Şimdi Ara

süperonline 8 mbit e kadar limitsiz hız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün turkcellin bir bayisine gittim süperonlina geçtim adam 5 gün sonra süperonline tam olarak geçersiniz dedi birde modem vericek süper online 8 mbit e kadar limitsiz tarifesine geçtim adam bana normal olarak download hızınız 4-5 mb arası olur dedi önce inanamadım ben aynı tarifede ttnet ile max 800 kb çekiyodum üstelik son 4 aydır 200 kb zor görüyordu ttnet ile bende süperonlina geçtim bugün tam olarak sayılmasada adam yogunluga göre en fazla download hızı 2-3 mb e kadar düşer dedi dogruluk payı varmı gerçekten bu kadar hızlımı 16 mbit kadar olana geçicektim ama buranın altyapısı onu kaldırmıyormuş gerçekten download hızını 3-4 mbit görürmüyüm acaba kullanan bilgisi olan varmı 4-5 gün sonra adam gelip yeni modemi baglıcak bide son olarak ben net komşuyada bölmüştüm ethernet ile kablolu bunun sözleşmeye bir zararı varmı

• yok öyle bir dünya dostum kandırmışlar seni.8 Mbit download hızı olan netinden bahseetmiş sanırım senin bulunduğun bölgeye hala sanal santral kurulmamış.büyük krem rengi kutular sokakların başında oluyor çoğu yerde.. O olmadığı için senin normal santrale uzaklığına göre maksimum ulaşabilceğin hızı söylemiş 8 mbit bağlatıcaksın ama 4-6 arası görüceksin demiş.yoksa oyun vs indirme hızı öyle olamaz olması içinde 50 mbitlik hızın olmalı :) yani özetle mantıken de bakılcak olursa download dediği indirmedir.yani şark kurnazlığı yapmış arkadaşımız.İşin aslı şu 10/1 ini kullanırsın 8 mbt hızın varsa 800 kb maks. oyun vs inbdirebilirsin.10/1 yani :) hayallerini yıktım belki ama ttnet de böyle süper online de mecbur olarak ttnetin alt yapısını kullnıyor .
  • yanlız bi sorum daha var az önce ttnet aboneligim resmen son buldu süperonline ads kullanıcı adını ve şifresini modem arayüzüne girince net geldi ttnet ile 1 saat önce max 200 kb çekerken şu an 8 mbit e kadar olan tarifemde 3 senelik modem ile 900-950 kb çektim youtube den video indirirken idm ile şu an için benim için mükemmel süper onlinın bana vericegi modemi yarın gidip alıcam onu kullanıcam bu 900-950 kb hız sabit kalırmı yoksa modemle birlikte artışı olurmu şu anki modemim pikatel airmax 101

Orijinalden alıntı: BeşiktAşk**

yanlız bi sorum daha var az önce ttnet aboneligim resmen son buldu süperonline ads kullanıcı adını ve şifresini modem arayüzüne girince net geldi ttnet ile 1 saat önce max 200 kb çekerken şu an 8 mbit e kadar olan tarifemde 3 senelik modem ile 900-950 kb çektim youtube den video indirirken idm ile şu an için benim için mükemmel süper onlinın bana vericegi modemi yarın gidip alıcam onu kullanıcam bu 900-950 kb hız sabit kalırmı yoksa modemle birlikte artışı olurmu şu anki modemim pikatel airmax 101

pkateli hiç sevemedim dostum.Air ties kullanıyorum kopma donma takılma vs hiçbişey yok en iyisi olmasa da çok iyi modemdir.Umarım kaliteli bir model verirler sanada modemden dolaayı artış olurmu muhtemelen olmaz ama 900-950 kb da gayet iyi değerler yeter bence benimde aklımı çeliyosun dostum :) bende geçmek istiyorum aslında ama işte şu taahhüt olayını sevmiyorum bu nedenle kaldım ttnette ama benim fiyat dıışında rahatsızlığım yok malum en yavaş interneti en pahalıya kullanan milletiz :(
    sen yinede yaz buraya yarın modemini aldığında artıl oldumu olmadımı hatta kaç günde bağladılar ne gibi formaliteleri var isteyenler,arayanlar değiştirmeye niyetli olanlara yardımcı olur bence:)

• süper online kullanıyorum şuan sadece eski modeme kayıt ettim yeni k.a ve şifreyi sadece bügün gidip süperonlinın ücretsiz verdigi 4 portlumu ne özel modemi varmış onu alıcam bi fark olursa tekrar yazırım zaten buraya ttnetle max 750-800 kb görürken süperonlineda 950 yi gördüm :D
  • görevli size 4yada 5 mbit demiştir mega bayt ile megabit ayrı birim hem 8megabit hız diyecek hem 4megabayt indirme olacak bu ancak ancak 40megabit hız almanız lazım.950 gayet normal çünkü 1000kilobayt sinir yani 1megabayt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.