Şimdi Ara

SUPERONLINE-150 saattir internet erişimim yok, rezalet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    19 Eylül'de kardeşimin adına olan aboneliği, yurt dışına gitmesi nedeniyle kapattırdım ve donmuş superonline aboneliğimi geri açtırdım, ve bu andan itibaren internetim kesildi.
    150 saati aşkın bir süredir internet bağlantım yok, süreç şöyle gerçekleşti:

    1. İnternet kesilince arıza kaydı bıraktım, superonline yetkilileri ankastrede yeni port etiketleme işleminin Türk Telekom yetkilileri tarafından yapılacağını belirtti.
    2. 48 saatin sonunda altyapıda herhangi bir sorun olmadığı apartman içindeki kablolarda sorun olduğu bildirdiler, bu süre zarfında apartmana kimse gelmedi ve ankastreyi kimse kontrol etmedi, ankastreye yapıştırıcı yapıştırmıştım kimse kutunun kapağını bile açmamış ve etiketleme işlemi yapmamış
    3. 2 sene önce interneti ilk bağlattığımda hızımın yüksek olması için 1. katta olan evime apartman girişinden cat6 kablo çektirmiştim, bu kabloyu 3 farklı elektrikçiye kabloları kontrol ettirdim, hiçbir sorun yok tamamen çalışıyor.
    4. Aradan 5 gün geçti her arıza kaydı açışımda Türk Telekomdan sorun apartmandaki kablolardan kaynaklanıyor, elektrikçiyle sorunu halledin diye mesaj alıyorum, superonline'ı artık kaç kere aradığımı ben bile unuttum.

    BTK'ya gerekli şikayetleri yaptım, artık ne yapacağımı bilmiyorum çaresiz kaldım, homeoffice olarak freelance çevirmenlik yapıyorum ve 1 haftadır hiçbir iş yapamadım.
    Superonline'dan tek aldığım cevap arıza kaydınızı oluşturdum, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Türk Telekom alenen yalan söylüyor ve superonline da durumu hiçbir şekilde çözmek için uğraşmıyor.
    Bu durumdan nasıl kurtulabilirim elbet aramızda benzer sorun yaşayan birileri vardır. Ankara'da Etlik-Kardeşler bölgesinde yaşıyorum.

    Teşekkürler.







  • altyapı telekomun oldugundan dolayı oyle telekodma yavaslatıyor ıslerı ılgılenmıyor superonlınede pek birşey yapamıyor bence thhye verın caymasız iptale basvurun hızmet yok dıyerek
  • binadan bir iki tt müşterisinin kablosunu sök mecbur bakmaya gelecekler yakalamış iken seninkine de baktır. Seni isimi öğrenirler o zaman sallamamazlık edemezler diğer müşterilere dokunuyor diye
  • thh'ye başvurdum az önce, bakalım ne sonuç çıkacak.

    Mahallede az önce Türk Telekom ekiplerini gördüm, durumu anlattım bizim müşterimiz değilsiniz niye yardımcı olalım dedi adamlar
  • unwanted_rogue kullanıcısına yanıt
    aynen oyel telekomdan alamssan oyle derler genel mudurluge sıkayet dusecek anca oyle gleırler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.