Şimdi Ara

Süper dBar Temaları... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
5.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet arkadaşlar "dBar iK 3" teması eklendi bilginize.
  • güncel.
  • Bunları ıphone'a uyguladıktan sonra eski default temaya dönmek istersek problem yaşar mıyız ?
  • Winterboard ve categories uygulamalarında kimi arkadaşlar çok kurcaladıkları zaman sorun yaşayabiliyorlar fakat böyle anormal bir durum olmadığını düşünerek cevap vereyim, istediğiniz zaman tema değiştirebilrsiniz yada orjinal temaya dönebilirsiniz. Sorun olmaz. ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: j.r.duke

Winterboard ve categories uygulamalarında kimi arkadaşlar çok kurcaladıkları zaman sorun yaşayabiliyorlar fakat böyle anormal bir durum olmadığını düşünerek cevap vereyim, istediğiniz zaman tema değiştirebilrsiniz yada orjinal temaya dönebilirsiniz. Sorun olmaz. ;)

Anladım (: Yarın gidip alıcamda telefonu sabahın 9'unda.. Bu geceden başladım araştırmalara
  • Kardesim eline koluna saglik...
    Ikaynak.com ile bir alakaniz varmi??? Burdaki tema resimlerinde yazan isim ordan tanidik ondan sordum...
    Saygilar...
  • @ SiLo! : Hayırlı olsun dostum, hoş geldin aramıza :)

quote:

Orijinalden alıntı: TraLoNe

Kardesim eline koluna saglik...
    Ikaynak.com ile bir alakaniz varmi??? Burdaki tema resimlerinde yazan isim ordan tanidik ondan sordum...
    Saygilar...

Evet var dostum, iKaynak.com'dan [JW] benim. Donanımhaberde üyeliğim biraz eski olduğu için, kullanıcı adım farklı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: j.r.duke
    @ SiLo! : Hayırlı olsun dostum, hoş geldin aramıza :)

quote:

Orijinalden alıntı: TraLoNe

Kardesim eline koluna saglik...
    Saygilar...

Evet var dostum, iKaynak.com'dan [JW] benim. Donanımhaberde üyeliğim biraz eski olduğu için, kullanıcı adım farklı :)

Super o zaman, emek hirsizligi yok :))
    temalari kurdum harika oldu, paylasim icin cok tesekkurler...
    Saygilar.
  • konu 2010 yılına ait ancak paylaşımı yapan arkadaşı tebrik etmek istedim mükemmel bir paylaşım olmuş ellerine sağlık...
  • Mesajim bulunsun.
  • Mükemmel anlatım eline sağlık...
  • Ellerine sağlık gerçekten süper olmuş
  • Paylaşımlar harika, çok teşekkür ederiz.

Ayrıca bu tür temalarda sorun yaşayan var mı? Birde her sürümde uygulanıyor mu?
  • Mesajlarınız için teşekkürler arkadaşlar.

4.x sürümlerde henüz deneme fırsatım olmadı, o yüzden bir şey diyemiyorum. Deneyen arkadaşlar bilgilendirlerse, ilk mesaja ekleyebiliriz.
  • hocam super bir paylasim, ellerine saglik, emegine saglik...
  • Parmaklarına sağlık,internetine sağlık,pc ne sağlık...
  • süper konu çok teşekkürler

bir de üşenmesem şunları yapmaya :D şimdi lockinfo vs. bü dünya cydia'dan program kurmuştum ayarları falan bozulacak saçmalayacak :D

restore edersem bi arar yapıcam ama çok hoşuma gitti
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.