Şimdi Ara

Surecom EP-320X-S Eternet Adaptor internet problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende Asound tabanli Surecom EP-320X-S 10/100 M Eternet PCI kart var. Bilgisayara format attiktan sonra internete giremez oldum. Daha once normal bir sekilde baglaniyordum. Simdi sinirli baglanti yada yok diye bir uyari geliyor. Bu eternet kartininin surucusu de yok bende fakat aygit yoneticisine girdigimde XP bu karti duzgun bir sekilde tanimis ve calisiyor olarak gozukuyor. Oradan surucusunu silip tekrar degisiklikleri tarattigimda benim surucu icin yer gosterip yuklememe firsat vermeden kendisi yukluyor birseyler ve surucu duzgun bir sekilde yuklendi diyor.

ISLETIM SISTEMI: Windows XP Professional TR SP2

***Daha hicbir antivirus yada guvenlik duvari yazilimi kurmadim.

*** internet saglayicida yada eternet kablosunda bir sorun yok. (Ayni eternet kablosunu dizustu bilgisayarima taktigimda internete baglaniyor.)

Sorunu birturlu cozemedim. Ne yapmam gerektigi konusunda fikirlerinizi alabilirsem cok sevinirim.

Tesekkurler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malic -- 4 Ekim 2006; 11:46:12 >

• SP2 zaten güvenlik duvarı yazılımıdır.herneyse.eterneth kartın driverın benimkiyle aynı lazımsa atarım bura.internettende bulabilirsin.yüklemesi çok basit zaten.önce normal kurulum yapacaksın.sonra görev yöneticisinde bu drierın sürüsünü günceleştir diyeceksin pc otomatik olara k yükleyecektir.
  • Dosya Adi: driver-surecom ethernet kartı.zip
    Download Linki:http://www.hemenpaylas.com/download/586388/driver-surecom_ethernet_karti.zip.html
    tekrar bi yükle bakim
  • quote:

Orjinalden alıntı: niksizkahramanerkan

Dosya Adi: driver-surecom ethernet kartı.zip
    Download Linki:http://www.****.com/download/586388/driver-surecom_ethernet_karti.zip.html
    tekrar bi yükle bakim

Sagol niksizkahramanerkan bunu yukleyince calisti. Ben de bunu ariyordum ama bulamadimdi. Tekrar tesekkur ederim.
  • adreste ****** olan yer açık olmadığından linki çalıştıramadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.