Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SUPERONLİNE ZTE ZXHN H3600 FİBER Satın Al 21 Mayıs 2024 21:19 1 1 SUPERONLİNE ZTE ZXHN H3600 FİBER Süperonline markalı fiber modemdir. Adsl ya da Vdsl girişi yok. Vdsl modem olarak kullanmak için almıştım o nedenle deneyemedim Prize taktığımda ışıkları yanıyor wifi ağına bağlanabiliyorum ama dsl girişi yok. Adaptörü var kutusu yok. İstanbul içi elden diğer illere ödeme sonrası kargo yapabilirim.www.sahibinden.comJust a moment...https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-wifi6-router-zte-zxhn-h3600-1174414460/detaySistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SUPERONLİNE ZTE ZXHN H3600 FİBER