Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (795. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.928
Cevap
354
Favori
945.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
35 oy
Sayfa: önceki 793794795796797
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "paketini yükselt" taahhüt yenilemez hocam adı üstünde sadece yükseltiyor, onay sayfasında 2 kez belirtilmiş zaten örnekleyerek taahhüt değiştirmediği

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

söylemek istediğim mevzuda taahhüttün değişip değişmeyeceğinin bir önemi yoktu. konu mh lerinin telefonda çok yüksek fiyat çekmesi keza taahhüt yenilemede de fiyat telefonda söylenen rakamın çok çok altında.

@CrazyLeshRaC arkadaş da paylaşmış yukarıda, bana da bu kampanya çıkıyor, ortalama 706 liraya geliyor. uygulamaya girip bakmayan adama 850 liralık paketi satacaklar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 16 Ocak 2026; 10:5:58 >

Sonuçta her iki tarifede de aynı verdiğinden fiyatı değiştiremeye gerek görmemişler. Bilin bakalım her durumda hangi hızı veriyor :).

Orijinalden alıntı: CrazyLeshRaC

500 ude 1000 i de ayni fiyata veriyor demek istedigim oydu 😂
    Benim suan paket 500 ama 700-800 goruyorum 😂hic 500 gormedim

• Bir arkadaşım bugün 100mbps TV plusu ilk 6 ay 500 sonraki 6 ay600tl ye yeniledi, teklifler çok yüksekti son güne kadar bekledi,2mizde aynı paketi kullanıyorduk benim taahhütüme daha 2 ay var! normalde ortalama 530 ödüyorduk paket iyi son güne bekleyin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de taahhüdüm 4 gün sonra bitiyor. O kadar mutluyum ki anlatamam. Bölgemde SuperOnline çok rezil bir hizmet verdiğinden son 4 günü iple çekiyorum. Artık teklif meklif hiçbiri umurumda değil. Yeter ki yakamdan düşsünler ve aletlerini götürüp elden ellerine teslim edeyim ve kurtulayım. Darısı sorun yaşayan diğer kurtulamayanlara.

Turkcell destek Twitter ekibine twit attım cep numaramı istediler hızlıca 1000 mbit internet artı tvplus hbomax lı 18 ay taahhüt ilk 6 ay 850 tl sonra ki 12 ay 950 tl olarak kampanya teklif ettiler, kabul ettim devam ediyorum.

• 1000 MBPS + TV+ Evde paketi kullanıyordum 820 TL' ye geçen hafta yine 1000 MBPS + TV+ Evde Premium (HBO Max' de içinde) ilk ay bedava sonraki 11 ay 920 TL teklif çıktı direkt kabul ettim. Diğer teklif ise yine 1000 MBPS + TV+ Evde Ekstra paketi yanına da Netflix Temel paket vardı ilk 2 ay 932 TL son 10 ay ise 1032.99 TL idi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TV+ ve HBO paketini ayrı olarak alınca daha ucuza geliyor. Aylık 130tl ve yıllık 1800tl ücreti var. Hatta 700tl TurkNet + HBO'lu TV+ 830tl yapıyor. Yıllık ödeme ile 600tl artı 150tl 750tl yapıyor. Hele bir de simetrik internet hizmeti olan bir yerdeyseniz bu fiyatlara başka Tv artı internet yok :)))

• 100 mb turkcell tv li paketim vardı.Bir hafta kalmıştı bitmesine.Müşteri hizmetlerini aradım turkcelltv üyeliğimi iptal ettirdim.tv plus hemen kapandı.Bir saat sonra genel merkezden aradılar fiyattan kaynaklı iptal ettireceğimi söyleyince 1 yıllık ortalama 660 tl ye hbq max lı tv plus ve 100 mb internet sözleşmemi yeniledim arkadaşlar.Önceki teklifler 800 tl falandı illaki bu yola başvurucaz hersene aynı muhabbet.Aynı zamanda senelik 800 tl memnuniyet indirimi varmış onuda yapıyorlar zorlayın.Bir sene rahatım seneye allah kerim.

Orijinalden alıntı: zulu123

TV+ ve HBO paketini ayrı olarak alınca daha ucuza geliyor. Aylık 130tl ve yıllık 1800tl ücreti var. Hatta 700tl TurkNet + HBO'lu TV+ 830tl yapıyor. Yıllık ödeme ile 600tl artı 150tl 750tl yapıyor. Hele bir de simetrik internet hizmeti olan bir yerdeyseniz bu fiyatlara başka Tv artı internet yok :)))

Yalnız TV+ HBO MAX paketi 6 ay 130 TL sonraki 6 ay 229 TL lansman fiyatı 130 TL. Bizim bahsettiğimiz evde TV+ hizmeti. Evde TV+ kullanabilmek için Superonline aboneliği şart. Turknet konusunda arıza durumunda görüyoruz nasıl hizmet verdiklerini çağrı merkezi bile müşteri olunca kapı duvar olduğunu. Burada Superonline övmüyorum ama Turknet herhangi bir sorunda sınıfta kalıyor...

