Şimdi Ara

Superonline - Taahütnameye aykırı davranış (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kraldan çok kralcılık nedir arkadaş onu gösteriyor, belli ki bi ilişkisi var hocam, muhatap olmaya değmez. Tam ufak türk tüccarı mantığı (:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

şu an atıyorum 100 gb kotalı paketi kullanıyorsun

kotayı geçtin hızın 1 mbps ye düştü.

aradın superonline nı adamlar dedi ki biz bu paketi değiştirdik artık akk sonrası hız 1 mbps

ama istersen 5 ₺ daha ver kotanı biraz arttırırız hızın da 3 mbps olur.

ahh çok iyi ya tamam vereyim 5 ₺ daha ne olacak mı diyeceksin.

Normal tarifeden 5 tl daha ucuza çıkartılan 35Gb akk li paketler sadece Superonline da değil TTNETde de var.
    Bazı kişiler ben interneti az kullanıyom, ucuz olsun taştan olsun dediler diye firmalar bu paketleri çıkardı.

Alırken öyle olduğu belliydi. Konuyu açana satış yapan bayi salakmış, bayinin lafı ile birşey alırsanız olacağı bu. İnternette kabak gibi yazıyor, üstte bir başkası paylaştı zaten pdf dosyasını.

Kraldan çok kralcılık yapıyor diyenler, ben zaten AKK siz paketteyim. Onu siz AKK mağdurları düşüsün.

AKK saçmalığını çıkartanlar, bütün Türk internetini DPI ile kayıt altına alanlardır. Malum kişiye hakaret edilince anında nasıl tespit ediliyor sanıyorsunuz?
    Akk olmasa herkes torrent vs asılsa, o kadar verinin işlenmesi için kat kat fazla verimerkezi gerekecekti.

• muratai kullanıcısına yanıt
    satış yapan bayinin sözleşmesinde 1 mbps değil 3 mbps yazıyor olmasını tartışıyoruz zaten

pdf dosyasını da ben paylaştım ayrıca

verilerin işlenmesinin akk ile alakası olacağını sanmıyorum

bu adamlar senin torrent ten indirdiğin filmi ya da oyunu napsın

onların ilgilendiği hangi sitede takıldığın, kimlerle irtibat halinde olduğun bunlar bence

bu tarz şeyler için de öyle geniş bant internet ya da yüksek kapasiteli veri merkezleri gerekmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

satış yapan bayinin sözleşmesinde 1 mbps değil 3 mbps yazıyor olmasını tartışıyoruz zaten

pdf dosyasını da ben paylaştım ayrıca

verilerin işlenmesinin akk ile alakası olacağını sanmıyorum

bu adamlar senin torrent ten indirdiğin filmi ya da oyunu napsın

onların ilgilendiği hangi sitede takıldığın, kimlerle irtibat halinde olduğun bunlar bence

bu tarz şeyler için de öyle geniş bant internet ya da yüksek kapasiteli veri merkezleri gerekmiyor

Verilerin işlenmesini kolaylaştırmak için yurtdışı çıkışlarında verilerin incelenmesi gerekiyor. Ne kadar az veri, o kadar kolay inceleme. Milletin torrentten ne indirdiği tabikide umurlarında değil ama sisteme yük bindiriyor.

Superonline bayileri komisyon almak için her tür adiliği yapabilecek kapasitede. Buna yanlış sözleşme imzalatmakta dahil. Bayinin muhtemelen haberi bile yoktu 35Gb 25Mbit e özel akk uygulandığı konusunda.

Ancak konuyu açan elindeki sözleşmeye rağmen hiçbirşey yapamamış, Sıcak fırsatlardaki DH ölücüleri gibi alamadığı ürün yüzünden firmaya çamur atıyor.
    Forumcanak toplayalım para, 2 yılda 120 tl eder, peşinen ödeyelimde şu konuyu açan vatandaşın AKK si 50 ye, hızıda 3 mbite yükselsin :)

• An itibariyle modemi tv plus ı iade ettim. Muhtemelen özel bir birimden gayet profosyonel bir müşteri temsilcisi aradı. Özür dilediler ve ücret ödemeyeceğim, ısrarla turkcell in herhangi bir hizmetini kullanmayacağımıda belirttim. Ne hikmetse arkasına şirket hattımdan turkcell kurumsal satış temsilcisi bi arkadaşta aradı cevabınıda aldı.

Bu ülkenin senin gibi hak hukuk nedir bilen en ufak olayı bile maddi boyuta indirgemeyen insanlara ihtiyacı var mcrew. Yardımların için tekrar teşekkür ederim.

Aksi takdirde liyakat nedir bilmeyen ver kurtul zihniyetinin zararını göremeyen anlık hesap yapan insanlara muhtaç oluruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmhwish T kullanıcısına yanıt
    yani hak aramak önemli sözleşme neyse onu vermek zorundalar veremiyorlarsa istediğiniz zaman hiç bir bedel ödemeden iptal ettirebilirsiniz. Önemli olan 5 ₺ ya da 3 mbps 1 mbps hız değil bence.

turkcell kurumsal da çalışan müşteri yetkilileri de bireyseldeki bu durumdan rahatsız. Çünkü orada yaşanan olumsuzluklar kendilerine de yansıyor.

ya da turkcell superonline kullanan biri yaşadığı olumsuzluk yüzünden turkcell gsm hatlarını da iptal ettirebiliyor. Bunların da takibini yapıyorlar.

muhtemelen kurumsaldakiler bazı şeylerin farkına varıp bireysel kısmı da uyardı. Özür de dilemişler. Bence affedin. Kurumsal hatlarınız kalsın en azından
  • aylık 5 tl vermemek için kurulum + aktivasyon ücretini ve ilk ayın ücretini çatır çatır ödeyeceksin.
    Buna hakkını aramak denmez, k... lik denir.

2 yılda aylık 5 tl yapar 120 tl.
    Senin ödeyeceğin iptal parasının yanında çerez parası o.

200 tl kurulum, bilmem kaç tl aktivasyon, aldığın indirim ücreti (1 ay?) + 1.ci ayın faturası.
    Matematiğin kuvvetliyse hesapla bakalım :)
  • Superonline ilginç firma, altı yıl fiber abonesi olarak devam ettim, bu sene taşındık ve burda fiber olmadigindan adsl ye taşıdılar ama üç hafta baglamayinca iptal edin dedim, 400 TL ceza çıkardılar. Btk ya 29 eylülde şikayetçi oldum, 30 eyluld gelip adsl bağladılar. Sonunda bitti derken dün hattımı habersiz kapattılar, arayıp Noluyor dedim:efendim btk ya şikayetiniz üzerine hattınızı kapattık, taahhüt cezası vermiyoruz ve son ay kullaniminizi faturalandirmiyoruz dediler. Neyse bende fırsat bu fırsat deyip uydunet 50mbps ye gectim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.