Şimdi Ara

Sürekli Mavi Ekran Hatası Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar yaklasık 4 ay once asus x550jx xx099d modelini aldım . İçerisinde anakarta baglı 4 gb ram ve gtx950m ekran kartı vardı. Ben 8 gb daha ram aldım ve boş olan slota taktım . 8+4 gb ram oldu. Ama nedendir bilmiyorum bazen oyuna girmek istediğimde ( ornegin cs go ve war thunder) siyah ekranda kalıyor bir süre sonrasında oyunu kapatıyorum sistemde sorun vardır diye bilgisayarı yenıden baslatınca mavi ekrana düşüyor . İnanın bilgisayara tam 5-10 kere format attım neredeysr tüm işletim sistemlerini denedim ( win 10 , windows 8.1 , windows 7 , ultimate , professional ) ama yine aynı mavi ekran hatasını alıyorum . Donanımsal bir hata mı var yoksa uyumsuz driver mı yüklüyorum hiç bilmiyorum . Elimde farklı zamanlarda 2 tane minidump( mavi ekranın dosyası) var hiç bir şey anlamadım ondan bir çare de bulamadım . Belki driverdan kaynaklanıyordur diye de servise vermek istemedim .Mesela bugun yine cs go ya girince dondu . Pcyi yenıden baslatınca yine mavi erkana düştü. Yardımcı olma sansınız var mı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 9 Ocak 2016; 12:10:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mavi ekran hatası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.