardı direk kalkarlardı. Altı üstü 2 dk, hergün iktidarı karalamak için tweet attıkları akıllı telefondan açarlardı saygı duruşu ve istiklal marşı müziğini kalkarlardı ayağa. AKP'liler kalkar veya kalkmaz ama cidden içlerinden gelen bir eylem olsaydı kendileride yeterdi. Amaç herzamanki gibi karalama kampanyası.

    Oy vermek vatandaşlık görevidir. Oy vermek zorundayım, boş oy da değil mecburen bir partiyi seçmek zorundayım. O partide şuan CHP değil belki ilerleyen zamanlarda kendilerine çeki düzen verirler o zaman düşünürüm.




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.