Şimdi Ara

Super Stardust Ultra alsam mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1-) Super Stardust Ultra arkadaşlar bu oyunu oynamak çok istiyorum ama gördüğüm üzere plus da sürekli indie oyunlar veriyo bu tip alsam pişman olur muyum ? :)
    2-) elimde last of us remastered var bitirdim. sadece online olarak oynamak için elimde tutuyorum sizce knack veya destiny gibi bir oyunla takas etmeli miyim ?

    yardım ederseniz sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi secokul -- 5 Nisan 2015; 22:32:05 >



  • İlk soruna kendin cevaplamalısın, eğer indie oyunları seviyorsan ve oynamak hoşuna gidiyorsa al derim fakat ucuz diye hevesle alıp 4 - 5 saat sonra bir kenara koyacaksan boşuna alma. Zaten bir süre sonra elimde bir canavar var fakat oynadığım oyuna bak diye geçiriyorsun içinden yani eninde sonunda o oyun kenara atılıyor istesende istemesende. (Herkes için geçerli değil tabi ki)

    İkinci soruyu da kendine göre değerlendir, eğer koleksiyon yapmayı seviyorsan ve tekrar oynamayı düşünüyorsan ya da online versiyonu çok hoşuna gidiyorsa sıkılmayacağını düşünüyorsan elinde tut derim. Benimde hoşuma giden oyunları elimde tutmak gibi bir hobim var Eğer maddi yönden sıkıntı oluşursa yeni oyunları denemek güzel bir fikir




  • Jerksabird J kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim görüşlerin için :). haklısın sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.