Şimdi Ara

Superonline dan ayrılabilmek için 256 Tl istediler!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    AKK uygulaması uzun süredir uygulanmakta. Aylık minimum 80-100 gb kadar kullanıyorum. Geçen ay ve ondan önceki aylar bir şey yoktu. Bugün kota kullanımına baktım 63,90 gb. İnternet hızım ise 1mbps'nin altında 0,83.

AKK bana uygulanmıyor diye artistlik yapıyordum birde

Şimdi 55 tl ödüyorum 8mbps akkli. Bunun akk'den kurtulmak için ne yapmam lazım kaç tl biner üzerine?

Ayriyetten herkese akk uygulanırken neredeydilerde şimdi birden pat diye böyle bir şey oldu. Onu anlamış değilim.

Kısaca; bu akksiz paketler kaç tlye denk geliyor? 8MBPS akkli 55 tlye kullanıyorum fiyat iyimidir bu pakette kalmalımıyım ?

---------
    EDİT: 29 mayıs 2012 | 12:45
    10 Ay önce Superonline'a geçiş yaptım.
    Geçiş yaparken bana, 10 ay boyunca sabit olarak 10 tl ödeyeceksiniz daha sonra 55 tl ödemeye başlayacaksınız ve sürekli olarak 8mbps hız kullanacaksınız dendi. Fakat 10 ay sonunda oluşacak 50gb kota aşımı sonucunda oluşabilecek uygulamaların hiçbirinden bahsetmediler.
    Şuan 10 ay yeni geçti. 55 TL ödemeye başladım ki AKK uygulanmış. Ayriyetten müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde ulaşamıyorum verdikleri numara beni yetkili bir kişiye bağlamıyor

---------
    EDİT: 29 mayıs 2012 | 20:00
    Hele şükür bir bayiiden aldığım telefon numarası ile yetkili bir kişiye ulaştım. Durumu böyle böyle olarak anlattım. Bana 10 ay boyunca size AKK uygulanacağı söylenmiş olması gerekiyordu dendi. Ben ise hiçbir şekilde bundan bahsedilmediğini belirttim. Hiç aldırış etmedi. AKK olmayan bir pakete geçiş yapmak istediğimi belirttim 2MBPS AKK'siz internet için 70 TL masraf çıkarttılar. Kabul etmedim. Superonline'dan ayrılmak istediğimi söylediğimde 256 TL tutar yanıtını aldım. TTNET'ten superonline'a geçerken bile 50 tl istemişlerdi. Superonline'dan masrafsız bir şekilde ayrılabilmem için 6 ay daha beklemem gerekiyormuş. Sanırım 6 ay bekleyemeyeceğim ve ttnet'e geçiş yapacağım.

-----------
    EDIT: 30 mayıs 2012 | 18.45
    Olanlari detayli bir şekilde anlatan bir mail yolladim ve tam anlamiyla detayli bir açıklama yapmalarini istedim. En kisa sürede mailinize yanit verilecektir dendi. Bekliyorum suan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Google Chrome -- 31 Mayıs 2012; 13:11:02 >

• 20 mbps 100 gb akk 49 tl oduyorum.Sende bu pakete gecebılırsın kabul etmezler ıptal ettırırım de bıde baska arkadasım gecmıs dersen mh ye gecırırler dıye dusunuyorum senıde
  • quote:

Orijinalden alıntı: [-ShaD-]

20 mbps 100 gb akk 49 tl oduyorum.Sende bu pakete gecebılırsın kabul etmezler ıptal ettırırım de bıde baska arkadasım gecmıs dersen mh ye gecırırler dıye dusunuyorum senıde

Başka arkadaşım geçti dersen adamlar diyecek ki kim o geçen müşteri no isteyecek. Denedim bunları ben.

Yapabileceğin tek şey;

superoffline.net

burayı incele.
  • Değerli Müşterimiz,

Kullanmakta olduğunuz Turkcell Superonline Fiber İnternet hizmetiniz, adil kullanım uygulaması kapsamında hız alanının %100’üne ulaşmıştır.

Hız alanınınızın %100’ü tamamlandığında ay sonuna kadar download hızınız 1 Mpbs, upload hızınız ise 256 Kbps olarak değiştirilecektir.

İnternet kullanım bilgilerinize Online İşlem Merkezi üzerinden “Fatura ve Kullanım Bilgilerim” menüsünden ulaşabilir,
    “Abonelik İşlemlerim” menüsünden mevcut paketinizin hız ve kotasını yükseltebilirsiniz.

Saygılarımızla,
    Turkcell Superonline...

............................................................................................................................. noktaları siz doldurun
  • Ne zaman abone olmustunuz ve tarife degisikligi yaptiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

Ne zaman abone olmustunuz ve tarife degisikligi yaptiniz mi?

Hocam,
    10 Ay önce Superonline'a geçiş yaptım.
    Geçiş yaparken bana, 10 ay boyunca sabit olarak 10 tl ödeyeceksiniz daha sonra 55 tl ödemeye başlayacaksınız ve sürekli olarak 8mbps hız kullanacaksınız dendi. Fakat 10 ay sonunda oluşacak 50gb kota aşımı sonucunda oluşabilecek uygulamaların hiçbirinden bahsetmediler.
    Şuan 10 ay yeni geçti. 55 TL ödemeye başladım ki AKK uygulanmış. Ayriyetten müşteri hizmetlerine hiçbir şekilde ulaşamıyorum verdikleri numara beni yetkili bir kişiye bağlamıyor
  • 10 ay önce ise sözleşmenizde AKK uygulaması yer alıyor olabilir. Sözleşmeye bakmadan direkt imza attıysanız bu durumda maalesef yapacak bir şey yok. Müşteri hizmetlerini arayıp üyelik tarihinizle beraber bu uygulamadan haberdar olmadığınızı söyleyin. Onlar incelesin, birkaç güne dönerler sanıyorum.

Müşteri hiz. numarası: 0 850 222 0 222
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

10 ay önce ise sözleşmenizde AKK uygulaması yer alıyor olabilir. Sözleşmeye bakmadan direkt imza attıysanız bu durumda maalesef yapacak bir şey yok. Müşteri hizmetlerini arayıp üyelik tarihinizle beraber bu uygulamadan haberdar olmadığınızı söyleyin. Onlar incelesin, birkaç güne dönerler sanıyorum.

Müşteri hiz. numarası: 0 850 222 0 222

Maalesef müşteri hizmetleri numarasından hiçbir yetkiliye ulaşamıyorum hocam.
  • Hele şükür bir bayiiden aldığım telefon numarası ile yetkili bir kişiye ulaştım. Durumu böyle böyle olarak anlattım. Bana 10 ay boyunca size AKK uygulanacağı söylenmiş olması gerekiyordu dendi. Ben ise hiçbir şekilde bundan bahsedilmediğini belirttim. Hiç aldırış etmedi. AKK olmayan bir pakete geçiş yapmak istediğimi belirttim 2MBPS AKK'siz internet için 70 TL masraf çıkarttılar. Kabul etmedim. Superonline'dan ayrılmak istediğimi söylediğimde 256 TL tutar yanıtını aldım. TTNET'ten superonline'a geçerken bile 50 tl istemişlerdi. Superonline'dan masrafsız bir şekilde ayrılabilmem için 6 ay daha beklemem gerekiyormuş. Sanırım 6 ay bekleyemeyeceğim ve ttnet'e geçiş yapacağım.
  • dostum ben uydunet kullanıyorum bazen zamundaya giriş yaparken sorun yaşıyorum ama internette kopma filan olmuyor imkanın varsa uydunetede geçebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatrash

dostum ben uydunet kullanıyorum bazen zamundaya giriş yaparken sorun yaşıyorum ama internette kopma filan olmuyor imkanın varsa uydunetede geçebilirsin

Hocam süperonline ile ilişiğimi biran önce bitirip güzel bir pakete kapağı atmaliyim ama 256 lira üzerine de eklenecekmis yani 300 küsür ödemek fazlasıyla koyar. 6 ay beklemek zorundayim. Ama bir daha Süperonline mi? Töööbe

Dediğiniz gibi uydunete geçip paşa paşa kullanmak var aslında

• quote:

Orijinalden alıntı: imagerial

quote:

dostum ben uydunet kullanıyorum bazen zamundaya giriş yaparken sorun yaşıyorum ama internette kopma filan olmuyor imkanın varsa uydunetede geçebilirsin

Hocam süperonline ile ilişiğimi biran önce bitirip güzel bir pakete kapağı atmaliyim ama 256 lira üzerine de eklenecekmis yani 300 küsür ödemek fazlasıyla koyar. 6 ay beklemek zorundayim. Ama bir daha Süperonline mi? Töööbe

benim kulladığım tarihe kablo tv + hd kutu 1 mbit sınırsız internet ama 1 mbitten fazla oluyor

• quote:

quote:

quote:

benim kulladığım tarihe kablo tv + hd kutu 1 mbit sınırsız internet ama 1 mbitten fazla oluyor

Büyük ihtimal TTNETe tekrar dönüş yapacağım.
    8mbps kotasiz internet ilk 2 ay ücretsiz, 9 ay boyunca 39.90, ondan sonraki süreçlerde 59.90 olarak sabit ücrete geçiyor. 5 lira daha verir akksiz bir internet kullanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Büyük ihtimal TTNETe tekrar dönüş yapacağım.
    8mbps kotasiz internet ilk 2 ay ücretsiz, 9 ay boyunca 39.90, ondan sonraki süreçlerde 59.90 olarak sabit ücrete geçiyor. 5 lira daha verir akksiz bir internet kullanırım.

senin için hangisi uygunsa onu seç bencede

• 256 TL ciddi bir ücret.... Ama en azından superonline'dan yararlanabilmek bile epey güzel bir şey olmalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jovanovic

256 TL ciddi bir ücret.... Ama en azından superonline'dan yararlanabilmek bile epey güzel bir şey olmalı...

Tam olarak 256 TL değil hocam buna ek olarak büyük ihtimal 50-60 TL daha ekleneceğini belirttiler.
    Birde hocam, bir kaç yerde araştırdım. Bana uygulananın benzerleri başkalarına da uygulanmış.
    Sözleşmeyi burada paylaşabilirim. Eğer bana uyguladıklarında haklı değillerse yani sözleşmede böyle bir şey yer almıyorsa ne yapmam gerekiyor acaba?
  • quote:

quote:

256 TL ciddi bir ücret.... Ama en azından superonline'dan yararlanabilmek bile epey güzel bir şey olmalı...

Tam olarak 256 TL değil hocam buna ek olarak büyük ihtimal 50-60 TL daha ekleneceğini belirttiler.
    Birde hocam, bir kaç yerde araştırdım. Bana uygulananın benzerleri başkalarına da uygulanmış.
    Sözleşmeyi burada paylaşabilirim. Eğer bana uyguladıklarında haklı değillerse yani sözleşmede böyle bir şey yer almıyorsa ne yapmam gerekiyor acaba?

Tuketici hakem heyetine basvurun lutfen hakaizlik oldugunu dusunuyorsaniz...

• quote:

quote:

quote:

Tuketici hakem heyetine basvurun lutfen hakaizlik oldugunu dusunuyorsaniz...

Peki ben haksız bulunursam tarafıma bir işlem uygulanıyor mu ?

• Olanlari detayli bir şekilde anlatan bir mail yolladim ve tam anlamiyla detayli bir açıklama yapmalarini istedim.
    En kisa sürede mailinize yanit verilecektir dendi. Bekliyorum suan.

• bende evden eve taşındım 100 lira nakil parası aldılar haram olsun o para
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.