Şimdi Ara

Super Mario Odyssey'den Rekor Kırdıran Oyun Açığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
68
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Nintendo Switch'in başarılı yapımlarından ve aynı zamanda pek çok değerlendirmede yılın oyunu adayları arasında gösterilen Super Mario Odyssey'de oyuncular tarafından bulunan bir açık rekor kırdırıyor.

         Super Mario Odyssey, içerisinde pek çok mini oyun barındırıyor. Bu oyunları başarıyla tamamladığınızda da sizi yıldız veya çeşitli oyun için değerli eşyalarla ödüllendiriyor. Ayrıca skor tutulan mini oyunlar için online liderlik tabloları da mevcut. İşte bu oyunlardan bir tanesi de Metro Kingdom haritasında bulunan ip atlama oyunu.

         Oyunda pek çok karakterle iletişime geçebildiğiniz gibi şapka fırlatarak onları kontrol edebiliyor veya vurabiliyorsunuz. Eğer ip atlama görevinin hemen yanındaki papağana şapka fırlatır ve şapka tam ona çarparken kendisiyle diyaloga girerseniz oyunun kamerası kilitleniyor. Sonrasında ip atlama oyununu başlattığınızda ise Mario otomatik olarak havada kalıyor. Böylelikle doğru zamanlamayla zıplamak için uğraşmadan oturduğunuz yerden imkansız görülen skorlara ulaşabiliyorsunuz. Bunu fark eden oyuncu sayısı epey yüksek olacak ki liderlik tablosu 99,999 gibi skorlarla dolmuş durumda.

         Rekor kırdıran açıkla ilgili videoyu aşağıdaki oynatıcıdan 18:00'den itibaren izleyebilirsiniz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.