Şimdi Ara

SüPeR NeONLaR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun uğraşlarım sonunda halka neonları getirdim ve resimleriyle beraber hepsini beğeninize sunuyorum..
    Aslında anlatamayacağım;ürünler çok kaliteli ve de çok güzel!!test ederken bir hayli eğlendim,gerçekten çok dikkat çekici.Ama kullanım alanları fotodakiler gibi sınırlı değil.bunları isediğiniz yerde kullanabilirsiniz.Örneğin ben fanı olmadıgı için üstünde geniş bir açıklık olan amfimin içine koydum.yani amfim cayır cayır yanıyor bu kırmızı neonlarla.Bir de sese duyarlı olması..
    set halinde satışa sunuyorum;sette 2 adet neon halka;ses devresi;bağlantı aparatları bulunmakta.
    renk seçenekleriniz ise kırmızı ve mavi.
    Boyutlar çap olarak 8"(21cm) ,10"(26cm) ve 12"(31cm) dir.
    fiyatları sırasıyla 45--55--65 milyondur.
    Arkadşımın hoparlörlerinde ve sub wooferında denedik;sonuç->Arkadaşım 2 tane 8" lik bir tane de 12" lik almak istiyor:))
    buyrun fotolar....He unutmadan,bunların basa göre yanıp söndüğünü unutmayın:))

SüPeR NeONLaR!!!

SüPeR NeONLaR!!!

SüPeR NeONLaR!!!

**********************************************************************************
    Bunlar 2 adet 10 cm lik neon çubuktan oluşan aksesuarım.
    Fiyat: 20 milyon.
    renk:mavi
    Arkadaşlar bu ürünleri bilgisayarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz.12" lik neonun çektiği akım max. 0.6 A dir.Yakında pleksi-neon halka çalışması yapacagım zaten..

SüPeR NeONLaR!!!

SüPeR NeONLaR!!!

bu da kablo neonun aynı sub' a sarılmış hali.tabii siz bunu istediğiniz her yere uygulayabilirsiniz.Ayakkabınıza bağcık yapmaktan tutun pencere kenarına kadar:)
    Renk seçenekleri kırmızı,mavi ve yeşil.
    2mt. lik kablo neon 35 milyon.
    (Ayırca ses duyarlı değildir kablolar.)

SüPeR NeONLaR!!!

**

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dostum bu neon lar ....
    gece full açık kalsa olur mu yani benim makina sürekli açık duruyor da uzun süreli kullanımda bir hal oluşturu mu.
    300 w power supply var.kaynağa bağlı olan cd-r dvd-hdd falan olduğu için kaldırırmı
  • yo istediğiniz kadar açık tutabilirsiniz.Ama sürekli kullanım neon lambaların ömrünü azaltır.Ortalama 13000 saat ömürleri var.
    büyükleri 0.5A çkiyorlar.Bu da 300 watt psu için önemli bir rakam değil.

• hop

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.