Şimdi Ara

SuperPi 1M Skorlar.. (54. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.046
Cevap
0
Favori
100.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş
  • Okadar mobile ve sempron arasından iyi sıyrıkmısız :)
    Tessekurler Koray.

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Listeler güncellendi gözümğz aydın problemi olan bana ulaşsın düzeltirriz....

problemim var!!

muskin lazım, 25 yapçam

Orjinalden alıntı: meke

quote:

Orjinalden alıntı: Brandybuck

Listeler güncellendi gözümğz aydın problemi olan bana ulaşsın düzeltirriz....

problemim var!!

muskin lazım, 25 yapçam

@meke işlemcinin isisi buralara kadar geldi sağol valla bu sayede iyi isiniyorum

Cypher = KingHarami / HayatOffline

• arkadaşlar bu iyi bir sonuçmu ustalardan öneri bekliyorum

SuperPi 1M Skorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cheetah_first -- 2 Nisan 2005, 2:16:56 >
    AMD Ryzen 5 3600-Tuf Gaming B550-Plus-Corsair 465x Black*G.Skill 16GB(2x8) Trident Z RGB 3600mhz CL17-Gigabyte GTX 1080 Ti Aorus Xtreme-Samsung 960 EVO NVMe 250GB -High Power Element Bronze 700W-Sound BlasterX AE-5-Marantz SR-5500 Receiver-Center Tannoy Mercury Mxc-Main Magnat Art Tower/170W-Rear Tannoy Mercury MX-Magnat Alpha 30A Active Sub Woofer
  • Bende imzamdamdaki sistemde yer alan celeron D 2.66@3.466 ile 1m süper pi yi 42 sn yede tamamladım.Bilgisayarımda snagit 7.2.2. versiyonu yüklü.hem cpu-z görüntüsünü ve hemde süper pi test sonucunu kaydedip belgelerime yüklüyorum.fakat bunu nasıl kopyalayıp size gönderebilecegimi yazarsanız hemen linklerini size yolluyacagım.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    saygılarımla.
  • hocam cevaplaya giriyorsun menünnün alt kısmında buraya resim koymak için tıkla diye bir new nü var oraya tıklıyorsun ve ssni almış olduğun dosyayı attach ediyorsun o kadar..Resimi jpg olarak kaydet 200k üstü konulamıyor..Veya Bir siteye upload edip [simage]xxxxxx(herneyse ssini vermek istediğin dosyanın bulunuğu urlsi sonu jpg olacak küçük harfle)[/simage] yapıcaksın

quote:

Bende imzamdamdaki sistemde yer alan celeron D 2.66@3.466 ile 1m süper pi yi 42 sn yede tamamladım.Bilgisayarımda snagit 7.2.2. versiyonu yüklü.hem cpu-z görüntüsünü ve hemde süper pi test sonucunu kaydedip belgelerime yüklüyorum.fakat bunu nasıl kopyalayıp size gönderebilecegimi yazarsanız hemen linklerini size yolluyacagım.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenomenhaa -- 2 Nisan 2005, 3:42:54 >
    {GİGABYTE X38 DQ6}{q6600@4200MHZ cooling by swiftec}{2*1024 GSKİLL 6400HZ@1200MHZ 4-4-3-4}{Sapphire 2900pro@1009/1250 COOLİNG BY Mcw60 }{4*250GB SEAGATE 7200.11 SATA2 RAİD 0+1tb depo}{COOLERMASTER STACKER @GATEWATCH@COOLWATCH@MUSKEETER@SİLVERSTONE}{WATER CHİLLER}{ENERMAX GALAXY 1000W}{LOGİTECH Z-680}{LOGİTECH mx1000&G7 with RAPTOR P2}}

• quote:

problemim var!!

muskin lazım, 25 yapçam

abi şuraya bakmanı öneririm
    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=7626
    ramler hb5 ve 593mhz de fx55 ile süper pi 27sn almış
    gerçi görmüşsünüzdür belki
    http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=56674&page=1&pp=25

{2*256 HYPERX BH5 }
    2k3:10k

• abi nasıl 19s sebille bu kadar oluyor..

Orjinalden alıntı: Yardım@

abi nasıl 19s sebille bu kadar oluyor..

Orjinalden alıntı: Yardım@

abi nasıl 19s sebille bu kadar oluyor..

İnsan şu voltajları en azından biraz yenilir cinsten yapar be Ampül mü yakıyon kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pr0meth3us -- 3 Nisan 2005, 2:38:36 >

SuperPi 1M Skorlar..
    MACBOOK PRO RETINA 15" 2018 - Core i7 8850H 2.6-4.3 GHz - 16GB DDR4 - 512 GB SSD - RADEON PRO 560X 4GB - MacOS 10.14 MOJAVE iPhone 7 Plus 128GB - iPad Pro 9.7 128GB Wifi -iOS 12.01 XBox One X - 2 TB Playstation 4 Pro - 2 TB
  • Evet.buda benim pc nin sonuçları.celeron 2.66D hiçde fena değilmiş dogrusu. Celeron D 2.66 GHZ@3.50 GHZ oldu.hemde stabil.Ramlerim ve işlemcim gerçekten mükemmilmiş
    SÜPER Pİ TESTİ SONUCU: 1M : 42 SN.FENA DEGİL DEGİLMİ?

SuperPi 1M Skorlar..

SuperPi 1M Skorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkoyuncu -- 3 Nisan 2005, 21:24:51 >

• Brandy ustat genel klasmana gıre bılmek ıcın ozel bırsey yapmamız gerekıyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: mkoyuncu

Evet.buda benim pc nin sonuçları.celeron 2.66D hiçde fena değilmiş dogrusu.
    SÜPER Pİ TESTİ SONUCU: 1M : 42 SN.FENA DEGİL DEGİLMİ?

SuperPi 1M Skorlar..

Merhaba @Brandbucky;
    Sonucu size pm olarak atmak istedim fakat pm kutunuz dolu.mesaj kabul etmiyor.
    Lütfen ilgilenirmisiniz?

Orjinalden alıntı: mantaboy

Brandy ustat genel klasmana gıre bılmek ıcın ozel bırsey yapmamız gerekıyormu

4500/3200:%40 o/c
    2775/1800: %54 o/c
    10. sıradaki senden daha fazla o/c yapmıs kural bu , bu yuzdeyi gecmen veya 29sn yapman gerekiyor , ben kafama gore yerleştirmiyorum...

mkoyuncu , pm atmanız gerekmiyor buraya yazın listeler guncellendiğinde eklenecektir , pm kutum bu yuzden doluyor zaten , pm ile atılan skorları degerlendirmiyorum tekrar soyluyorum buraya yazın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brandybuck -- 3 Nisan 2005, 18:30:39 >

• yaw bı ıs daha cıkarttın bana ıyımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: SebA_StiAn

quote:

problemim var!!

muskin lazım, 25 yapçam

abi şuraya bakmanı öneririm
    http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=7626
    ramler hb5 ve 593mhz de fx55 ile süper pi 27sn almış
    gerçi görmüşsünüzdür belki
    http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=56674&page=1&pp=25

abi adam FX-55 le 23 saniye de almış dual cascade sistemle

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=54853&page=1&pp=25

3.7GHZ FX-55

• Bu kadar işi içinde vakit ayırıp ilgilendiğin için Teşekkür ederim @brandbucky.
    saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkoyuncu -- 3 Nisan 2005, 19:39:46 >
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.