Şimdi Ara

Supreme Ruler Cold War Modern World

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar oyunu bilen varsa bu modu denemelerini tavsiye ederim.Harika bir mod.Cold War ile birleşince harika sonuçlar doğuyor.Eğer denemediyseniz mutlaka ve mutlaka denemelisiniz.Deneyenle varsa burda konuşabiliriz.

• daha denemedim ama denemek lazım
  • bakalım
  • Kurmalısınız.Oyunda İran nükleer silah araştırmasını yapacağını açıklıyor.Bende Ermenistan'dım haliyle destekleme işaretine tıkladım.Tüm Rusya birliği destekelrken NAto Kınamakla yetindi.Büyük Asya ittifakını oluşturduk.Rusya,Çin,K.Kore,Kazakistan,ermenistan,tajicikstan,kırgızıstan,türkmeisntan,iran ve suriye ittifakı.yıl 2012 ve büyük savaş çıkacağına inanıyorum.
  • Bug durumu nasıl oyunun? Save load kısmında ciddi sıkıntı varmış diye duymuştum.
  • bug durumu sıkıntılı değil desem yalan olur.sadece save dosyasını açmada problem var.illa main menüye dönerek açıyor.7.2.2 versiyonnunda bu çözülmüştü sorun yoktu ancak ben modern world versiyonları hep yükseltrek oynadığım için bug yine save dosyasında oluyor.ama 2 patch ile bunların hepsinin ortadan kalkacağında eminim.
  • Hocam oyunu oynamayı bilemiyorum..Çözemedim bir türlü bana oyunu öğretirseniz bende başlarım oyuna..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    God Of War III Bug
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ooooww.Burada anlatmaya kalksak 30 sayfa yazmam gerek herhalde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.