tam aradığım şey çekip inceliycem teşekkürler paylaşım için
Bundan sonraki çalışmalarımdan bir tanesinide bu programla yapayım bakayım.
Bunu deneyenler proshow gold'u da denemeli
proshow gold'a güzel kullanımı kolay alternatif
Teşekkürler.
YA HANGİSİNİ İNDİRECEĞİMİ ŞAŞIRDIM
quote:
Orjinalden alıntı: mad_tramp75
YA HANGİSİNİ İNDİRECEĞİMİ ŞAŞIRDIM
İngilizce niz varsa hepsi de olur.
Ya arkadaşlar ProShow Producer süreli mi?
arkadaşlar ben uzun süredir proshow kullanıyorum ve oldukca memnunum bir çok pinaccle uled studio gibi yazılımdan çok ii hem ufak hem kullanışlı düşük yani yavaş pclerde bile render süresi ii diğer programlar gibi kasma yapmıyor ve resimleri kayıtı secerken mpeg2 yaptığınızda bilgisayardada rahatlıkla seyredebilirsiniz ben bu programdan daha ii resim kalitesinden ödün vermeyen bir programla karşılaşmadım genelde diğer programlar kalitesiz bi görüntü veriyor bu programda bir çok şeyi otomatik yapabilirsiniz yani o kadar cok zaman almıyor resimleri koyarsınız arka plan müziğini seceresiniz sonra aşadaki tüm resimleri secerek otamatik geçişi secersiniz yani slayt arasında resim arasında gecen kalp yıldız vs daha sonra müziği otomatik olarak filmin sonunda bitirmesini secersiniz ve istediğiniz şekilde pc ye veya cd ye kayıt apabilirsiniz bu programın en sevdiğim yani fotoğrafları yakınlaşdırabilirsiniz yani 30 kişi çekilmiş bi resimde tek kişiye odaklayabilir veya bir uctan diğer uca ifotoğrafı gösterebilirsiniz şu an pc ye yeni format attığım için program kurulu değil ayrıntılı anlatmak istedim ama malasef tesadiüf eseri gördüm bende fikirlerimi yazayım dedim iyi forumlar
quote:
Orjinalden alıntı: mad_tramp75
Ya arkadaşlar ProShow Producer süreli mi?
evet
quote:
Orjinalden alıntı: retrotime
Bu arada program 500 dolar değil 250 dolarmış,bilginize...
Gerçekten mükemmel ötesi bir program. Özellikle v6 sürümüne bir sürü özellik eklemişler.
Not; Proshow Gold ile Proshow Producer'in kullanımı arasında fark yoktur. Producer Ek özellikler içeren profesyonel kullanıcılar içindir.
Kusura bakmayın konuyu hortlattık...
Bu programı kullanan ve iyi bilen var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme