Şimdi Ara

Supermassive eSports Taraftarları Kulübü - LoL Takımı - (İMZA GELDİ) [ANA KONU] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
3
Favori
8.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş inanilmaz oynuyor gerçekten, hele k dumbledoge'ya hayranlik duydum finalde.
    Abi bir sup ancak bu kadar iyi olabilir ya, büyük yetenek gerçekten.
    Kisisel yeteneklere bakiyosunuz
    Evet,naru çok iyi bir oyuncu,bana gore de energyden daha iyi oyuncu,birisi challenger öbürü master tier,ama bu işler bireysel yetenekle değil,takimca hareket etmekle kazaniliyor.
    Sup ve solo Farkli çok belliydi.
    Eger,triel ve fab olsaydi DP'de
    İste o zaman cok daha guzel mac izlerdik.
    Hatta dp yenebilirdi bile.
    Holy ve trieli biliyorsunuz gecmis yillarda.
    Bu seneki besiktas sanki SAMSUNG WHİTE gibi oynuyor.
    Herkes aninda beliriyor orada tehlikeli durum varsa.
    Canı gonulden tebrik ediyorum besiktasi
    Basarilarinin devamini diliyorum.
    Ama sunu da unutmayin
    Birkac arkadas buraya gelip dp en iyisi vs vs trolluyor.
    Bizi dunyaya tanitan,bir aralar ovguyle bahsettigimiz,gurur duydugumuz dark passage takimi da,cok iyi seyler yapti,onlarin hakkini da yememek lazim.
    Bu sene icin de besiktas oyle

İyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi yanlış anlamayın ama geçende bir konuda görmüştüm Beşiktaş SSW gibi falan diyede yapmayın etmeyin.Samsung White bana göre tarihin gördüğü en iyi takım hiçbir şekilde kıyaslamayın yani şuanki takımlarla.

Orijinalden alıntı: clinkx

Abi yanlış anlamayın ama geçende bir konuda görmüştüm Beşiktaş SSW gibi falan diyede yapmayın etmeyin.Samsung White bana göre tarihin gördüğü en iyi takım hiçbir şekilde kıyaslamayın yani şuanki takımlarla.

SSW gibi derken 1 saniyede 5 kişinin ayni alanda belirmesi gösterilebilir,bu taktikleri gayet iyi.

Konu sahibine sesleniyorum,uğraşma onla fanveled dediğimiz kitleden kendisi bas bloğu geç.

BattleTag: Lethium #2404
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riveen

Beşiktaş inanilmaz oynuyor gerçekten, hele k dumbledoge'ya hayranlik duydum finalde.
    Abi bir sup ancak bu kadar iyi olabilir ya, büyük yetenek gerçekten.
    Kisisel yeteneklere bakiyosunuz
    Evet,naru çok iyi bir oyuncu,bana gore de energyden daha iyi oyuncu,birisi challenger öbürü master tier,ama bu işler bireysel yetenekle değil,takimca hareket etmekle kazaniliyor.
    Sup ve solo Farkli çok belliydi.
    Eger,triel ve fab olsaydi DP'de
    İste o zaman cok daha guzel mac izlerdik.
    Hatta dp yenebilirdi bile.
    Holy ve trieli biliyorsunuz gecmis yillarda.
    Bu seneki besiktas sanki SAMSUNG WHİTE gibi oynuyor.
    Herkes aninda beliriyor orada tehlikeli durum varsa.
    Canı gonulden tebrik ediyorum besiktasi
    Basarilarinin devamini diliyorum.
    Ama sunu da unutmayin
    Birkac arkadas buraya gelip dp en iyisi vs vs trolluyor.
    Bizi dunyaya tanitan,bir aralar ovguyle bahsettigimiz,gurur duydugumuz dark passage takimi da,cok iyi seyler yapti,onlarin hakkini da yememek lazim.
    Bu sene icin de besiktas oyle

İyi forumlar.

