Şimdi Ara

Sürekli Yorgunluk halsizlik neden olur !!???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben uzun bır suredır bu yorgunluk ve halsizlik hissini yasıyorum.Bu yuzden hıc konusasım hareket edesım gelmıyor.sosyal ılıskılerımı acayıp bozdu bu sorun.Ayakta durmakta bıle zorlanıyorum artık.Ağrıda cabası.dizimin üstünde ayak bileklerimde belımde agrı gıbı bısey hıssedıyorum.Bıraz ayakta kalıyım hemen baslıyor ağrı.Sabahları zor uyanıyorum.Gün boyunca da acılamıyorum.demir eksikliğim yok.Hematolojik kan testi yaptırdım bır sey cıkmadı.Bir eylem yapıyorum ama sadece yapıyorum.Ne yaptıgımın farkında degılım.unutkanlık ta basladı artık bende.Cekılmez dereceye ulastı bu problem.
    acaba neyden kaynaklanıyor olabılır arkadaslar?? acıl yorumlarınızı beklıyorum.

• Geçmiş olsun, D vitamini(hormonu) testi yapıldı mı yapılmadı ise yaptırınız yurdumuzda çoğu kişide eksikliği görülmesine rağmen uygulanmayan bir test. Benzer şikayetler ile bir çok doktora gittim, en son gittiğim FTR doktoru istedi D vitamini testini ve yetmezlik olduğunu söyledi bununda ağrı yapabileceğini ekledi tabi tedavi sonunda belli olacak rahatsızlığımın son durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 23 Ağustos 2014; 3:07:54 >
  • b12 den olabılır
  • bende de vardı, vitamin eksikligi olduğunu düşünüyorum, muz süt meyve ya da suyu, madensuyu düzenli kullanımı
    bunlar bende işe yaradı, kesinlikle saçmasapan bitkisel ilaçlar kullanma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Yorumun için sağol.b12 eksikliğini hangi testle anlayabilirim?ya da bu benim yaptırdığım hematolojik kan testi ile belli olurmu?
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Yorumun için sağol.Aslında yemek seçme gibi bir durumum yoktur. Ne bulursam yerim.Meyve sebze falan da yerim.Bu eksikliğe sebep olan farklı bir hastalık varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SbsVSavaş

Yorumun için sağol.Aslında yemek seçme gibi bir durumum yoktur. Ne bulursam yerim.Meyve sebze falan da yerim.Bu eksikliğe sebep olan farklı bir hastalık varmı acaba?

karaciğer yorgunluğun en büyük sebebidir, ciğeri zorlamayacaksin, en çok zorlayanlari antibiyotikler, mayonez, fastfood... bunlardan uzak durmak lazım
    karaciğeri en iyi temizleyenler ise, yeşil çay, düzenli su tüketimi, sebzeler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Bende de vardı demişsin.Tam olarak senın şikayetlerin neydi?Yani ayakta durmakta zorluk,sabah uyanmakta zorluk,ağrı vs falan oluyormuydu?Belirtileri açık bir şekilde anlatırsan mutlu olurum.Dediğini denerim,işe yararsa doktora gıtmeme de gerek kalmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SbsVSavaş

Bende de vardı demişsin.Tam olarak senın şikayetlerin neydi?Yani ayakta durmakta zorluk,sabah uyanmakta zorluk,ağrı vs falan oluyormuydu?Belirtileri açık bir şekilde anlatırsan mutlu olurum.Dediğini denerim,işe yararsa doktora gıtmeme de gerek kalmaz.

devamlı halsizlik ve yorgunluk vardı , dışarı çıkmak istemiyordum , bi yerde iş vardı gidemiyordum yorgunluktan , enerji tamamen bitmişti, ne kadar yesem de bir türlü enerji gelmiyordu
    yediğim şeyleri değiştirdim ben de, ha biraz da kilo verdim , göbek de yoruyordu ben, ama vitamin ve mineral katkılı beslenmem de çok faydalı oldu bu konuda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.