Şimdi Ara

Support Rehberi - Thresh

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Felaket( Pasif )
     Support Rehberi - Thresh

Thresh yakınında ölen rakiplerin ruhlarını toplayarak zırh ve yetenek gücü elde eder.

Ölüm Cezası( Q )
     Support Rehberi - Thresh

Bedel: 80 Mana
    Menzil: 1075
    Thresh bir rakibi zinciriyle bağlar ve kendine doğru çeker. Bu yeteneğin ikinci kez etkinleştirilmesi, Thresh'in rakibe doğru çekilmesini sağlar.
    Bir rakibi yakalar ve kendine doğru çeker ya da ona doğru sıçrar. Tırpanını fırlatarak, isabet alan ilk hedefe 80/120/160/200/240 (+50% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir ve onu 1,5 saniye boyunca kendine doğru çeker. Ölüm Cezası bir rakibe isabet ederse bekleme süresi 3 saniye azalır.Thresh'i rakibe doğru çekmek için bu yeteneği tekrar gerçekleştir.

Karanlık Geçiş( W )
     Support Rehberi - Thresh

Bedel: 50/55/60/65/70 Mana
    Menzil: 950
    Thresh'in fırlattığı fener, yakındaki dost şampiyonları hasardan korur. Takım arkadaşları fenere tıklayarak Thresh'e doğru fırlayabilir.
    Oluşturduğun koruyucu fener, bir takım arkadaşının sana doğru fırlamasına olanak tanır. Feneri bir noktaya at. Fenerin yakınına gelen dostlar, 4 saniyeliğine 60/95/130/165/200 (+40% Yetenek Gücü) hasarı emen bir kalkan elde eder. Takım arkadaşların gerçekleştirme başına sadece bir kalkan elde edebilir. Yakına gelen bir takım arkadaşın fenerin üzerine tıklarsa alır ve Thresh ikisini de kendine çeker.

Derisini Yüz( E )
     Support Rehberi - Thresh

Bedel: 60/65/70/75/80 Mana
    Menzil: 800
    Thresh'in saldırıları giderek güçlenerek, saldırılar arasında beklediği süre arttıkça daha fazla hasar verir. Etkinleştirildiğinde, Thresh zincirini sallayarak tüm rakipleri darbe yönünde savurur.
    Pasif: Saldırmazken biriken her vuruş, büyü hasarı verir.Bu değer, toplanan ruh sayısına artı Saldırı Gücü değerinin %80/110/140/170/200 kadarına çıkabilen bir değere eşittir (bu değer son saldırıdan beri geçen süreye bağlıdır).
    Aktif: Yakındaki rakipleri seçtiğin yöne savurmanı sağlar. Arkasında başlayan bir hat üzerinde 65/95/125/155/185 (+40% Yetenek Gücü) büyü hasarı verir. İsabet alan rakipler, savurma yönünde itilerek 1,5 saniyeliğine %20/25/30/35/40 yavaşlar.İtmek için ileri doğru gerçekleştir; çekmek için geri doğru gerçekleştir.

Hücre( R )
     Support Rehberi - Thresh

Bedel: 100 Mana
    Menzil: 450
    Yıkılması halinde hasar veren ve yavaşlatan duvarlardan oluşan bir hapishane oluşturur.
    Rakipleri içine hapsettiğin duvarlar, yıkılmaları halinde yavaşlamalarına ve hasar almalarına yol açar. Etrafında hayalet duvarlardan oluşan bir hapishane oluşturur. Bir duvardan geçen rakip Şampiyonlar 250/400/550 (+100% Yetenek Gücü) büyü hasarı alır ve 2 saniyeliğine %99 yavaşlar; ancak o duvar yıkılır. Bir duvar yıkıldığında, kalan duvarların verdiği hasar ve yavaşlatma süresi yarıya iner. Bir rakip aynı anda birden fazla duvardan etkilenemez.

Rünler

Support Rehberi - Thresh

Açıklamak gerekirse

Damgalar 5x Saldırı Gücü - 4x Zırh

Mühürler 9x Zırh

Nişanlar 5x Büyü Direnci - 1x Mana Yenilenmesi - 3x Seviye Başına Büyü Direnci

Cevherler 2x Can Yenilenmesi - 1x Zırh

Kabiliyetler

Support Rehberi - Thresh

Yetenekler

Support Rehberi - Thresh

Eşyalar

Oyuna Başlarken
    ya da

Daha sonra
    ve

Bunun dışında eşya önerisi yapmak pek mantıklı gelmiyor o an sizin takımınıza ve karşı takıma göre eşya almak daha mantıklı geliyor.

