Şimdi Ara

Süper İkili Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bugün süper ikili kampanyasından 2 hat aldım. Ama olayı tam çözemedim. Şimdi turkcell sayfasında 9,09 TL karşılığı 3000 dakika bedava yazıyor. Bu iki hhattın toplam aramsındamı yoksa tek tek 3000 3000 mi?
    +
    Adam bana şunları yazıp verdi

    IKILI ==> 2725
    VERGI ==>2373 ==>EVET
    HER YONE ==>2777 ==>EVET
    BEDAVA ==>8040 ==>EVET

    Ben bunları gördükten sonra aklıma şu geldi sözünüze hediye dakikaları yapıp yapamıycağım. Adam bana öylemi istiyorsun dedi. Ekstra olarak yapabilirmiyim dedim. 300 Ytl para cezalı 120 Dakika her yöne almak isterim diye. Adam onlar 3 ay geçiyo 3 ay sonra 30 Ytl ödiyceksin dedi. Bende eminmisiniz 300 ytl para cezalı olandan bahsediyorum dedim. Evet dedi.
    Benim şuanda kullandığım hatda bu kampanya var ve 2. ayında 300 Ytl cezalı her yöne 120 dakika. Üçüncü aydan sonra 30 Ytl mi ödemeye başlıyacağım ?







  • Sêvindim buna,çünkü o kadar araştırdığım peşinden koştuğum kampanyayı biran benmi yanlış biliyorum diye şüphe ettim.
    Peki bu süper ikili paketinde günde 1 mms sonrası bedava kampanyası varmı?
    Şuanda kullandığım hat kampüslü onda böyle birşey var. Süper ikilidede varsa çok iyi.
     Süper İkili Hakkında
  • bu olayda bir tahaddüt yok değil mi? 2 ay sonra ektra bir ücret vermeden iptal edeblirim değil mi? birde hattı açık tutma zorunluluğu var mı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tazboys007

    bu olayda bir tahaddüt yok değil mi? 2 ay sonra ektra bir ücret vermeden iptal edeblirim değil mi? birde hattı açık tutma zorunluluğu var mı?


    Bilmiyorum ama tahaddüt gereken paketlere imza atmazsan gerek kalmaz sanırım.
    Mesela ben

    BEDAVA ==>8040 ==>EVET bunu henüz yapmadım.
    Peki bu hatları kampüslü yapabilirmiyiz adıma bir tane kampüslü var çünkü.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 5 Şubat 2009; 12:03:23 >
  • bi tane kampüsn varsa bi tane daha kampüs yapamıyorsun. bilgi içinde teşekkürler...
  • aradım sordum mh'yi herhangi bir kapatma veya cayma bedeli yok bilginiz olsun ;)
  • Kullanıcısı başka olucak, kampüslü yapma şansımız hiç yokmu acaba ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orjinalden alıntı: bungee20

    O kullanıcı adına başka bir kampüslü hat yok ve kullanıcı kampüs tarifesinde hat alma imkanına sahipse (25 yaş altında olmak yada 25 yaş üstünde ve öğrenci kimliğine sahip olmak şartı aranır) yapabilirsiniz.


    quote:

    Orjinalden alıntı: Commander

    Kullanıcısı başka olucak, kampüslü yapma şansımız hiç yokmu acaba ?




    Çok teşekkürler, bunu Turkcell ekstrada yapıcağız değilmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.