Şimdi Ara

Superonline - PC'de Var Telefonda YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Geçen ay evimize internet + televizyon dahil paketi bağlattık. Modemde 5G ve normal bağlantı olmak üzere iki WiFi sinyali var. Fakat aldığımdan beri internette sorun yaşıyorum.

    Öyle ki bilgisayardan(WiFi) güzel şekilde girdiğim internet, ne hikmetse telefonlarda devamlı sorun yaratıyor veya çok yavaş. Bahsettiğim şey tek bir telefon değil; iOS olsun Android olsun her cihazda bu durum aynı.

    Şu ara bir de AKN doldu diye 8 mbit'e düştü ki telefonda hiç internete giremez oldum. Hızını ölçeyim dedim 0,5 mbit çıktı, şaka gibi! Sinyal devamlı ünlem işaretiyle bağlanıyor veya hiç modem yokmuş gibi tıklayınca bağlanmıyor bile. Normal olsun 5G olsun, iki WiFi bağlantısına da bağlanarak denediğim halde aynı. Ama ne hikmetse bu mesajı bilgisayardan aynı modem üzerinden yazabiliyorum.

    Sorarım size bu durumu yaşayan başkası var mıdır? Bir çözüm getirebilen oldu mu? Teknik servisin yaptığı şey 5G ve normal modemin şifrelerini birbirinden farklı yapmak oldu fakat halen PC ve telefon bağlantısı farklı oluyor.

    Benim aklım bu durumu hiç almıyor. Anlayan varsa bi yorum yapsın lütfen.


    Teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre220 -- 27 Eylül 2017; 17:42:45 >







  • Başvuruyu bayiden yaptı iseniz başvurunuzu alan kişiye ulaşıp modem değişimi isteyin, 0850 222 0 222 den yaptı iseniz modemi kapatın, wan veya dsl kablosunu çekseniz de olur 1 saat sonra müşteri hizmetlerini arayın internetim çalışmıyor modem değişimi istiyorum diyin modemi değiştirsinler. Bu sorun genelde fiber modemlerde oluyor ama, modem marka model nedir ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.