Şimdi Ara

Superonline ile Uyumlu Router Tavsiyesi (Bütçe: Maks. 5000 TL)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Superonline 1000mbps kullanıyorum ve elimde ZTE H3600 ve ONT cihazı mevcut. Şu an için arayışım, ONT üzerinden kullanabileceğim router yönünde. Bütçem maksimum 5000 TL.

Şartlarım ve tercihlerim:
    • Keenetic gibi Superonline kullanıcı adı ve şifresini otomatik çekebilen (veya kolay kurulum sağlayan) bir cihaz tercih sebebidir.
    • Wi-Fi performansı iyi olmalı. Wi-Fi 7 ve 6GHz destekli olması güzel olurdu, ama bu bütçede sanırım biraz zor gibi görünüyor.
    • İleriye dönük stabilite, ağ yönetimi ve OpenWRT desteği gibi unsurlar da önemli.
    • Şu ana kadar araştırdıklarım arasında Keenetic, Mercusys, ve Xiaomi OpenWRT destekli cihazlar dikkatimi çekti.

Keenetic’te yazılım desteği ve kolay kurulum çok cezbedici ama aynı fiyata başka markalarda daha yeni Wi-Fi teknolojileri var. Kararsız kaldım açıkçası.

Bu bütçeye ve ihtiyaçlara göre hangi cihazları önerirsiniz? Özellikle Keenetic dışı markalarda Superonline PPPoE şifre çekme kolaylığı sağlayan varsa belirtirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler şimdiden 🙏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senqaii -- 4 Ağustos 2025; 17:7:26 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/huawei-hg253s-wan-internet-sifresi-ogrenme--99599747-26#137906035

Bir routerda bu özelliği aramayın. Superonline şifrenizi sanal makine aracılığı ile bilgisayarınızla alabilirsiniz.

• KYTECHNGAMING kullanıcısına yanıt
    Aslında sanal makineye de ihtiyacım yokmuş. Halihazırda Arch linux kullanıyorum. Burda belirtilen yöntemleri deneyeceğim ama sorun şu ki bende TV+ ta var. Öğrensem bile sorun yaşar mıyım acaba ?

• Senqaii kullanıcısına yanıt
    Tv+ için vlan 103.

Bazı Bozlar hariç bir çoğu çalışıyor. En fazla kanal geçişi yavaş olma problemi yaşayabilirsiniz. Ya da aynı anda dhcp den ip alamadığınızda dahili uygulamlasri kullanamamak gibi.

Box yerine APK kullanmak daha zahmetsiz.

Linux tabanında PPPoE dinleme ile alabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum hocam. Söylediklerinizi uygulayacağım Son olarak bütçem dahilinde bana bir router tavsiyesi verirseniz çok sevinirim.

Keenetic harici bir şey kullanmadığımdan ve mesajınızda Keenetic maliyetine daha farklı güçlü cihazları radarınıza aldığınızdan pek bir önemi olmayacaktır aslında.

Peki Keenetic ürünler arasında , bütçem göz önüne alındığında , 5k bandında en iyi seçenek Keenetic Hero , 3-4k bandında ise Keenetic Hooper diyebilir miyiz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Evet diyebilirsiniz. Hopper ile Hero arasındaki fark, 2.5G combo SFP/Ethernet port ve ekstra USB farkı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.