Şimdi Ara

Superonline gececegiz. Bu tarife uygun mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mevcut net sozlesmemiz bitti ve simdi superonline gececegiz. burada fiber var

24 Mbps​ Limitsiz​ 150 GB​​ 50 GB​​ 114 TL​ ​İlk 3 ay ücretsiz, 24 ay 79,90 TL​

bu uygunmudur, buna gecmek istiyoruz

not : superonline dısında baska bırsey gecmeyecegiz

• Zaten SO dışında başka yere geçmem demişsin, o zaman yapcek bişey yok. Şubelere ikna kampanyası falan dilenirsen belki daha uygun fiyat çekerler.
  • Firma adsl hızları veriyor resmen ama hala müşteri topluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 26 Temmuz 2018; 3:13:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ttnette 1.5 yıldır 4mbps geçemedik hızı. vaat ettikleri 13mbps hızı son 1aydır vermişlerdi

kesin size göre en iyi ttnettir kesin
  • todorov12 kullanıcısına yanıt
    bana cevap yazdınız sanırım telekom da 100 mbps 200gb kullanıyorum superonline nın 25 mbps verdiği fiyata ve 1 yılda en fazla 2 defa sorun yaşadım superonline altyapısı var diye turkcell almak zorunda değilsiniz ki vodafone 100 mbps veriyor millenicom da hizmet veriyor ama o kadar fiber döşeyip 16 mbps 24 mbps sunuyor ben 16 mbps i köyde adsl kullanırken alıyordum
  • 24mbps bizim için yeter de artar. ttnette sağolsun 4mbps kaç kişi kullanıyoduk
  • todorov12 kullanıcısına yanıt
    cevap tuşuna basarsanız cevapladığınızda o kişiye bildirim gider ayrıca 50 gb upload kotası da var turkcell de download veya upload kotasından birini aşarsanız hızınız 8 mbps download 1 mbps upload a düşecek şimdiden hayırlı olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şaka filan mı bu fiyatlar :)

bizimkilerin taahhüdü bitti geçenlerde önce 3 ay bedava sonraki 24 ay 70 lira dediler, sonrasında yine teklifle geldiler 6 ay bedava 21 ay 70 lira yine kabul etmedik tabi hız ilk 6 ay 100 mbit kota 100 gb, sonraki 21 ay 50 mbit kota 100 yine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.