Doğru sup ve top farkı oldu maç, DP'de bireysel yetenekli çok kişi var Naru,Holy vs. Fab ve Ercan eğer olsaydı o maç DP'nin alma ihtimali çok yüksekti.TF'lerde pozisyonları falan çok kötüydü.Ama şu hataya düşmeyin, TR'de ligi domine etti diye SSW ile kıyaslanamaz, olası bir maçta ezer geçerler.Hayal kırıklığı yaşarsınız-DP gibi-Gerçi oralara da gitmek de başarı ama fazla ümitlenmeyin yine de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: -Kratos-

quote:

Abi yanlış anlamayın ama geçende bir konuda görmüştüm Beşiktaş SSW gibi falan diyede yapmayın etmeyin.Samsung White bana göre tarihin gördüğü en iyi takım hiçbir şekilde kıyaslamayın yani şuanki takımlarla.

SSW gibi derken 1 saniyede 5 kişinin ayni alanda belirmesi gösterilebilir,bu taktikleri gayet iyi.

Konu sahibine sesleniyorum,uğraşma onla fanveled dediğimiz kitleden kendisi bas bloğu geç.

Bunu bana dediysen yaşını bilmek isterim.

• Holye laf atan golda cikamayan silverdir holy dunya kupaainda impin anasini aglatti ama sagolsun crystal satinca yenildiler hem en iyi adc olan rekklesi soloqda ezdi yani holy en iyi adc dunyadaki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nycha -- 6 Nisan 2015; 20:39:06 >

Orijinalden alıntı: menesozun

Bronz değilim Gold'um ve seninde ligini merak ediyorum,

Eğer karşındaki adam 5/0/14 oynuyorsa ve sende 4/8/2 oynuyorsan buna ek olarak ezilmediğini düşünüyorsan zaten seninle muhatap olmama gerek yok, Türkiye'de ki en iyi Mid oyuncusu

Skor yazmayacaksam ne yazmamı bekliyorsun cidden anlamış değilim neye göre belirleyeceksin sen bunu

NARU EUW 4. HOLY 10. ENERGY VE NARDEUS DAHA CHALLANGER BİLE DEĞİLLER MASTER LİGİNDELER HADİ YALLAH

HOLY TOUCHLA UYUŞMUYOR VE TOUCH KÖTÜ OYNUYOR.
    CRYSTAL ÇOK KÖTÜ OYNUYOR.
    BU TAKIMLA NASIL ADAM YÜKSEK KDA YAPSIN SOLOQ MAÇIMI BU EUW SOLOQDA BELLİ ETMİŞLER FARKLARINI İŞTE.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tumble -- 6 Nisan 2015; 21:15:25 >

• bjk yi tutsamda naru bu serverdaki en iyi midlanerdir açık ve net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fahrenayk -- 6 Nisan 2015; 21:18:27 >

Ya git şuradan abicim hadi neden o zaman energy naruyu ezdi lane de hadi sana yallah

y nmaçı nerenle izledin acaba? energy naruyu ezdi mi hehe..3. maç tüm takımı feedliyorken naru güzel bi kda ile gayet güzel oynuyordu. hangi maç hatırlamıyorum ama bi maçta da energy 1-3 gibi bi skorla giderken takımı sayesinde 6-3 olmuştu. energy önce bi westte ilk 20 ye girsin sonra tartışmasını yaparız bunun

Yukarda skorları var naru ve energy nin HEHE

tamam gold. 1v1 oynadılar zaten. lol takım oyunu değil ki bireysel bir oyun dimi ?

Vallaha dunyada ssw ise turkiye liginde de besiktas dp yi bukadar pismis icine kapanmis kedigibi hic gormedim

Dunya sampiyonasinda korelileri belki yenebilirler takim oyununu adeta oturtmuslar cok basarililar

Orijinalden alıntı: Seyrek Disli Kötü Adam

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blacq0o

En son senın go dp go BJK mermisine kafa atıp ağır ezilmişlerdi.
    Adamlar ligi mokat manyağı yaptı. Rakipleri dk 15-19 arası sur verelim mi diye düşünür.Sen hala go dp go

Takım yenildi diye bıraksaydık Samsunspor'lu olmazdık.
    BJK ligde iyi gidince çoğaldı bunlar geçen sene de DP DP diye ortalıktaydılar.Biz geçen sene de DP"liydik şimdi de DP'liyiz!!!!! İyi bir top laner alalım sıra size de gelecekkkk Tahta sulanmayın bu sene de şampiyon olacağız.Bu mesajımı alıntılarsın.

