Şimdi Ara

Superonline bireysel satın alınan modemleri yasaklıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Dreamcream

quote:

Orijinalden alıntı: Zwandar

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar zamanında başka modem kullananlar şuanda ne yapıyor ? yine kullanabiliyormusunuz ? şifrenizi nasıl öğrendiniz

ben test etmek için denedim bu hafta. Mac clone + pppoe ile bağlanmayı denedim ve bağlanabiliyorum. şifreyi öğrenmek biraz zor oldu ama modemden buldum en sonunda. Evimdeki wireless şifresini bile kısa mesajla atan bir routerı kullanmak istemiyorum açıkçası.

Şifreyi nasıl öğrendiniz acaba? Müşteri Hizmetlerinden mi?

Selamlar,

Kendim öğrendim =)

• selam arkadaşlar bende superonline 50mhps 100AKK kullanıyorum huawei modem verdiler ben geçende tplink 941nd aldım ve aradım SOLu adamlar resmen vermedi kullanıcı adı ve şifreyi

Sizce ne yapmalıyım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dreamcream

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: helsloot

Arkadaşlar zamanında başka modem kullananlar şuanda ne yapıyor ? yine kullanabiliyormusunuz ? şifrenizi nasıl öğrendiniz

ben test etmek için denedim bu hafta. Mac clone + pppoe ile bağlanmayı denedim ve bağlanabiliyorum. şifreyi öğrenmek biraz zor oldu ama modemden buldum en sonunda. Evimdeki wireless şifresini bile kısa mesajla atan bir routerı kullanmak istemiyorum açıkçası.

Şifreyi nasıl öğrendiniz acaba? Müşteri Hizmetlerinden mi?

Selamlar,

Kendim öğrendim =)

Hocam merhaba nasıl öğrenebiliyoruz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

http://forum.donanimhaber.com/m_45597637/tm.htm

hocam bunu denedim yanılmıyorsam bu online işlem merkezi falan varya onun şifresi için ama şuda aklımdan geçiyor acaba abone no+bu şifre modem ppoe şifresi olabilirmi
  • sms ile şifre paylaşım dönemi kapanmış. Huaweinin son modemleri ile kaynağı görüntüle diyip şifreyi göremiyoruz. O açığıda kapamışlar artık.

Asus Dsl AC68U modemim boşa gidiyor bu adamların dandik modemi kullanmak zorunda kalıyoruz. var mı şifresini öğrenebilen biri
  • Hala geçerli mi böyle bir şey ?
  • 8 ocakta sözleşmem bitiyor bu sorun devam ediyorsa iptal ettirip ttnete üzülerek gecicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraGT

sms ile şifre paylaşım dönemi kapanmış. Huaweinin son modemleri ile kaynağı görüntüle diyip şifreyi göremiyoruz. O açığıda kapamışlar artık.

Asus Dsl AC68U modemim boşa gidiyor bu adamların dandik modemi kullanmak zorunda kalıyoruz. var mı şifresini öğrenebilen biri

farklı başka yöntemler mevcut.
    http://forum.donanimhaber.com/m_99599747/tm.htm
    konusunda konuşuyoruz bu yöntemleri. PAP şifre doğrulaması encrypted olmadığı için araya wireshark ile girmek, elinizden geliyorsa en kolay yöntem.
    Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.