Şimdi Ara

Sürekli Kazanacağız İçeri Gelin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bu forumda daha yeniyim.Normaldede fazla forumlara katılmam ama 5 temmuzda bu foruma katıldım.Ben hergün veya 2 günde bir analiz yapıp foruma kuponu koyacağım.İzleyeceğimiz sistem ise şöyle: kuponumuzda maç sayısını en aza indirmek.Yani İlk Yarı ve Maç Sonucunu beraber oynayacağız.Sadece 2 maç olcak(istisna olabilir arada).Ben detaylı bir analiz yapıp size maçları vereceğim.2 misli ile başlayacagız.Benim önerim 2 mislidir ama isteyen daha fazllaylada başlayabilir.Kazandıgımızın birazını kenara koyacagiz ve yolumuza devam edecegiz.Bu arada telden giriyorum sorulariniza cevabim gec olabilir.Bu sistem hakkinda dusunduklerinizi yazarsaniz sevinirim.

• 6 maça çifte şans verip sistem 4-5-6 yaparsan hem günde +50 - +100 TL kâr edersin. Çok güzel bir sistem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: babayorgun65

6 maça çifte şans verip sistem 4-5-6 yaparsan hem günde +50 - +100 TL kâr edersin. Çok güzel bir sistem.
    iy ms oynamak sıkıntılı dostum sen paylaş burda yinede maçlarını
  • quote:

Orijinalden alıntı: rusty19

iy ms oynamak sıkıntılı dostum sen paylaş burda yinede maçlarını

Alıntıları Göster
    kardesım hayırlı olsun hosgeldın umarım kalıcı olursun forumda ne arkadaslar geldı neler gıttı,benden tavsıye ıstersen banko lu sıstem 1 oyna ama bankolarını duello dan sec derım ıstersen hacıyatmaz yazdıgım konuyu ıncele benım acıkcası ıddıa da ınsanların kaybetmesını hazmedemıyorum,eger kı ıyı analız yaar takımları takıp edersenız 20 kupon yapsanız 5 ı kesın gelır en azından 1.5 senelık her hafta yaptıgım kupon tecrubem bunu gosterıyor,ben yogun calıstıgımdan dolayı hıssettıgım takımları banko alıyorum söyle ıyı analız yapabılen azda hıssı kuvvetlı birisi olsa 400 macta 2 tane mac bulmamak pekde zor olmasa gerek,son lafım kesınlıkle mbs 4 maclara bulasma herkese bol sanslar

• quote:

6 maça çifte şans verip sistem 4-5-6 yaparsan hem günde +50 - +100 TL kâr edersin. Çok güzel bir sistem.

Hocam iyi guzel de
    6 mac yazip 4-5-6 sistem yapsan 22 kupon cikar
    50 misli yapmak istesen 50x22=1100 tl yatirmak gerekir kuponu oynamak icin.o nasil olucak?
    Hem 4 veya 5 mac tutsa bile kar edemeyiz ? Ben mi yanlis biliyorum bu sistem isini ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Othersboy -- 17 Temmuz 2013; 21:45:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Othersboy

quote:

Hocam iyi guzel de
    50 misli yapmak istesen 50x22=1100 tl yatirmak gerekir kuponu oynamak icin.o nasil olucak?
    Hem 4 veya 5 mac tutsa bile kar edemeyiz ? Ben mi yanlis biliyorum bu sistem isini ?

Söylediklerin biraz saçma geldi heralde bilmiyorsun sistem işini Bak 6 çifte şans maç oynadın sistem 4-5-6 yaptın oraya 3 misli yapıp 66 TL yatırmak gerekir net 50 TL kâr

• quote:

quote:

quote:

Hocam iyi guzel de

Söylediklerin biraz saçma geldi heralde bilmiyorsun sistem işini Bak 6 çifte şans maç oynadın sistem 4-5-6 yaptın oraya 3 misli yapıp 66 TL yatırmak gerekir net 50 TL kâr

Ben 50 misli diye anladim kuponlari ,3 misli aliyormussun sen

Ayrica dedigin sekilde kupondan sadece 4 mac tutsa,bir tane kupon kazanmis olur 22 tane icinden.3 misliye 6 kazanirsin ondanda en fazla.buyuk bir zarar olur.nasil 50 tl net kar oluyor ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam iyi guzel de

Ben 50 misli diye anladim kuponlari ,3 misli aliyormussun sen

Ayrica dedigin sekilde kupondan sadece 4 mac tutsa,bir tane kupon kazanmis olur 22 tane icinden.3 misliye 6 kazanirsin ondanda en fazla.buyuk bir zarar olur.nasil 50 tl net kar oluyor ?