Genel olarak destek şampiyonu oynarken koridorda aktif olmaya çalışın gözünüz sürekli haritada olsun karşı takımın ormancısı, orta koridor oyuncusu nerede bunların hepsini takip etmeye çalışın sizin karşınızdaki destek oyuncusu ne zaman totem attı bunların sürelerine dikkat edin koridorda boş durmak sizin zararınıza olur.
    Thresh oynarken bana sorarsanız agresif oynamanız en iyisi(yanınızdaki taşıyıcı bu konuda çok önemli) E yeteneği ile başladığınız için hasarınız çok daha kuvvetli oluyor.Bunu kullanmak için çime girip fırsat buldukça karşınızdaki oyuncuları haraslamaya çalışın.E yeteneğinizi zamanında atarsanız hem kendinizi hemde taşıyıcınızı koruyabilirsiniz tabi kendinizi ve taşıyıcınızı en iyi koruyabilecek yeteneğiniz W inanılmaz güzel bir yetenek.Q yeteneğinizi olabildiğince çimin içinden atmaya çalışın.Bunun dışında Q yeteneğini kaçarkende kullanabilirsiniz.Ormanın içinde yakalandınız ve sizi kovalıyorlar Q yeteneğinizi herhangi bir yaratığa atın ve kurtulun.

Thresh'in en güzel özelliği bana göre W yeteneğidir.Oyundaki en güzel yeteneklerden birisi size görüş sağlıyor, istediğiniz birisini saldırıdan koruyabiliyorsunuz 4 kişi arasından taşıyıcınızı kurtarabiliyorsunuz ki bunu her destek şampiyonu yapamıyor.Mesela sizin orman oyuncunuz yardım için geldi W atarak onu saniyesinde yanınıza çekebilirsiniz bir de Q ile adamı tutabilirseniz başarılı bir baskın için çok güzel bir ortam hazırlamış olursunuz.

Orman oyuncunuz gelmese bile adamı Q ile tutarsanız sanki orman oyuncunuz gelmiş gibi W atın sürekli karşı takımı rahatsız etmiş olursunuz.Düşük bir ihtimal bile olsa sıçra bile kullanabilir.

Thresh için son olarak şunları söyleyebilirim çok kolay bir şampiyon değil üzerinde sürekli pratik yapılması gerekiyor siz ne kadar çok Thresh ile pratik yaparsanız yeteneklerini o kadar güzel kullanmaya başlarsınız.Bunun dışında boş zamanlarınızda Thresh videoları izlemenizi tavsiye ederim ki bu inanılmaz yararlı oluyor.

• Tmm

Edit:Threh karşıda olunca pc kapatasım gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Best Feeder TR -- 2 Mart 2014; 4:21:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda ben threshi op yapan seyi buldum.
    Q tuttugunda kendine cekince ikinci kez q ya basilmamasi lazim
    Yani amumunun q su gibi.
    Basmazsada 2 sn kendine ceksin.

Bu gidisle herseyine vurucak riot cöp olucak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Thresh rehberi olmayacak bir şampiyon, olacaksa bile çok fazla geniş olmalı çünkü farklı şekillerde oynanabiliyor. Q, W, E hepsini ilk olarak fulleyen var, defansif oynayan var, ofansif oynayan var. Rehberin konusunda ise rünler ve kabiliyetler zaten profesyonel oyuncuların bile bambaşka oluyor her zaman, tamamen oyun tarzına bakan şeyler ama skillere katılmıyorum, ofansif Thresh oynanacaksa bana sorarsan 3 veya 4'e kadar e geliştirilip q verilmeli sonra, en azından 3'e kadar q verilmeli çünkü ofansif bir oyunda ne kadar sık q atabilirseniz o kadar sağlıklı olur, geliştirilmemiş bir q'nun cooldownı çok fazla uzun.
  • Q fullüyorum. %40 cdr ile 11 lwlde 7.2 saniye cd oluyo.
    Q tutarsa 4.2 saniyede 1 Q. Hep söylerim. Rakip renektonu 3 kere çektim fight başlamadan öldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tethark

Bence Thresh rehberi olmayacak bir şampiyon, olacaksa bile çok fazla geniş olmalı çünkü farklı şekillerde oynanabiliyor. Q, W, E hepsini ilk olarak fulleyen var, defansif oynayan var, ofansif oynayan var. Rehberin konusunda ise rünler ve kabiliyetler zaten profesyonel oyuncuların bile bambaşka oluyor her zaman, tamamen oyun tarzına bakan şeyler ama skillere katılmıyorum, ofansif Thresh oynanacaksa bana sorarsan 3 veya 4'e kadar e geliştirilip q verilmeli sonra, en azından 3'e kadar q verilmeli çünkü ofansif bir oyunda ne kadar sık q atabilirseniz o kadar sağlıklı olur, geliştirilmemiş bir q'nun cooldownı çok fazla uzun.

Dediklerinde haklısın, aslında bu biraz rehbere bakış açısına bağlı ben bu rehberi hazırlarken birileri okur içerisinde kafasına yatan yerler olur onları dener ya da yeni başlamıştır şampiyon hakkında bilgi edinmek istiyordur düşüncesindeydim.Ben rehberleri incelerken bu mantıklı inceliyorum

• Thresh'in op özelliği E skillinin pasifi arkadaslar. macın ilk dakikalarında 600 HP ADC lere cok iyi harras vurabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Caitlyn yanına support?
    12 yıl önce açıldı
    Amumu Rehber
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel olmuş eline sağlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.