Şimdi Ara

Superonline Gece Kuşu 50mbps :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
1.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar yaklaşık bir hafta öncesinde ttnet adsl kullanıyorduk ve bağlatana kadar baya uğraşmıştık bina eski olduğundan kablolarda sıkıntı vardı ve ttnetin çalışanları bunu bize yıktı elektrikçi çağırın onlar yapacak biz yapmayız dediler ve 40lira elektrikçiye bayılmıştık 8mbps internet gelmesi için.. Neyseki fazla uzun sürmedi Superonline binaya fiber getirdi ve yaptıkları masrafları görmeniz lazım.. Merdivenleri deldiler sokaktan binaya kadar kablo getirmek için yeri eşip sonradan tekrar asfalt attılar, dairenin içine kadar fiber kabloyu getirdiler bizden hiçbir ücret talep etmeden! ayrıca 1 senelik ttnet taahhütünüde ödeyecekler bizim yerimize :) ve baya cömertlerdi kablo konusunda :) neyse artık lafı SS'lere ve Videoya bırakıyorum en kısa zamanda sizlerinde evine gelir umarım Superonline :))

• benimde 2015 mayısta bitecek tahhattüm var ttnette superonline acaba tahattüt parasını ödermi ne yapmak lazım
  • Ben gecekusu kullaniyorum 50 mbps sorunuz varsa alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun bende taşınınca Superonline 100 mbps kullanıyorum inan cok rahat SOL candır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jony___ -- 29 Kasım 2013; 16:22:15 >
  • mhcd kullanıcısına yanıt
    siz iptal ettireceksiniz bir ay sonra ttnet size cezalı olan faturayı gönderecek ister peşin ister taksitle ödeyeceksiniz sonra faturayı superonline'a fakslayacaksınız onlarda fatura tutarı kadar size bedava internet verecek ;)
  • İyimiş lan burayada gelse şu zımbırtı bi taşla 2 kuş
    mesela 200 lira ttnet borç çıkardı diyelim sizde 2 taksit yaptınız 100+100 şeklinde. superonline'dan da 80 liralık tarife bağlattınız, iki ay ücretsiz alacaksınız bu hizmeti üçüncü ay ise 40tl ödeyeceksiniz bu şekilde ttnetin cezasını size ödemiş olucak ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ttnet 8mbps de 10mbps hız
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: altuntepe2

mesela 200 lira ttnet borç çıkardı diyelim sizde 2 taksit yaptınız 100+100 şeklinde. superonline'dan da 80 liralık tarife bağlattınız, iki ay ücretsiz alacaksınız bu hizmeti üçüncü ay ise 40tl ödeyeceksiniz bu şekilde ttnetin cezasını size ödemiş olucak ;)

çok güzel peki sitesinde falan varmı tam şartları birde sitesinde tarifeleri göremedim birde telefon tt de kalıp internetin superonline olması gibi bir şans varmı
    www.superonline.net
    Kampanyalar - TURKCELL SUPERONLINE
    http://www.superonline.net/kampanyalar

buyrun burdan kampanyalara bakabilirsiniz ben gece kuşundayım. telefonuda taşıyabilirsiniz zaten binanızda superonline varsa bir dk bile düşünmeyin

• quote:

http://www.superonline.net/kampanyalar

buyrun burdan kampanyalara bakabilirsiniz ben gece kuşundayım. telefonuda taşıyabilirsiniz zaten binanızda superonline varsa bir dk bile düşünmeyin

benim dediğim telefonun türk telekomda kalıp netin superonline geçmesi o mümkün mü ?

birde kampanya olmadan normal tarifeler nerede sitede bulamadım

birde şu ttnet tahatütünü ödeme sitede nerede yazıyor

www.superonline.net
    Fiber İnternet - TURKCELL SUPERONLINE
    http://www.superonline.net/baglan/fiber-internet

burdan normal kampanyasız tarifeleri inceleyebilirsiniz.

telefon telekomda kalabilir elbet zaten bakır kablo ile superonline'ın bir işi yok ama bu size ekstra masraf demek o yüzden taşımanızı söyledim. ttnetin taahhütünü ödemesi sanırım sitede yazmıyor yada ben bulamadım, fakat şüpheniz olmasın gidip bayilerine kendinizde sorabilirsiniz.

