Şimdi Ara

Suppper Clip :NickelBack-savin' Me

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben cok klip izledim...Kendi senaryolarimda vardir...Paylastigim kisilerde hayran kalir...

Ama boyle bir guzel klip izlemedim...Olaganustu ve super diye niteleyebilirim sanirim...

sizlerle de paylasayim istedim

izleyenleer zaten biliyor..Maksat izlemeyen arkadaslar izlesinn

Nickelback-Savin' Me

http://www.youtube.com/watch?v=9J8EaKByhT0

• güzelmiş

nickelback in şarkılarıda güzel oluyo zaten
  • Chad Kroeger gibi sesim olsa keşke bayılıyorum bu gruba
  • iyimiş.
    şarkıyı bir aydır falan dinliyorum ama klibi ilk kez izledim saol.
  • Eyvallah

Far Away ile Savin' Me ard arda donsun dursun...daha ne isterim.....
  • TEK KELİMEYLE MÜTİŞ YAW BU GRUBA BAYILIYORUM
  • @sexai sana tesekur edıyorum. bu grubu ılk defa duydum ve sarkıalrını ındırıcen keske daha onceden dınleseydım dedım. klıbe dıyecek bırsey yok zaten
  • yapma yaa...yas kac hocam....insallah cok buyuk degilsindir...Nickelback yaaa...nasil yeni duyarsin..

indir ne var ne yok....super sarkilari var....alin vatana millete genclige hizmet olsun....Far Away...memnun kalmayana para iadesi var anasini satayim...Hadi bakalim bundan memnun olmayan cikabilecek mi?

ahanda link: en az digeri "savin' me " kadar guzel

http://www.youtube.com/watch?v=zQhOnN5mAD8

edit: spiderman deki hero sarkisi da arkadaslara ait....
    quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

@sexai sana tesekur edıyorum. bu grubu ılk defa duydum ve sarkıalrını ındırıcen keske daha onceden dınleseydım dedım. klıbe dıyecek bırsey yok zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sexai -- 16 Ağustos 2006; 3:53:58 >

• bana biri bu klibin anlamını açıklayabilir mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renesis -- 16 Ağustos 2006; 11:15:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sexai

yapma yaa...yas kac hocam....insallah cok buyuk degilsindir...Nickelback yaaa...nasil yeni duyarsin..

indir ne var ne yok....super sarkilari var....alin vatana millete genclige hizmet olsun....Far Away...memnun kalmayana para iadesi var anasini satayim...Hadi bakalim bundan memnun olmayan cikabilecek mi?

ahanda link: en az digeri "savin' me " kadar guzel

http://www.youtube.com/watch?v=zQhOnN5mAD8

edit: spiderman deki hero sarkisi da arkadaslara ait....

quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

@sexai sana tesekur edıyorum. bu grubu ılk defa duydum ve sarkıalrını ındırıcen keske daha onceden dınleseydım dedım. klıbe dıyecek bırsey yok zaten

askerlık cagına geldık hocam yaslandık sayılır. 3 sarkısını ındırdım gercekten cok guzel dahada ındırmeye devam edecegım. boyle bı grup gozumden nasıl kacmıs anlamadım. zararın neresınden donersen kardır bende bundan sonra daha yakından takıp edecegım.

• bu adamların someday (adını tam hatırlamıyorum) gibisinden bir klipleri daha vardı ki yemede yanında yat
  • ..gerçekten muhteşem..şu admlar bi türkiye ye gelse de şöyle bi Mesa Sound uyla sağlam bi konser verseller hepimiz de gitsek..Duygu dolu ve bir o kadar da sert bir albüm..Şimdiye kadar duyduğum en iyi Mesa boogie kayıtlarından biri(albüm kaydı).
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.