Şimdi Ara

SÜPER KUPA TAHMİNLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kırmızı kart olura 50 tl fb ye 20 tl attım bakalım
  • Bu mac galatasarayin cunku fenerbahcenin onemli eksikleri var ayrica eger galatasarayin golculeri gununde olursa 4-6 bile gidilebilir.ama derbi sonucta ne olacagi hic belli degil.ben bugun galatasaraya basicam ama 20 tl falan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • illegalde 1.80 civarlarında üst oranı var bende kasamın yarısını yatırmayı düşünüyorum ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaRTiLLo

illegalde 1.80 civarlarında üst oranı var bende kasamın yarısını yatırmayı düşünüyorum ne dersiniz?

Ust gidilebilir.Iki takimin defansida iyi degil fakat golcu olarak galatasaray daha agir basiyo ama bu macin bankosu ust gibime geliyo.Ust gidilir ama biraz daha risk alarak galatasaraya verilebilir.

• Aslında mutlak para kaybetmeyeceğiniz bir sistem var.
    0-10 dk arası 5.00
    10-20 dk arası 5.50
    20-30 dk arası 6.00
    30-40 dk arası 7.00
    40-50 dk arası 8.00 arası ilk gol atılır
    Benim gibi ilk yarı %100 gol olur diye düşünüyorsanız bu tüm olasılıklara 100 tl atın. En kötü paranızı alırsınız , en iyi olarak 300 lira kara geçersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capbuq -- 11 Ağustos 2013; 13:01:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirıza1

Gs 1.5 gol ustune 2.10 oran var kacmaz

gs 1.5 üstü diye bir şey mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KufredenFare

quote:

Orijinalden alıntı: alirıza1

Gs 1.5 gol ustune 2.10 oran var kacmaz

gs 1.5 üstü diye bir şey mi var ?

Bets de var 55 tl bastim su an orani dusurmusler biraz daha

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

quote:

Orijinalden alıntı: Red John

H1 ve kg yok oynayacam ikiside tutmayacak napalım fanatiklik olsun bu sefer

Yatacak boşa para atma çöpe.

Batan para Gs yolunda batsın

Bu arada ligler başlayınca senle malum konuyu konuşalım

• İddaa oynayacaklar için son 1.5 saat. Galatasarayın Kadrosu açıklandı....

İŞTE G.SARAY'IN İLK 11'İ

Muslera, Eboue, Semih, Gökhan, Hakan, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Sneijder ve Drogba

F.BAHÇE MUHTEMEL 11

Mert, Mehmet Topuz, Bruno Alves, Bekir, Kadlec, Cristian, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Webo ve Sow
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reşat Bey

İddaa oynayacaklar için son 1.5 saat. Galatasarayın Kadrosu açıklandı....

İŞTE G.SARAY'IN İLK 11'İ

Muslera, Eboue, Semih, Gökhan, Hakan, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Sneijder ve Drogba

F.BAHÇE MUHTEMEL 11

Mert, Mehmet Topuz, Bruno Alves, Bekir, Kadlec, Cristian, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Webo ve Sow

Gs nin savunması da Fb nin savunmasıda şey gibi , ikisininde ofansı iyi bence bol gollü maç olur. Gs 1 adım önde savunma konusunda Muslera sayesinde Mert Milli takım vs. hiç güven vermiyor.
  • Beni cesaretlendirde gidim galatasaraya 50 basim
  • Salzburgun bulduğu pozisyonların 3 te 1 ini GS bulsa fark atar İstanbuldaki maçta kaleyi bulan 13-14 şutu vardı Salzburg'un 12 tane felanda auta giden aynı şekilde ilk maçta (Avusturyadaki) çok pozisyon verdi Fener. Gs daha derli toplu gibi. Bu sefer Volkan da yok Fb de. Alsana gaz.
  • Ben gidiyorum bayiye 10 dakikaya burdayım
  • Fenerin kadrosunuda belli oldu son durum böyle;

F.BAHÇE: Mert, Mehmet Topuz, Bruno Alves, Bekir, Hasan Ali, Cristian, Mehmet Topal, Emre, Kuyt, Webo ve Sow

G.SARAY: Muslera, Eboue, Semih, Gökhan, Hakan, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Sneijder ve Drogba
  • Fenerin savunma hattı çok zayıff Drogba gol atar oranı 2 civarı hesapta kalan son 40 lirayı basacağım sanırım.
  • beyler kg var atam 2.5 üstü mü atam yüklü gircem??
  • Yüklü gireceksen bence m1 at
  • İLK YARI 0-0 Biterse ÜST bitme ihtimali malesef riske girecek. Benim korkum 0-0 BERABERE bitip penaltılara kalması böyle birşey olursa büyük vurgun yapacak iddaa
  • Şu an fenerbahçeye 1e 8 veriyor işaretledim bekliyorum fener gol atınca oynayacağımAynı taktiği geçen sene şl de da yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THESİMPSON -- 11 Ağustos 2013; 22:01:59 >
  • Geçmiş olsun yine iddaa iyi para kaldırdı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.