Şimdi Ara

SÜPERONLİNE FİBER DE TAAHHÜT BİTEN ÜYELER (577. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Goodfather_55 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.743
Cevap
321
Favori
801.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar 500 mb fiber ve tv plusı 250₺ kullanıyprdum. Şimdi Süperonline müşteri hizmetleri aradı yine 500mb internet ve tv+ ilk 6 ay 500₺ diğer 6 ay 600₺ teklif ettiler.Nasıl sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kağnıcıoğluteknoloji38 kullanıcısına yanıt

İptal talebi ile daha düşük teklif alınabilir. Tv'siz ilk 6 ay 350 sonraki 6 ay 410 tl'den kullanıyorum 500 mbit paketi.

• iptal talebini, abonelik bitiş tarihinden ne kadar önce verebiliriz? Benim 5 temmuz bitiş tarihi. Buradaki yazılanlardan bir 15 haziranda zam geleceği bir de temmuz ayında zamlanacağı yönünde.

• DestZ D kullanıcısına yanıt

15 gün önceden verenler var, sanırım son ayda sorun olmuyor 5 temmuz’da bitiyorsa tahahhüt haziran ayı sonuna doğru şansınızı deneyin.

Zam büyük ihtimalle 1 Temmuz itibariyle gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 15 Haziran 2024; 2:13:38 >
  • DestZ D kullanıcısına yanıt
    Taahhütüm yarın bitiyor. Bugün arayıp iptal talebinde bulunmak istedim. 7TL cayma bedeli çıktı.

Yarın tekrar arayacağım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cinquanta kullanıcısına yanıt

Paketiniz yalın İnternet yada tv+ li paket mi yoksa Bundle olan tablet vs bulunuyor muydu.

• Tv+ lı paket.

• Sabah sabah iptal talebinde bulundum. Ne olacağını göreceğiz.

• internet üzerinden iptal edilme kısmı vardı onu bulamadım. 100 mbps paket ama 35 mbps den fazla hız alamadım.ortalama hızım ise 25-30 mbps arası.ve öğrendimki altyapı türktelekom 63 mbps yekadar hız alabiliyormuş.bana 35 mbps iken 100 aldırdılar zorla.şimddie 200 mbps paket verelim diye aylardır arıyorlar sürekli.100 ü 35 veren 200 e zorluyor inanılır gibi değil. VDSL 2 diyor bağlantıda.bu 200 mbps vermeleri hikaye değilmi. web sitesindne ansıl abonelik iptal edebilirim.modemide veriyoruz sanırım

• eyefive kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla 100 MB üzeri hızlar için evinize yeni fiber hat çekiyorlar. Sonuç mükemmel oluyor.

Siz fiyatı haber verin!

Hocam altyapı ya fiber mi geldi.

Eğer fiber yoksa vdsl 200 olamaz ve size bu teklifi yapanları hatalı bilgi verildi ise lütfen şikayet edin. Arayan bayi olabilir.

Genel merkez, 08502220222

Hocam sizin hat kesildi mi fesih sonrası.

• Hemen kesildi. Ne arayan var ne soran?

• Superonline fiber 100 mbit kullanıyorum ve 29.07.2024 tarihinde taahütüm sona eriyor.Superonline maksimum 100 mbit destekliyor ve apartmana 4 ay önce kablonet gpon altyapısı kuruldu.200 mbit kablonete geçmeyi düşünüyorum.Kablonet kullanan varmı?Sizce geçmelimiyim ?

binada türktelekom var birde superonline türktelokomdna superonline a geçtim 2 yıldır SOL dayım ilk sene 35 mbps ydi hız 20 felan alıyordum bu sene 100 yaptılar en fazla 35 aldım. Temmuz 7 Sözleşmem bitiyor. arıyorar 2 aydır 200 mbps pakedi dayatıyorlar. 100 e 35 alıyorum 200 nasıl vereceksin.

milleni comda sorguladığımda bu yazıyor: Adresinizde Türk Telekom (62 Mbps hız) ve Superonline altyapısı mevcuttur. Superonline zaten sorgulatmıyor ama fatura bilgilerime baktım webte VDSL 2 diyor hizmet

• fiber ama 100 mbps asla alamadım: bu açıklama var milenicomdan sorgulattım:

Adresinizde Türk Telekom (62 Mbps hız) ve Superonline altyapısı mevcuttur

SOL sitesinde online faturada VDSL 2 diyor hizmet için. şimdi 200mbps pakede geçmem için arıyorlar 2 aydır ne yapayım.100 e 35 alıyorum zaten 200 verecekmi o hızı.bu arada wifi6 modem yok bende.farkedermi

Kablolu ve kablosuz 35 mi alıyorsunuz.

Öyle ise çağrı merkezi üzerinden ekip isteyin.

• BlackF!Re kullanıcısına yanıt

Hocam bu soruyu kablonet forum kısıma yazarsanız kullanıcı arkadaşlar yanıt verecektir.

Keşke çağrı merkezine kayıt açtırsaydınız. Teknik ekipleri gayet iyi.

Hocam benim de 1 hafta kaldı, fesih verecektim ama bayram sebebiyle backoffice dönüş yapmayabilir endişesi ile vermedim.

En geç yarın ararlar diye tahmin ediyorum.

• 
Sayfa: önceki 575576577578579
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.