Soru bankalarından çok soğudum, çözmediğim bölümler olmasına rağmen kapaklarını dahi açmak istemiyorum :( benim gibi olanlar var mı?
Been ama denemeleri boş çözüyorum gibi geliyor soru bankasindan da soru çözmezsem :/
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
ben de sevmiyorum ygs için soru banksı. niyeyse bölüm denemesi daha iyi geliyor. 40 soruyu çoğu konudan tarıyorsun baya avantajlı durum bence
Aynennn ama kitaplar da bitmeyince bi şey de oluyo içimde
Eger netin +120yse her gun deneme atip yanlislarina bakabilirsin.. bence gayet guzel bi calisma yontemi. Ygsde cok fazla kaynak bitirmeye gerek yok diye düşünüyorum tabi biraz da kişiye bagli
quote:
Orijinalden alıntı: CEOland
Eger netin +120yse her gun deneme atip yanlislarina bakabilirsin.. bence gayet guzel bi calisma yontemi. Ygsde cok fazla kaynak bitirmeye gerek yok diye düşünüyorum tabi biraz da kişiye bagli
bence de kişiye baglı da farklı soru tarları görmek açısından çok kaynak çözülmeli [bence]
Kaynaklarda belli kaliplarin disina cikilmiyor ki? Endemik disinda ozgun sorulari olan bir kaynak gormedim hepsi birbirnin tekrari. Dedigin gibi fazla soru tarzi görmek iyi ve o da en guzel denemede oluyor. Tabi bu benim tespitim. Konu eksigi kapatilip bi iki kaynak bittiyse deneme cok daha faydali oluyor
quote:
Orijinalden alıntı: CEOland
Kaynaklarda belli kaliplarin disina cikilmiyor ki? Endemik disinda ozgun sorulari olan bir kaynak gormedim hepsi birbirnin tekrari. Dedigin gibi fazla soru tarzi görmek iyi ve o da en guzel denemede oluyor. Tabi bu benim tespitim. Konu eksigi kapatilip bi iki kaynak bittiyse deneme cok daha faydali oluyor
Bilfen de var ben begendim bilfeni bazı soruları ayrıntı istiyorda matta güzel abi öneririm 2.kitap olarak . Dedigin gibi denemeler özellikle bölüm denemelerinin bu avantajını çok seviyorum
quote:
Orijinalden alıntı: pieceofme
Çok soru bankası mı çok deneme mi?
konularının %60 ı bittiyse bölüm denemesi+soru bankası derim şubatın ortasına kaynak kitapları bitirirdim.ben öyle yapcam ondan snra da son 20 gün kalası günlük 1 adet deneme ha 7 günn kalası bu günde 2 bilemedin 3 genel deneme yapılmalı bu benim şahsi fikrim sizin fikrinize de saygı duyarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme