Şimdi Ara

Superonline'a Tokatlar Devam Ediyor.(AKK) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
9.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: odrin34

abonelik tarihim 28.03.2010 banada akk mesajı geldi. 15 mart tarihi neye göre belirleniyor. benim kota aşımında hızım düşecek mi şimdi?

Hızı 1 mb. düşürücekler. yukarıda attığım linkler durumu açıkça anlatıyor. THH'ne başvurmanız gerekicek. Sözleşmeyi isteyin kayıpsa belki hızı düzeltmek zorunda kalırlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maverick80

quote:

abonelik tarihim 28.03.2010 banada akk mesajı geldi. 15 mart tarihi neye göre belirleniyor. benim kota aşımında hızım düşecek mi şimdi?

Hızı 1 mb. düşürücekler. yukarıda attığım linkler durumu açıkça anlatıyor. THH'ne başvurmanız gerekicek. Sözleşmeyi isteyin kayıpsa belki hızı düzeltmek zorunda kalırlar.

@maverick80

SO yine sözleşme veya taahüdname metinlerinde AKK'yı artık koydu mu? yani yeni abone olmak isteyenlerde AKK maddesi yazıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fireforge35

quote:

Orijinalden alıntı: Maverick80

quote:

@maverick80

SO yine sözleşme veya taahüdname metinlerinde AKK'yı artık koydu mu? yani yeni abone olmak isteyenlerde AKK maddesi yazıyor mu?

Bazı yeni taahhütlere hızın nasıl düşürüleceği konmuştu. Şuradan inceleyebilirsinhttp://www.superonline.net/yardim-detay?h=47

Ancak sözleşmelerde 4.23 maddesi başka bir yere atıfta bulunuyor. Bu maddeye göre sözleşmenin geçersiz olması istenebilir. AKK böylelikle uygulanamaz. Superonline müşteri temsilciliğine @hizmet başlayan maile, abone olmak istersen hangi belgeleri imzalayağını isteyip ona göre hareket edebilirsin.

• Akk den şikayeti olanlar Tüketici Hakem Heyetine Başvurmamakla hata ediyorlar..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.