evet arkadaşlar "dBar iK 3" teması eklendi bilginize.
güncel.
Bunları ıphone'a uyguladıktan sonra eski default temaya dönmek istersek problem yaşar mıyız ?
Winterboard ve categories uygulamalarında kimi arkadaşlar çok kurcaladıkları zaman sorun yaşayabiliyorlar fakat böyle anormal bir durum olmadığını düşünerek cevap vereyim, istediğiniz zaman tema değiştirebilrsiniz yada orjinal temaya dönebilirsiniz. Sorun olmaz. ;)
quote:
Orijinalden alıntı: j.r.duke
Winterboard ve categories uygulamalarında kimi arkadaşlar çok kurcaladıkları zaman sorun yaşayabiliyorlar fakat böyle anormal bir durum olmadığını düşünerek cevap vereyim, istediğiniz zaman tema değiştirebilrsiniz yada orjinal temaya dönebilirsiniz. Sorun olmaz. ;)
Anladım (: Yarın gidip alıcamda telefonu sabahın 9'unda.. Bu geceden başladım araştırmalara
Kardesim eline koluna saglik... Ikaynak.com ile bir alakaniz varmi??? Burdaki tema resimlerinde yazan isim ordan tanidik ondan sordum... Saygilar...
@ SiLo! : Hayırlı olsun dostum, hoş geldin aramıza :)
quote:
Orijinalden alıntı: TraLoNe
Kardesim eline koluna saglik... Ikaynak.com ile bir alakaniz varmi??? Burdaki tema resimlerinde yazan isim ordan tanidik ondan sordum... Saygilar...
Evet var dostum, iKaynak.com'dan [JW] benim. Donanımhaberde üyeliğim biraz eski olduğu için, kullanıcı adım farklı :)