Şimdi Ara

SÜPER İNDİRİM!!! Satılık Zotac GTX 480 Garantili 3 Aylık Bile Değil (En Uygun Fiyat)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Gözüm Gibi Baktığım Kullandığım Kartımı Satıyorum.İşimden Dolayı Kartla Doğru Dürüst 1-2 Saat Oyun Oynayamadığım Oldu Gerçekten Satma Sebebim İse Beklentilerimi Fazlasıyla Karşılaması.Bilindiği Üzere Kart Dünyanın En Hızlı TEK GPU'lu Kartı ve Hiçbir Kart TEK GPU'lu Olarak Bu Kartla Kesinlikle Kıyaslanamaz.Kart Gerçekten Çok Performanslı ve İyi Bir Kart.Bütün Oyunları Hiç Kesinti Olmadan Oynama İmkanınız var.Kartı Hiçbir Zaman Zorlamadım 3DMark Vantage Bile Çalıştırılmadı Düşünün Artık.Kesinlikle Overclocklu Olarak Kullanmadım ki Zaten Gerek Yok.PhysX ve CUDA Özelliklerinden Dolayı Bir Çok Oyunda Muhteşem Görüntü ve Efektler ile Karşı Karşıya Kalıyorsunuz Yani Tam bir Göz Zevki .

Neden Bu Kart? :

-Kart Tertemiz Kullanıldı ve Vatan Bilgisayardan 630 Günden Fazla Garantisi Var.
    -Kartın Alınma Gününün Daha 3 Ay Bile Olmamasına İstinaden Çok Az Süre Boyunca Oyun Oynanması.
    -Full Kutu İçeriği
    -Her Oyunda Akıcılık ve Görsellik Avantajı
    -Overclock Bile Yapılmamış Olması ki Zaten Gerekmiyor
    -Herşeyiyle Beraber Memnuniyet ve Beklentileri Fazlasıyla Karşılaması

Kartın Görüntüleri:

SÜPER İNDİRİM!!! Satılık Zotac GTX 480 Garantili 3 Aylık Bile Değil (En Uygun Fiyat)

Özellikler:

Fiyat Olarak Sadece **** TL Düşünmekteyim.Referans Konusunda Üyelik Tarihime ve Tabiki Arkadaşlarıma Sorabilirsiniz.İsterseniz Telefondan da Arayabilirsiniz. SATILMIŞTIR...
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onealss -- 12 Kasım 2010; 8:40:11 >

• Çok güzel kart, alıcak kişiye şimdiden hayırlı olsun
  • Yorumun için Teşekkürler Dostum Umarım Forumdan Bir Arkadaşımız Kullanırda Görür GPU Canavarının Neler Yapabildiğini :)
  • Serkan kardeşin referansının olmadığına bakmayın.Çok sağlam arkadaştır.En ufak bir şüpheniz olmasın.
  • Teşekkürler Abiciğim Benim içinde Sende Kesinlikle Çok Güvenilirsin Aslında Herkes için Öyle Bence :)
  • Güvenilir bir arkadaşımız, mükemmel bir kart.Hayırlı satışlar
  • Teşekkürler Dostum Sende Öylesin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • genel olarak nvidia 480 ekran kartları performanslı fakat çok aşırı ısınma ve çok gürültülü çalışma problemleri var. Ayrıca çalışırken çok aşırı güç harcıyorlar. zotac iyi marka, gtx 480 alınacak ise bu kart uygun olabilir
  • Bendeki 5870 VaporX ile üzerine fark vererek takas edebilirim..

http://forum.donanimhaber.com/m_43117252/mpage_1/f_/key_//tm.htm#43117252
  • ahh ahh param olsada alsam.. kaçarmı bu kart yaa. dikkat et dostum kanatlanıp uçmasın elinden. biliyorsun bu kartlar uçuyor :)))
  • Teşekkürler Arkadaşlar Yorumlarınız için;

Kart Gerçekten Kanatlanıp Uçacak Gibi Almak İsteyene her Türlü Kolaylığı Yapabilirim :)
  • pm
  • tekrar pm
  • pm. 1536mb bellek gerekli.
  • Kredi kartına taksit var mı :)
  • Almak İsterseniz Her Türlü Kolaylığı Yapabilirim Tabiki :)
  • pm :D
  • Ilan aciklamalari gayet iyi olmus.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kudretx

Ilan aciklamalari gayet iyi olmus.

İLAN BÖYLE VERİLİR İŞTE

SORU İŞARETİ YOK..

İNŞ. ÇABUK SATILIR..
  • Yorumlarınız için teşekkürler, açıklayıcı olabildiysem ne mutlu bana
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.