Şimdi Ara

Superman'in Zekasını Kullanmaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Hadi çizgiromanlarda az da olsa zekasıyla ilgili featleri var. (Bilim insanları tarafından asırlarca çözülemeyen bir denklemi tek bakışla saniyede çözüp cevaplaması gibi)

    Ama iş sinema evrenine geldi mi hiç bir zeka featini göremedik Superman'in. Ne Man of Steel'de ne BvS'de ne JL'de .. Hele BvS'de Luthor ve Batman karşısında sanki embesil moron gibi gösterdiler adamı .. Güçten başka özelliği olmayan .. Doomsday ile dövüşürken biraz plan yapsa olmeyecekti belki de .. JL'de de aynı şekilde hızı ve gücü dışında salagin biri gibi .. Biraz bu özelliğinin öne çıkarılması lazim .. Hele hele JL Part 2'de Darkseid gibi kendisini aşan karakterler için .. Gerçi kime sesleniyorsak .. Warner Bros'un başında boyle geri zekalılar olduğu surece ..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irishman -- 6 Mayıs 2018; 15:7:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kesinlikle haklısın Ada'm bildiğin hulk filmlerde hiç bişey bilmiyor çr lerdede o kadar zeki gösterilmiyor bence mesela batmanle olan Valerie Ada'm o kadar alet yapıyo bu mal mal sürüyo gerçi istediği kadar alet yapsın yine supoyu yenemez belki ondandır sma gerizekalı gösteriliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oysa Superman Batman'den Luthor'dan falan çok daha zeki .. Batman ve Luthor en zeki "insan" . Oysa Superman alien ve Kryptonian. Saniyede trilyonlarca farklı olasılığı dusunebiliyor. Beyni aşırı hızlı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ama bi yanmanda mantıklı neden dersen tüm rolü o oynuyo flash kadar hızlı wonder womandan güçlü Shazam gibi uçabiliyo martian manhunter ve flash gibi maddelerin içinden geçebiliyor batmandan zeki yani tüm jl üyelerinin gücü var Adamda bırakalım bari biraz saf olsun yoksa Batman ve Batman gibi karakterlerin kahramanlık özelliği ortadan kalkıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam her şeyin toplamı resmen :)



    Saf güç , dayanıklılık , hız , zeka , yakışıklılık ..



    Bu yüzden de dünyada hem en çok seveni hem de en çok haterı olan karakter.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese tek tek özellik vermişler buna karışık yüklemişler ama çok severim ben supermani

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilerek yapılan bir şey. Karakteri çok fazla overkill göstermek istemiyorlar. Denge olsun daha fazla takipçi çeksinler amaç bu. Supo en zeki insandan bile kat kat daha zeki bunu zaten çizgi roman okuyucuları biliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.