Yıllık ortalaması yine SoL aboneliği ile verilenden daha düşük oluyor. Ayrıca TV+ kutusunu yaklaşık 6 yıldır kullandım. İlk zamanlarda kutudan izliyordum ancak sonradan uygulama ile izlemenin daha kolay gelmesiyle son 4-5 yıldır kutuyu hiç açmadım ve hatta kalabalık etmesin diye kutusuna koyup kaldırdım.

Diğer taraftan SuperOnline'ın kapısındaki duvar daha kalındır. Başına gelmeyen bilmez. :)

• Taahhüdüm bitti ve iptal ettim. Cihazları da verdikleri adrese gidip elden teslim ettim. Eksik ve sorun yok şeklinde teslim aldılar. Bu arada cihazları kargo ile gönderirseniz kargo ücretini siz karşılayacaksınız diyor mesajda. Teslimat noktası yakın olmayanlar için cihaz teslimi de ciddi bir maliyet olacak artık. Modem, Ont ve TV+ kutusunu paketlediğinizde 500tl'den az tutmaz kargo ücreti. Kargo ücreti konusunda ciddi ayıp etmiş SuperOnline

Ben uzun yıllardır TV+ a ve Superonline' a ayrı ayrı aboneyim.

TV+ın hem apple tv de, hem android tv box larda hem de tv lerin kendi uygulama mağazalarında uygulaması mevcut.

Son güncellemeler ile de gayet stabil ve kullanışlı hale geldi.

Bu şekilde evinizdeki internete bağlı tüm cihazlarda (tablet, telefonlar da dahil) TV+ elinizin altında oluyor.

Fiyat olarak da ben 2 ocakta abonelik yeniledim. Kredi kartı tek çekim 1800TL/ 12ay =150TL ye geliyor aylık.

Yapıkredi world kartın da kampanyası vardı ,150TL iade ile 1 ay bedavaya da gelmiş oldu.

Yanlış anlamayın da şunu tam mantığım almıyor. TV+ ı neden kutulu olarak ve tek bir cihaza bağımlı kalarak izlemek istiyorsunuz?

Superonline neden hala kutulu TV+ aboneliği satıyor o da ayrı bir konu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -HKN- -- 23 Ocak 2026; 16:35:37 >

Çok haklısınız. Bir de abonelik bitiminde bir cihaz teslimi daha ekleniyor. Adamlar TV+ cihazını teslim etmezseniz 3200tl fatura edilir diyor :)))))). Sanki Nvidia Shields Pro vermişler gibi de havalara giriyorlar. Diğer taraftan TV+ uygulaması artık çok iyi oturdu. Tivibu, Tabi gibi uygulamalar cidden çok kötü geliyor bana.

Orijinalden alıntı: -HKN-

Ben uzun yıllardır TV+ a ve Superonline' a ayrı ayrı aboneyim.

TV+ın hem apple tv de, hem android tv box larda hem de tv lerin kendi uygulama mağazalarında uygulaması mevcut.

Son güncellemeler ile de gayet stabil ve kullanışlı hale geldi.

Bu şekilde evinizdeki internete bağlı tüm cihazlarda (tablet, telefonlar da dahil) TV+ elinizin altında oluyor.

Fiyat olarak da ben 2 ocakta abonelik yeniledim. Kredi kartı tek çekim 1800TL/ 12ay =150TL ye geliyor aylık.

Yapıkredi world kartın da kampanyası vardı ,150TL iade ile 1 ay bedavaya da gelmiş oldu.

Yanlış anlamayın da şunu tam mantığım almıyor. TV+ ı neden kutulu olarak ve tek bir cihaza bağımlı kalarak izlemek istiyorsunuz?

Superonline neden hala kutulu TV+ aboneliği satıyor o da ayrı bir konu.

"Superonline neden hala kutulu TV+ aboneliği satıyor o da ayrı bir konu." Herkesin TV' si akıllı olmadığı için olabilir mi? Kaldı ki akıllı olanlarda bile internetin durumuna bağlı olarak yayında donma/takılmalar oluyorken. Daha önce Mi Box kullanırken o şekilde izliyordum bu şekilde TV izlemek işkence. Evde TV+ kalitesine yaklaşamazlar zaten ondan bıktığım için Superonline' a geçerken TV+' lı paketlerden seçim yaptım. Üzerine evde TV+ aboneleri zaten cepten, tabletten TV + izleyebiliyor ücretsiz olarak. İptal durumunda millenicom da kargo ücretini müşteriden alıyor. Kısacası evde TV+ "benim için" halen en iyisi

• Can851 kullanıcısına yanıt

sizi ikna etmek için yazmıyorum ama sizin ilacınız Apple TV 4K bence..forumda ayrı başlığı da var, sözleşme yenilemeden önce araştırmanızı tavsiye ederim..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.