Şimdi Ara

Superman vs Avengers (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Hadi be burda tüm superkahramanların temelini oluşturan atası olan bir karakterden bahsediyoruz nasıl hiçbir marvel karakterinin tırnağı etmiyor.

Alıntıları Göster
    Boynuz kulağı geçer

O Evrende tek sevdiğim Batman'dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Boynuz kulağı geçer

O Evrende tek sevdiğim Batman'dir

Alıntıları Göster
    Tabi sevmeyebilirsiniz artık bende soğudum superman den zaten

• çok basit şekilde superman alır kanka nasıl mı? aynen şu şekilde

şimdi kanka superman gelir falcon-blackwidow-captain america hepsini tek hamlede işi biter sonra ironman uzaktan cuv cuv yapar süperman uçarak tek yumrukla işini bitirir sonra thor üsten yıldırım fırtına saldırısı yapar süperman o saldıradan kaçıp hulkun peşine düşer o deliyle hiç uğraşmayıp onu uçurup aya fırlatır kanka sonra thor ile birebir düello ya girer 5 dk kapişırlar thor zayıf düşünce onuda uzaya gönderir kanka süperman bu borumu doğru düzgün rakibi denk rakip yok d.c evreninde
  • Güzel anlatım şekliymiş :D

• joker669 kullanıcısına yanıt
    yanlış eleştiri davet ettiğim konuya gelirmisin bi
  • joker669 kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/dc-fanboy-kitlesinin-cildirmasi--134304203-13#134311936

bu konuya gel ayrıntılı anlatayım
  • Dayanıklılığı Superman'den nasıl fazla ya :D?
    Fiziksel güce karşı Superman'den dayanıklı süper kahraman mı var?
    Büyüye de ikisi de dayanıksız zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skeull

Dayanıklılığı Superman'den nasıl fazla ya :D?
    Fiziksel güce karşı Superman'den dayanıklı süper kahraman mı var?
    Büyüye de ikisi de dayanıksız zaten.
    Thor büyüye karşı Supermanden biraz daha dayanıklı.. Fiziksel olarak Superman'ın bariz üstünlüğü var diyebilirim bile
  • Skeull kullanıcısına yanıt
    Thor büyüye kesinlikle daha dayanıklıdır ayrıca mjolnir ile büyü etkili şeyleri bozma gibi özellikleri de var
    daha dayanıklı dememin sebebi ise kendisi skyfather ve elder god yani yarı kıdemli tanrı melezi olmasından dolayıdır elder god annesi gaea dır ve gercekten inanılmaz güçlü varlıklardan birisidir ayrıca thor un mjolnir ile ve annesi gaea sayesinde yeniden dirilme gibi bir avantajı da vardır.
  • Burada Sup'u tutacak tek karakter Thor zaten. O da tutamazsa (ki bence tutamaz nereden geldiğinden çok featlere bakılıyor çünkü Hulk'ta zorlanan bir karakterin Sup'a karşı full potansiyelde ne kadar şansı olabilir ki :D???) durum pek içi açıcı değil. Ben yine de mantığımı değil de kalbimi dinleyip Avengers diyeceğim.
    Phoenix force un karşısında durabilecek kadar dayanıklıdır da attıgım kesit yakın dönem ayrıca

Superman vs Avengers
    Yok zaten superman thor u yener bence ben thor superman kadar hızlı olsaydı daha güçlü olurdu dedim benim görüşüm yani
  • quote:

Burada Sup'u tutacak tek karakter Thor zaten. O da tutamazsa (ki bence tutamaz nereden geldiğinden çok featlere bakılıyor çünkü Hulk'ta zorlanan bir karakterin Sup'a karşı full potansiyelde ne kadar şansı olabilir ki :D???) durum pek içi açıcı değil. Ben yine de mantığımı değil de kalbimi dinleyip Avengers diyeceğim.
    Zaten bende konuyu ilk açtıgımda superman avengersı alır demiştim belirttiğim gibi ama arkadaşlar sağolsun supermanden soguyunca avengers alır diye değiştirdim
  • Phoenix Force'u tanklayacak bir karakter değil Thor. Göz boyayıcı bir feat, ama dediğim gibi Burada Superman'e kafa tutacak tek karakter Thor. Bütün hepsinin zekasını birleştirsen bir Sup etmiyor, Bütün hepsinin hızını, gücünü, dayanıklılığını (Thor.), potansiyelini toplasan Superman etmiyor featlere bakarsan. Ama Avengers alır xd. Superman'in iyi karakterleri öldürmeyeceği ve tam potansiyel savaşmayacağı ortada. Her şeyi ele almak gerekiyor. Avengers alır.
  • Geniş düşün Superman in tek saldırı alternatifi mi var? Gerçi sadece fiziksel kuvveti de yetiyor ama xd
  • quote:

Phoenix Force'u tanklayacak bir karakter değil Thor. Göz boyayıcı bir feat, ama dediğim gibi Burada Superman'e kafa tutacak tek karakter Thor. Bütün hepsinin zekasını birleştirsen bir Sup etmiyor, Bütün hepsinin hızını, gücünü, dayanıklılığını (Thor.), potansiyelini toplasan Superman etmiyor featlere bakarsan. Ama Avengers alır xd. Superman'in iyi karakterleri öldürmeyeceği ve tam potansiyel savaşmayacağı ortada. Her şeyi ele almak gerekiyor. Avengers alır.
    Ama öyle demiyoruz işte yapmışmı yapmış supermanin yaptıgı seyler içinde gecerli bu yapmışsa yapmıştır
  • quote:

Geniş düşün Superman in tek saldırı alternatifi mi var? Gerçi sadece fiziksel kuvveti de yetiyor ama xd
    Super nefes hız heatvision özellikleri var o nesnelerin içinde geçmedir gorunmezliktir hızı sayesınde olan şeyler bizim aramızdakı tartısma konu dısıydı ben thor superman kadar hızlı olursa ondan daha guclu bır karakter olur dedım yani aynı hız thor da olursa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 8 Ağustos 2018; 14:26:3 >
  • Eminim burada bir bit yeniği vardır. Ama araştırmayacağım, Canım Thor...
  • Bence açıkçası Thor'un Superman'i almasının tek sebebi büyü gücü...
    Superman mjollnir'e layık mıdır acaba
  • quote:

Bence açıkçası Thor'un Superman'i almasının tek sebebi büyü gücü...
    Superman mjollnir'e layık mıdır acaba
    Layık olabilir kaldırabilir bence ben zaten thor un superman i alacagını dusunmem bana göre en büyük dezavantajı hızıdır diğer yonlerınde fark gormuyorum thor un daha iyi oldugu yonler bile vardır ama tabi söylediğiniz gibi büyü gücü avantaj sağlar
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.