Şimdi Ara

Sürekli İnternetim Kesiliyor !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En fazla 2 haftadır çok sıklıkla internetim kesilmelere uğruyor. Kablolu internet kullanıyorum. Kesinti 5-10 dakikada bir oluyor ve 5-10 saniye sürüyor. 5-10 saniye sonra tekrar geliyor. Sorunu çözemedim bir türlü. Çok araştırdım forumları gezdim ama bulamadım. Anlarsınız beni çileden çıkartıyor oyunlarımdaki questleri yaparken kesintiye uğruyorum ve questi baştan gidip almam gerekiyor. Şimdiden teşekkür ederim. Yardım edemeseniz de olur. Yeterki bir yorum yapsanız yeterli
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Beyler bu arada kesik olduğu süre boyunca modem ışıkları yeşil yanmaya devam ediyor. Kafayı yicem modem ışıkları da yanmaya devam ediyorsa neden kaynaklanıyor bu ??

Superonline kullanıyorum. 3 ev paylaşıyoruz ve biliyorum ki hızından kaynaklı değil.
  • BİR ALLAH'IN KULU YORUM YAPMAMIŞ LAN !!! Sabahtan beri bekliyorum.

Beyler iyi veya kötü, yardımcı olsun veya olmasın yeterki durumla ilgili bir fikirde bulunun
  • modemin data ışığı yanıyormu?modemden pcye giden bağlantı kablosunu değiştirmeyi dene.
  • gigaerman kullanıcısına yanıt
    yine olmazsa ,bağlı olduğun interneti telefonla arayıp internetin kesildiğini söyle,ücretsiz gelip onarıyorlar.benim başıma gelmişti.modemin açma kapama düğmesindede temassızlık olabilir ayrıca onuda değiştirdim ben şimdi sorun olmuyor.
  • modemin bütün ışıkları yeşil yanıyor hiç sönme meydana gelmiyor.

Hem bu sorun kardeşimin laptopunda da oluyor.

Onunda 5-10 dakikada bir interneti 5-10 saniyeliğine gidiyormuş.
  • o zaman internet explorer da bi sorun vardır.tekrar kurmayı deneyebilirsin.internete girdiğinde belli sürelerle kesilirse açtığın sitede virüs olabilir.explorer ın eklentilerine sızmıştır.benim interneti ve pc yi bile kapayan virüs olmuştu bu şekilde.antivirüsü bile kurdurmuyordu kendini kapıyordu pc.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hacı şöyle bir şey farkettim. Sağ alttaki bildirim alanındaki internet sarı üçgen içerisinde ünlem işareti oluyor.

Ona sağ tıklayıp sorunları gider dediğimde sorun çözülüyor. Ama 5-10dk sonra yine gidiyor. yine sorunları gider diyorum yine düzeliyor. Beni sıkan şey tam questi bitirecekken internetin gitmesi ve baştan başlamam.

Oynadığım oyun AQW
  • ShadoW_FienD kullanıcısına yanıt
    bende de şuan o üçgen işaret çıktı mesala.eklentilerden ayarlayorum yine tekrarlıyor.büyük ihtimalle bende oyun oynasam bende de aynısı olur.bi kaç yıl önce çözemeyip format atmıştım düzeldiydi.zamanla güncellemeleri yapmadığım için tekrar oluyor galiba.dün bişey yoktu bugün 2 kez benimde kesildi internet
  • hacı 5-10 dakikaya bir internet kesilir mi ? Oyun da oynayamıyorum ban yiyeceğim diye
  • bazı oyun ve internet sitelerine girince otamatik kesiyo ya pc yada modem bende anlamadım.mesela bu siteye film .zlemeye dün giriyordum bugün girince kesiliyor internet http://www.filmifullizle.com/hizli-ve-ofkeli-6-fast-and-furious-6-720p-2013-turkce-dublaj-izle.html
  • Bu internetin sürekli gidip gelme sorununu yaşadım. Çok sinir bozucu bişey seni anlıyorum :) masa üstü benim bilgisayar. Kabloyla bağlanıyorum kablo bağlı olduğu halde ağ kablosu takılı değil diye sürekli uyarı alıyordum çok araştırdım netten falan ama çözemedim. Garantiye gönderdim en son. Ben sürekli gidip geliyor diye teknik bi sorun zannetmiştim ethernet kartı falan sorunlu zannetmiştim garantiye gönderdim ethernet hızı sabit değilmiş sabitleyip gönderdiler sorun çözüldü çok şükür .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ağ kablosunu değiştirdim olmadı,sürücüleri güncelledim olmadı, bütün forum sitelerini gezdim hiç bi yararı olmadı. Bide öyle bişeydi ki normalde internet vardı yani bağlı olarak görünüyor internet sayfasını açıyorum bağlanıyor internete giriyor 5 dakika sonra kablo takılı değil diyor net gidiyordu. Casper a her net gidişinde sövüyordum :) ama yine sorunu onlar çözdü sağolsunlar. Garantide Teknik bir soruna rastlanmadı ethernet hızı sabitlendi dediler sorun yok şimdi şükür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış hocam donanımhaberde olduğunu söylememiştin :)

Galiba bir çok kişi de var sürekli bağlantı kopma durumu . Belki alt yapı değiştiriyor olabilirler .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ethernet kablosu gibi duruyor veya ethernet kartından da olabilir
  • beyler peki ne yapmalıyım şuan ?
  • bendede vardı bu durumdan sorun modeme gelen dsl hattının bina içerisinde soyulmasından kaynaklıydı kısa devre yapıyordu yani birbirine değdikçe yıpranmadan soyulmuş kablolar internet gidiyordu kabloyu onardım düzeldi bence alt yapıyı kontrol edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.