Şimdi Ara

Sürat Kargo Sayesinde Ürünüm Bütün Ankarayı Turlayacak Gibi :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
63
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen günlerde n11 den toner dolum kiti almıştım. Sağolsun firma aynı gün çıkış yaptı ancak sürat kargonun Ankara kazan da şubesi olmadığı için Sincan orsan şubeye geldi.

Dağıtıma çıkacak derken 3 gün bekledi en son dağıtıma bile çıkmadan iade sürecinde yazdı, dedim ne alaka acaba aradım sorunu düzeltiyoruz dediler bugün baktım Mamak cigiltepeye gitmiş 😂. Yani şöyle diyim ilk geldiği orsan şube bize 30 km civarı şuan ise önce Keciorene yaklaşık 50 km sonra ise Cigiltepe yaklaşık 70 km uzakta bir şubeye gitmiş ve halen orada bakalım sırada hangi ilçeler var, Çankaya Altındağ Yenimahalleyi gezsin gelsin bi hava alsın öyle gelsin diye umut bağladım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quattro6 -- 31 Aralık 2019; 13:59:11 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Adres yazarken muallakta bırakmış olabilir misin?
    Posta koduna göre de genelde işlem yapıyorlar karıştırmış olabilirler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nakuğod

Adres yazarken muallakta bırakmış olabilir misin?
    Posta koduna göre de genelde işlem yapıyorlar karıştırmış olabilirler :)
    Yok hocam n11 de sabit adresim belki 50 tane alisverisim oldu önceden aras yurtici ptt ile gelirdi bi kac kez suratle geldi sorun yoktu. Velev ki adresi yanlış yazdılar insan bir arar sorar abi adres yok neresi vs o da yok onu bırak ben şubeleri arıyorum açan yok sadece müşteri hizmetleri açık :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.