Şimdi Ara

Superonline Hizmet bedeli saçmalığı hakkında !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Ben birşeyi öğrenmek istiyorum.Bilindiği üzere normal şartlarda internet kesimi 3 fatura birikmesiyle oluyordu.Ardından ilk 2 faturayı ödemek suretiyle internetimiz kullanıcıya açılıyordu.

    Ancak şu son zamanlarda gördüğüm kadarıyla Superonline internet sağlayıcısı 1 faturanın son ödeme tarihi geçer geçmez 25 TL civarında bir açma/kapama hizmet bedeli ekliyor faturaya.Yahu bu elektrik mi,su mu,doğal gaz mı ? Ne alaka açma/kapama bedeli ? 65 TL yerine 90 TL'den aşağı ödediğimi görmüyorum neredeyse. Bu sistemin ne zaman devreye girdiğini bilen var mı ? Bu durum etik mi ? Eğer benim gibi rahatsızlık duyan varsa imza kampanyası başlatılsa bu duruma son verirler mi ?

    Cevaplarınızı beklemekteyim.İyi forumlar.



  • bende 2 fatura 2 fatura toplu ödeme yapıyorum, 3. fatura kesildiği takdirde bu oluyor diye biliyorum, belkide yanlışımdır, fatura tutarlarına hiç bakmadığım için bilgim yok, ama netimi kestiklerini görmedim...
    yapılıyorsada yanlış bence, 3. fatura süresi dolduğu takdirde kapama yapmaları mantıklı olan...
    otomatik ödeme kullanmayanlar ve sürekli il dışı ülke dışı çıkanlar için çok kötü olur bu,
    yaparsalar da ttnete geçeriz ne yapalım...
  • tüketici hakem heyetine sormanda fayda var... +https://www.sikayetvar.com/superonline-acma-kapama-bedeli-79-tl konuya bak ara sor... sorunu çözdüler dediğine göre...
  • Vallaha benim 1 faturamın son ödeme tarihi geçer geçmez 25 TL direk sokuyorlar devreye.Bugün şikayet var'a şikayetimi yazdım.Aradılar bu hizmet bedelinin engellenemeyeceğini ama bidahaki faturada 25 TL indirim yapacaklarını söylediler.Çocuk kandırır gibi teklif veriyorlar.Bence halk olarak bu firmalara çok yüz verdik.Sessiz sedasız bu tür uygulamar sokuyorlar gizliden gizliye..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.