• quote:

http://www.superonline.net/baglan/fiber-internet

burdan normal kampanyasız tarifeleri inceleyebilirsiniz.

telefon telekomda kalabilir elbet zaten bakır kablo ile superonline'ın bir işi yok ama bu size ekstra masraf demek o yüzden taşımanızı söyledim. ttnetin taahhütünü ödemesi sanırım sitede yazmıyor yada ben bulamadım, fakat şüpheniz olmasın gidip bayilerine kendinizde sorabilirsiniz.

hocam fiyat yazmıyor mesela 25 mbps limitsiz 50 gb akklinin fiyatı yok

• quote:

Dostlar yaklaşık bir hafta öncesinde ttnet adsl kullanıyorduk ve bağlatana kadar baya uğraşmıştık bina eski olduğundan kablolarda sıkıntı vardı ve ttnetin çalışanları bunu bize yıktı elektrikçi çağırın onlar yapacak biz yapmayız dediler ve 40lira elektrikçiye bayılmıştık 8mbps internet gelmesi için.. Neyseki fazla uzun sürmedi Superonline binaya fiber getirdi ve yaptıkları masrafları görmeniz lazım.. Merdivenleri deldiler sokaktan binaya kadar kablo getirmek için yeri eşip sonradan tekrar asfalt attılar, dairenin içine kadar fiber kabloyu getirdiler bizden hiçbir ücret talep etmeden! ayrıca 1 senelik ttnet taahhütünüde ödeyecekler bizim yerimize :) ve baya cömertlerdi kablo konusunda :) neyse artık lafı SS'lere ve Videoya bırakıyorum en kısa zamanda sizlerinde evine gelir umarım Superonline :))

Guvenim kalmadı benim. 5 gundur internetim yok 3 gündür ariza kaydim var . Network bilmemnesine vermisler arastirmayi. Hala geri donus saglanmadi. 20 kere aradim her seferinde aciliyetinizi belirticez deniyor ama donus yapan yok. En azindan teknik servis göndermelerini istedim o da olmadi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=59&d=fiber-hiz-etkisi&t=0

şurdaki sizin aradığınız tarife ;)
  • çok ilginç.. hangi ildesiniz? ben kayserideyim ve elemanları gece gündüz demeden çalışıyor saat 11de bile aradığımda geldiler, teknik desteği saat gece 3 civarı aradım hemen açtılar yardımcı oldular. ben şahsen çok memnunum bankalar bile iki saat bekletiyor aradığımda..
  • quote:

çok ilginç.. hangi ildesiniz? ben kayserideyim ve elemanları gece gündüz demeden çalışıyor saat 11de bile aradığımda geldiler, teknik desteği saat gece 3 civarı aradım hemen açtılar yardımcı oldular. ben şahsen çok memnunum bankalar bile iki saat bekletiyor aradığımda..

Ankaradayim. Evet hep oyleydi. Su son olaya hayret ettim. Musteri hizmeti bizim elimizden anca bu gelir diyolar. Haklilar tabii ama 5 gunluk işimden oldum. Bugun 2. Kere aradim hala bekliyorum donus yapmalarini.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

www.superonline.net
    Kampanyalar - TURKCELL SUPERONLINE
    http://www.superonline.net/kampanya-detay?k=59&d=fiber-hiz-etkisi&t=0

şurdaki sizin aradığınız tarife ;)

hocam ttnetten pahalı ilk 3 ay 49 sonrahttp://www.superonline.net/Dosyalar/Fiber_Internet_Taahhutname/DevamEden/fiberhizetkisi-beyannamesi.pdf 69 tl

benim için hızdan çok fiyat önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhcd -- 29 Kasım 2013; 17:09:29 >

• ah ah protokol anlaşması için geldiklerinde ben evde değildim. Abim 25 mbit dmsart hd paketini almış. Bana kalsa 50 mbit gece kuşuna geçerdim.Abimi de şimdi 3 mbit düştü diye yakınıyo hız.
  • Aylk kac kurus ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Ben gecekusu kullaniyorum 50 mbps sorunuz varsa alabilirim.

akn sadce 00 00-06 00 saatleri arasındamı yok
    diğer saatlerde akn ve internet hızı ne alemde
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.