< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
ZTE çöpünü kullandım. Yalnız o modemin sorunu ZTE değil Turkcell'in attığı yazılımdı. 400 TL'ye aldım. +40 TL param güvende ile birlikte. Huawei logolu olan 4G Router Pro 3. Superbox logosu yok. Yani müdahele edilmemiş yazılım. |
|
|
Arkadaşlar selam. Şu anda Turkcell Superbox Huawei B618S-22D kule tipi modemle kullanıyorum. Aylık 209 TL sınırsız hız 200GB kotalı. Taahhütüm bitiyor ve ben Süperbox GO'ya geçmek istiyorum. Süperbox GO'da ki data hattı istediğimiz modemle kullanabiliyor muyuz sim kart çalışıyor mu? Eğer çalışıyorsa band seçimi yapan en kral modem tavsiyesi yazar mısınız. |
|
Monitör: Asus 26.5" XG27ACDNG Oled[ | Ekran Kartı: Sapphire 9070 XT Nitro+ | İşlemci: AMD R7 9800X3D| Anakart: Asus Rog Strix X870E E-Gaming | M.2 SSD: 2x Samsung 980 Pro 1TB Gen4 | RAM: G.Skill Z5 Neo 32 GB (2x16) 6400Mhz | PSU: Enermax Revolution D.F. X 1350W 80+ | Kasa: MSI MEG PROSPECT 700R | Soğutucu: ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB OLED
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
şuan ben kablolu superbox kullanıyorum ama daha uygun fiyata geliyor go hemde kablosuz çalışması büyük lüks kampta vs. işe yarar. redbox alıma kapatılmış. superbox go alan arkadaşlara 2 sorum olacak arkadaşlar cevaplamanız çok önemli... bilginiz varsa birini bile cevaplarsanız çok yardımcı olursunuz arkadaşlar, teşekkür ederim. arkadaşlar normal superbox'ta 3G de 192.168.1.1 modem arayüzünde modemi internet erişimini kapatıp açınca ip adresi değişiyordu bunda da değişiyor mu ? 3g de çalışıyor bu yöntem sadece 4g de çalışmıyor. superbox go sahipleri deneyip bilgilendirirse çok sevineceğim çünkü sosyal medya işi yapıyorum çok fazla hesap yönettiğimden hızlıca ip değiştirme işime yarıyor bu yüzden superbox go'da da aynı superbox taki gibi değişiyor mu ip adresi kolayca onu merak etmiştim. ek olarak turkcell müşteri hizmetlerini aradım 5 kere yönlendirdiler kimse cevap vermedi. 36 ay taahütle superbox go modemini aldığımızda 200 gb paketin fiyatı da sabit şekilde 36 ay boyunca kalacak mı yani 36 ay sonra da 560₺ mi ödeyeceğiz 200gb paket için bu konu hakkında bilginiz varsa cevaplayabilir misiniz ? dediğim gibi arkadaşlar bu cevaplar çok önemli. duruma göre tercih edeceğim veya superbox klasikten devam edeceğim. yardımcı olursanız çok sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cleaverix -- 3 Ağustos 2024; 23:54:37 > |
|
|
|
size tavsiyem en az LTE CAT 6 olsun, aksi taktirde cat4 olanlar 8-9 mgbs hızı geçmiyor, cat 7 olan modeli tavsiye ederim, tek kötü yanı şarj söketi mini usb hepsininide. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shinko Denshi -- 5 Kasım 2025; 7:37:23 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |