Şimdi Ara

Sürekli deneme çözmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru bankalarından çok soğudum, çözmediğim bölümler olmasına rağmen kapaklarını dahi açmak istemiyorum :( benim gibi olanlar var mı?

• Been ama denemeleri boş çözüyorum gibi geliyor soru bankasindan da soru çözmezsem :/

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de sevmiyorum ygs için soru banksı. niyeyse bölüm denemesi daha iyi geliyor. 40 soruyu çoğu konudan tarıyorsun baya avantajlı durum bence
  • Aynennn ama kitaplar da bitmeyince bi şey de oluyo içimde
  • Eger netin +120yse her gun deneme atip yanlislarina bakabilirsin.. bence gayet guzel bi calisma yontemi. Ygsde cok fazla kaynak bitirmeye gerek yok diye düşünüyorum tabi biraz da kişiye bagli
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEOland

Eger netin +120yse her gun deneme atip yanlislarina bakabilirsin.. bence gayet guzel bi calisma yontemi. Ygsde cok fazla kaynak bitirmeye gerek yok diye düşünüyorum tabi biraz da kişiye bagli

bence de kişiye baglı da farklı soru tarları görmek açısından çok kaynak çözülmeli [bence]
  • ŞekerPancarı kullanıcısına yanıt
    Çok soru bankası mı çok deneme mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    zor türkçe deneme önerileri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ŞekerPancarı kullanıcısına yanıt
    Kaynaklarda belli kaliplarin disina cikilmiyor ki? Endemik disinda ozgun sorulari olan bir kaynak gormedim hepsi birbirnin tekrari. Dedigin gibi fazla soru tarzi görmek iyi ve o da en guzel denemede oluyor. Tabi bu benim tespitim. Konu eksigi kapatilip bi iki kaynak bittiyse deneme cok daha faydali oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CEOland

Kaynaklarda belli kaliplarin disina cikilmiyor ki? Endemik disinda ozgun sorulari olan bir kaynak gormedim hepsi birbirnin tekrari. Dedigin gibi fazla soru tarzi görmek iyi ve o da en guzel denemede oluyor. Tabi bu benim tespitim. Konu eksigi kapatilip bi iki kaynak bittiyse deneme cok daha faydali oluyor

Bilfen de var ben begendim bilfeni bazı soruları ayrıntı istiyorda matta güzel abi öneririm 2.kitap olarak . Dedigin gibi denemeler özellikle bölüm denemelerinin bu avantajını çok seviyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pieceofme

Çok soru bankası mı çok deneme mi?

konularının %60 ı bittiyse bölüm denemesi+soru bankası derim şubatın ortasına kaynak kitapları bitirirdim.ben öyle yapcam ondan snra da son 20 gün kalası günlük 1 adet deneme ha 7 günn kalası bu günde 2 bilemedin 3 genel deneme yapılmalı bu benim şahsi fikrim sizin fikrinize de saygı duyarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.