Şimdi Ara

Supernatural (2005-2020) | 15 Sezon (744. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.644
Cevap
68
Favori
605.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeteri kadar baktım merak etme kanalın zaten reytingleri diğer tv dizilerine göre düşük kendi bünyesindeki diziler arasında yüksek reyting oranına sahip olabilir ama genel olarak bakarsak günlük yayınlar arasındaki yerine düşük oranda seyrediyor 11.Sezon onayından sonra yükselme gözükse de tehlikeli oranda seyrediyor ki bu kaç senedir böyle.Zaten Supernaturalin reytinglerle yayında kalmadığını biliyoruz dünya çapındaki hayran kitlesi yüzünden devam ediyorlar marka değerini kaybetmemek için.Dizinin elbet ki devam etmesini isterim ama şuan zorlama bölümlerden başka bir şey göremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aegon Targaryen -- 28 Ocak 2015; 21:16:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aegon Targaryen

Yeteri kadar baktım merak etme kanalın zaten reytingleri diğer tv dizilerine göre düşük kendi bünyesindeki diziler arasında yüksek reyting oranına sahip olabilir ama genel olarak bakarsak günlük yayınlar arasındaki yerine düşük oranda seyrediyor 11.Sezon onayından sonra yükselme gözükse de tehlikeli oranda seyrediyor ki bu kaç senedir böyle.Zaten Supernaturalin reytinglerle yayında kalmadığını biliyoruz dünya çapındaki hayran kitlesi yüzünden devam ediyorlar marka değerini kaybetmemek için.Dizinin elbet ki devam etmesini isterim ama şuan zorlama bölümlerden başka bir şey göremiyorum.

Son cümlene katılıyorum.
  • Nasıl bir geçiş bölümüydü lan bu. Enayiyiz herhalde bizi oyalıyorlar.
  • Saçma bir bölümdü eski tadı kalmadı.
  • Vasat bir bölüm daha...
  • Felicia Day olmasaydı sanırım bölümün ortasında kapatırdım.

Bu arada
    Oz'un anahtarının kırık parçası neden Wellington'ın masasındaki kalemlikteydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrongUnion

quote:

Orijinalden alıntı: Aegon Targaryen

Durduk yere uzatıyorlar gerçekten de.Bu sezon Castiel'in özüyle uğraşırlar geri almaya falan çalışırlar.Bir sonraki sezon içinde malzemeyi ayarlamışlar anladığım kadarıyla,bir kaç bölüm önce Chuck'ı gösterdiklerine göre onunla ilgili bir konu bulup bir sonraki sezonada onun üzerinden yürürler.Ama bitmeli artık CW de bir sürü dizi var zaten.Supernaturalinde kaç sezondur reytingleri berbat bitirsinler artık Jensen di Jared di artık sinemadan yada başka bir diziyle seyirci karşısına çıksın.

Reytingleri Berbat mı ? Cw de En yüksek reytinge sahip olanlar;

1.The Flash

2.Arrow

3.Supernatural

Araştırmadan yazma böyle şeyleri.

İlk 6 sezonun gerisinde ama genel itibari ile sonraki sezonlara eşdeğer bir reytingi var. Fakat son 5 bölümün 4'ünün de izlenme oranı 7. sezon hariç bütün sezonların çok da olmasa ortalamasının altında. Ben bu sezon izlemedim diziyi ama bu reytinglerle muhtemelen devam eder
  • Zaten The CW kanalı reytinglerde izleyici saysına bakıyor. Yani 0.8 ve ya 0.7 yerine milyon izleyici sayısına bakıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Bu dizide The Vampire Diaries gibi özünden uzaklaşan bir dizi oldu malesef. Nerde ilk 5 sezon nerde son 5 sezon

Hakikaten ilk 5-6 sezonun verdiği tadın yanından bile geçmiyor. Uzun sezonlu dizilerin en büyük handikapı da işte bu istikrar meselesi.
  • Hocam çok klasik olacak ama işlenecek konu kalmadı ne yapsın adamlar herşeyi işlediler. Ana konusuna dair herşey gün yüzüne çıktı. Bilinmeyen gizemli birşey kalmadı. Yeni birşeyler yapmamalarının sebebi tutmama endişesi bence.
  • Güzelim diziyi ne hale getirdiler be. İlk 5-6 sezonu geride bıraktığımda bu dizi için "hayatımın dizisi" derdim hep. O zamanlar 8. Sezon final sezonu olacak derlerdi. Hatta final bölümü için bir veda yazısı bile hazırlamıştım Facebook ,twitter gibi sosyal sitelerde yayınlamak için o kadar çok seviyordum bu diziyi lakin gel gör ki p*ç ettiler diziyi..konusundan o kadar çok uzaklaşmıştaki heyecanla izlediğim diziyi sıkılarak izler oldum 7. Ve 8. Sezona gelindiğinde.. 8. Sezon sonlarına doğru sırf dean için diziye katlanır olmuştum ancak canıma tak etmişti ve diziyi 8.sezon sonunda bıraktım.. Aradan uzun zaman geçti 9. Sezon sona erdiğinde belki dizi eski haline dönmüştür diyerekten sezonun tüm bölümlerini malum yerlerden indirdim. İlk bölümler sardı ama ortalara doğru yine sıkılmaya başladım çünkü eski Supernatural tadı vermiyordu ve geri dönüşü olmadam bıraktım bu sefer. Diziyi bu hale sokan ve zamanında final yapmayan herkesin Allah belasını versin ne diyim. Bir efsaneyi mahvettiniz ve bana sabahın köründe bu yazıyım yazdırdınız.
    Not: Bu forumda ilk attığım mesaj bu konuyaydı ve büyük ihtimallede bu konuya atacağım son mesaj olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu dizi eskimez olum yeri bir baska. ne yaparlarsa yapsinlar efsane bir finali olacak ve akillara kazinilacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: yukokano

bu dizi eskimez olum yeri bir baska. ne yaparlarsa yapsinlar efsane bir finali olacak ve akillara kazinilacak.

Ne yaparlarsa yapsınlar efsane final yapamazlar bence tanrı geri gelir dean ölür falan veya bunlari yeniden dirilten farjli bisey vardır o cikar ortaya vs.

• Yeni bölüm ve altyazı gelmiş. Güzel bölümdü geçen haftaya göre bence.
  • 5.sezondan sonra sanki baska bir dizi izliyor gibi hissediyorum kendimi. konu yokluğu, insanı kendine çekemeyen boş senaryo... 5. sezonun muhteşemliği yüzünden devamı çok ama çok boş geliyor sanırım.

• one direction embesili gibi duruyorsun
  • taylor ile bitirdiler
  • Eğlenceliydi.
  • Beğendim bu bölümü fena değildi
  • Güzel bölümdu sonunda kahkaha attim

• 
Sayfa: önceki 742743744745746
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.