Tamamda her maça çifte şans verdim tutma olasılığı yüksek. Birde zaten tüm maçları tutturmak gerekiyor iddaa'da olay bu.

60 TL'yi 50 TL'ye bazen 100 TL'ye risk ediyoruz. Ama öncelikle az az oynayıp yavaş yavaş yükseltmek yoksa birden git 60-70 TL bikupona oyna demiyorum

Şu konuyu inceleyin orta sayfalarda resimler var çok işinize yarayacaktır

http://forum.donanimhaber.com/m_57573867/tm.htm

• Evet Beyler Kazanma Vakti !!
    Misli : 2Tl
    Kazanilacak tutar : 10 Tl
    Kupon
    741 (2,5h-5,5h)New York Liberty-Chicago İM 2/2 2,25
    742 Los Angelas Sparks-Phoenix Mercury(6,5h-11,5) İM 1/1 2,25
  • İlk mac geldi.İkinci macta sira .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SubZeR07

İlk mac geldi.İkinci macta sira .
    Bu kuponunu bende oynadım. Basketbol mu olacak yoksa karışık mı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker_inside

Bu kuponunu bende oynadım. Basketbol mu olacak yoksa karışık mı...

Alıntıları Göster
    Mesajım otlansın maç geldikçe bakarım
  • arkadaslar kusura bakmayin ikinci mactan yatti fakat merak etmeyin.bugun acisini cikartacagiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SubZeR07 -- 19 Temmuz 2013; 11:28:20 >
  • 124Bray-Bohemian İM 0/1 4,75
    769 İM 1/1 2,25
    Misli:2
    Bedel:2
    Kazanilacak Tutar:21
  • quote:

124Bray-Bohemian İM 0/1 4,75
    769 İM 1/1 2,25
    Misli:2
    Bedel:2
    Kazanilacak Tutar:21
    3.sefere olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevziçakmak

3.sefere olacak.

Alıntıları Göster
    fevziçakmak haklı 2 seferdir kaybettiriyorum bu yüzden çok üzgünüm fakat bugünkü maçlarla ilgili düşündüklerim seçip oynayabilirsiniz.

• quote:

fevziçakmak haklı 2 seferdir kaybettiriyorum bu yüzden çok üzgünüm fakat bugünkü maçlarla ilgili düşündüklerim seçip oynayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu arada bir banko kupon vermek istiyorum.

143 Dortmund (Amt.) - Stuttgart (Amt.) Çifte Şans 1X 1,18
    157 Falkenberg-Ostersund Maç Sonucu : 1 1,55
    165 Gürcistan U19-Fransa U19 Maç Sonucu : 2 1,25
    198 Sao Paolo-Cruzeiro 2,5 Üstü 1,55

Toplam Oran : 3,54
    MisLi : 5
    Kazanılacak Tutar : 17,7

• quote:

Arkadaşlar bu arada bir banko kupon vermek istiyorum.

143 Dortmund (Amt.) - Stuttgart (Amt.) Çifte Şans 1X 1,18
    157 Falkenberg-Ostersund Maç Sonucu : 1 1,55
    165 Gürcistan U19-Fransa U19 Maç Sonucu : 2 1,25
    198 Sao Paolo-Cruzeiro 2,5 Üstü 1,55

Toplam Oran : 3,54
    MisLi : 5
    Kazanılacak Tutar : 17,7

Alıntıları Göster
    142 Kazandı
    143 Kazandı
    144 Kazandı
    145 Kazandı
    146 Kazandı
    147 Kazandı
    148 Kaybetti
    149 Kaybetti

• quote:

142 Kazandı
    143 Kazandı
    144 Kazandı
    145 Kazandı
    146 Kazandı
    147 Kazandı
    148 Kaybetti
    149 Kaybetti

Alıntıları Göster
    hiç verme en iyisi kendin oyna kaybet insanların da bedduasını alma
  • quote:

Orijinalden alıntı: ß@®ß@®@

hiç verme en iyisi kendin oyna kaybet insanların da bedduasını alma

Alıntıları Göster
    ß@®ß@®@ sana cevaben bu kuponu koyuyorum.Diğer kuponumuda 1 saat içinde koyacağım.

Sürekli Kazanacağız İçeri Gelin Sürekli Kazanacağız İçeri Gelin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.