Şampiyon mu olacak DP? Lütfen güldürme beni hocam BJK ile maçlarını izledik olmalarına imkan yok. Kötü oynuyorlar demiyorum ama BJK karşısında bir hiçler;
    ki HWA diye de bir faktör var bırakın şampiyonluğun belki 2. bile olamayacaksınız ligde.

Evet, iyi bi top laner ile şampiyon olacağız.TT maçı tamamen picklerden kaybedildi bunu + olarak bile kabul edebiliriz.Tamamen holy'nin üzerine oynadılar yanlış olduğunu gördüler neyse.Ama bu iş elwindle olmaz beni koy top'a daha iyi oynarım.İyi bi top laner alırsak bu sene de zorlarız Fab olsaydı belki de çok farklı bir tablo olurdu. Şampiyon olamasak da 2. takımım HWA, BJK'ye karşı bir nefretim var.Belki de her maç sonrası chate ve yorumlara "Koyduk mu?" vb. küfürler eden ergenlerdendir.Neyse maçlardan sonra burdayım.Alıntılayabilirsiniz.

alıntılayabiliyormuşuz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Adamlar ligi mokat manyağı yaptı. Rakipleri dk 15-19 arası sur verelim mi diye düşünür.Sen hala go dp go

BJK ligde iyi gidince çoğaldı bunlar geçen sene de DP DP diye ortalıktaydılar.Biz geçen sene de DP"liydik şimdi de DP'liyiz!!!!! İyi bir top laner alalım sıra size de gelecekkkk Tahta sulanmayın bu sene de şampiyon olacağız.Bu mesajımı alıntılarsın.

Şampiyon mu olacak DP? Lütfen güldürme beni hocam BJK ile maçlarını izledik olmalarına imkan yok. Kötü oynuyorlar demiyorum ama BJK karşısında bir hiçler;
    ki HWA diye de bir faktör var bırakın şampiyonluğun belki 2. bile olamayacaksınız ligde.

Evet, iyi bi top laner ile şampiyon olacağız.TT maçı tamamen picklerden kaybedildi bunu + olarak bile kabul edebiliriz.Tamamen holy'nin üzerine oynadılar yanlış olduğunu gördüler neyse.Ama bu iş elwindle olmaz beni koy top'a daha iyi oynarım.İyi bi top laner alırsak bu sene de zorlarız Fab olsaydı belki de çok farklı bir tablo olurdu. Şampiyon olamasak da 2. takımım HWA, BJK'ye karşı bir nefretim var.Belki de her maç sonrası chate ve yorumlara "Koyduk mu?" vb. küfürler eden ergenlerdendir.Neyse maçlardan sonra burdayım.Alıntılayabilirsiniz.

beni koy top'a daha iyi oynarım
    beni koy top'a daha iyi
    beni koy top'a daha
    beni koy top'a
    beni koy
    beni
    beni koy
    beni koy top'a
    beni koy top'a daha
    beni koy top'a daha iyi

• Dpliymişmiş. Ben de tt li idim. Wfye geçtiler wfli oldum. Aces Highi kurdular hemen girdim
    Şimdi de Beşiktaş. Hem tuttuğum takım.

Lethilion'un izindeyiz biz. Holyboostun değil.

• Her bir de, nardeus ve energye laf gelmiş. Gençler, 3.sezondan beri Challenger o iki adam da ve oyunun betasından beri adc ve mid oynuyorlar. O yüzden, yok naru çilincir enerci mastır lafları yapmayın. Naruyu ben de severim ama energy çok çok üstün.

Orijinalden alıntı: Nyogati

quote:

quote:

quote:

quote:

beni koy top'a daha iyi
    beni koy top'a daha
    beni koy top'a
    beni koy
    beni
    beni koy
    beni koy top'a
    beni koy top'a daha
    beni koy top'a daha iyi

Ergenlere eğlence oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rasty

Şu konuya gelip hala fab ve triel olsaydı falan yazmanın hiçbir mantığı yok.Beşiktaş 3-0 gibi net bir skorla maçı kazandı mı ? Kazandı o zaman tebrik edip geçeceksin yani.

Ya dedim ki DP'nin zayıf yönleri bunlardı, bunlar olmasa alırdı.BJK kazanmadı mı dedim?Bunu yazmandaki mantık ne peki senin?

Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.