Şimdi Ara

süper temiz 350 tl 5800xm blue

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • not: lütfen fiyat kıyaslaması yaparken benim fiyatımın altında veya aynı olan cihazların kvk garantisinin olup olmadığını sorunuz kutuda kvk bandrol ü varmı ? kvk sitesinden sorgulanınca kvk çıkışlı görülmektedir diyormu yoksa satıcının satarken söylediği kvk garantilimi :)

teşekkürler

merhabalar birkaç gündür forumda mavi 5800 imi siyah ile takas etmek istediği mi belirtip ilan açıyordum elime bugün itibariyle bir miktar para geçti ve 5800 i mi satıp üzerine bir miktar koyup sıfır siyah 5800 alma amacındayim . EĞER ELİNİZE SIFIRI MEVCUTSA ÜZERİN FARK VERİP TAKAS DA YAPABİLİRİZ

Telefonu ma gelecek olursak mavi renkli 6 aylık dora li felan değil orj kvk ki kutuda bandrol mevcut kutu aksesuarlar ful pena sından stand i na kadar mevcut zerre çiziksiz tertemin arka kapağı kalemi düşüyor diye serviste sıfırlan misti kalem takılan yer tırnaklı oldu şimdi o kadar kolay çıkmıyor

Fiyat : 349 tl dir

Not : şu an doktora programı çerçevesin de ıngiltere deyim temmuz ortası yani gelecek ay bu zamanlar gibi ankarada olurum.. O ZAMAN alışverişi yapabiliriz.... eğer cihazı aldım derseniz temsili bir miktar parayı hesaba geçerek size rezerve edebilirim

teklifler pm e

süper temiz 350 tl 5800xm blue

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.