< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (675. sayfa)
-
-
tercih sizin,bende keenetic hooper router olanı var fiber için,siz ihtiyaç doğrultusunda diğer modellere de bakabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi baktım en düşüğü 3500 TL, onu da bir zahmet firma versin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bugün itibari ile sözleşmem bitmeye 1 gün kala iptal ettim interneti bakalım teklif ile gelecekler mi. O değil de iptal dediğin zaman kesiyorlar gece 12 yi beklemiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hayırlı olsun, tv+ var mı anlaşmanızda ?
-
Bugün sabah turknet e başvurdum. E-devlet üzerinden sözleşmeyi onayladım, kimliği yükledim, öğleden sonra kuruluma geldiler, 10 saat olmadan geçişi yaptım. 100mbit, ilk 6 ay yarı fiyat. Telekom altyapısı. Wifi6 modem verdiler. Hemen Ping testleri yaptım, sonuç beklediğim gibi. Superonline da 80ms çıkan Ping 30ms ye düştü. 112mbit indirme, 23mbit yükleme alıyorum.
Anında Superonline ı arayıp iptal ettirdim. 140 TL cayma bedeli çıkardılar 14 gün için. Onu da turknet karşılayacak. İyi ki taahhüt yenilemeden kampanyayı değerlendirip geçiş yaptım. Oyunlarda sürünüyormuşum resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MegaWolt38 -- 13 Aralık 2024; 23:5:40 >
Büyük geçmiş olsun ben son 2 yıldır söylüyorum Süperonline dan uzak durun diye
Anlamazlar şimdi birisi çıkar gelir speedtest yapıp sonucu atar uçuyor kaçıyor der
ya da çok çok nadir şanslı bölge şanslı kullanıcıdan birisi gelir uçuyor kaçıyor der
ben şanslı kullanıcıyım ses etmeyeyim demez
diğer forumlara şikayetvara x deki şikayetlere çoğunluğa bakmaz her 10 aboneden 6-7 i memnun olmadığının farkına varmaz pardon anlamak istemez
allah akıl fikir versin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahilli -- 13 Aralık 2024; 23:40:56 >
oyun çok oynamayan ve hiç oynamayan için superonlıne fiyat olarak avantajlı fazladan tt para vermek mantıksız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeminle az önce merak edip FC24 açtım ping ne çıkacak diye.
Oyuncu eşleşme menüsünde 48ms çıktı, SO'da 56ms çıkıyordu ama oyun içi 80ms ile oynuyordum.
Az önce 40ms ile maç yaptım yabancı biriyle, resmen oyun akıyor, attığım pas anında yerini buluyor. neşem yerine geldi cidden.
İsterse 1gbit versin SO, içi boş tamamen. farklı sitelerden hız testi yaptım, karşılaştırdım ciddi farklar var.
Ben de her gün oyun oynayan birisi değilim. iş-eş-çocuktan vakit bulduğum haftasonları oynuyorum ama son 1 yıldır battlefield e küsmüştüm ping nedeniyle, bugün geri döndüm. kırmızı renkli pingten yeşile dönünce bile mutlu oluyor insan.
Klasik kullanıcının bence 100mbit üzeri ile de işi yok ama oyun oynayan insanın SO'da işi yok bana göre, kendine yazık eder.
-
Selamlar, ocak ayında tarifem bitiyor. Şuan 200 megabit fiber kullanıyorum, müşteri hizmetlerini aradığımda 650 tl (tam hatırlayamadım) fiyat çekiyor. Ne kadar ısrar etsemde eski tarifeme yakın fiyat veremedi. Varmı çözüm önerecek olan? :)
Bulunduğum yerde turknet altyapısı yok, millenicom, turksat vs sorguladım hiçbirinde fiber altyapı yok sadece VDSL var.
Vodafone da fiber var gözüküyor, ancak 50mbit(?) veriyolarmış sitesinden sorguladığımda. Buda garip durum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bucephalas -- 14 Aralık 2024; 6:39:30 > -
Selamlar. 1 ay sonra taahhutum bitiyor. Su an 200mbit+tv 375 tl veriyorum. Uygulamadan 200mbit 520tl, 500mbit 570 tl cikiyor. Daha uygun fiyat alan var mi? Turknet de daha iyi fiyata gecis yapabilir miyim?
1000 mbps / aylık 600
1000mbps. 2 ay bedava 10 ay 700
1000mbps+tv plus aylık 700 tl
1000mbps + tv plus 2 ay bedava sonrası 800 tl
bana sundunları bu iptal talebinde bile bunları sunup uygun bir tarife sunmadan hattı kapattılar.
Merhaba, başvurudan önce altyapı sorgusunda hız yine 100 mbit üzeri mi gösteriyordu? VDSL üzerinden mi belirttiğiniz hız veriliyor? Yanıtınız için teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealMegamoz -- 14 Aralık 2024; 17:31:43 >
aynısını bana da yaptılar uygun tarife teklif bile etmediler. Bunlar doymuş arkadaşlar. Ben ne pahalısına olursa olsun. ürünleri kargo ile geri yollayacağim.
Bu çakallara para kaptırmayın. Gidin iade edin uğraşın. Zaten IP TV maç günleri Bantı daraltıyorlar izlemesinler diye.
-
türknet fiyatı standart
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
1000 lik cazip benim sıkıntılarım oyunlarda yüksek ping, tvden film izlerken 1:30 saat civarı sonra 720p de bile donuyor. Saçma sapan bir dirma
500mb en iyi teklifi kaç tl olarak alabilirim? Tv plus yok.
Fiber altyapıya geçtim ben. 2,5 yıl önce Telekom 100mbit kullanırken de 115mbit gibi bir hız alıyordum.
Geçen yıl bu zamanlar 0850 li numarayı arayıp uygun teklif alıyorduk bu sene devam ediyor mu bu durum
-
İptal talebinden sonra dün aradılar, 100 megabit ve tv+ plus 550 tl fiyat verdiler. Sordum tekrar ama Başka bir teklif sunmadılar. Peki bu fiyata sizce alınır mı? Hak ediyor mu? Daha önce tv+ kullanmadım hiç. 15 yıldır Yan odada Digitürk kullanıyorum. Peki Memnun kalırmıyım görüntü kalitesi, kullanışlılık vs. Digitürke çok alıştık çünkü. Kullananlardan Cevap ve düşüncelerini rica ediyorum ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X