Şimdi Ara

Supara-Hız ve Renk AYT Matematik hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Supara-Hız ve Renk AYT Matematik hakkında

(En Son Oy Tarihi: 10.2.2023)
Giriş
  • Merhabalar dostlar, elimde Karekök AYT Matematik soru bankası var fakat bazı testlerinde çok zorlanıyorum. Biraz daha düşük seviye kaynak almak istiyorum. Sizin öneriniz ne olur? Kitapçı, Hız ve Renk önerdi baya hoşuma gitti soru seviyesi bazı yeni nesil soruları zor olmasa da uğraştırıyor o konuda beğendim. Supara da aynı şekilde güzel geldi fakat kararsız kaldım çok Supara tavsiyesi gördüm ben de almadan önce size sormak istedim.

• Ben hız ve renk yayınlarına bir türlü ısınamadığım için başka bir şey önereceğim dostum 345 al derim neden:
    İlk klasik testleri çözmek zorunda değilsin ama orta dereceli klasik testleri hatta ortadan sonra ne kadar gidiyorsan bir çöz ösym tarzları da aynı şekilde sonrasında ise kareköke geçmeyi dene yaparsın muhtemelen 345 ile çalışmaya başlamadan önce bol bol sç videolarına bak derim kareköke geçerken 345 in son orijinal testini bırakırsın mesela polinomu karekökten çözdün hemen o testi çözersin geçersin ben pdf halinde görmüştüm soruları çıktısını da aldım taa 5 6 ay önce gerçekten çok kaliteli sorular var karekökte de bazı sıkıntılar yaşıyorsan bence seni en ileri bu yol atar 170 gün kalmış zaten sonra da deneme geçersin diye düşünüyorum
  • Hocam 345'in ösym tarzı ve orijinal sorularını fotokopi olarak çözeceğim klasik çözdükten sonra şu an bu ikisi arasından almak istiyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • majorsnake M kullanıcısına yanıt
    O zaman ben sadece sonuçları görmeye geldim :)
  • hahah teşekkür ederim bu arada tavsiyen için yine de

• Bana göre hız ve renk balon bir yayın. Supara fena değil ama eh işte. Yalnız suparanin karekokten çok farklı olduğunu düşünmüyorum zorluk olarak.arkadaşın dedigi gibi 345i deneyebilirsiniz ya da karekoku çözmeye devam edin limit türev integral konularında fasikullere de yönelebilirsiniz hız ve renge bulaşmayın derim 6 ay kalmışken

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tecrübeli veya bilgisi olan arkadaşlar oy verirse sevinirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • suparanın tüm kitaplarını veren dershaneye gidiyorum. geçen sene 345 %100 karekök %60 ve bs %60 çözdüm. Bu sene suparada integral ve türevden 10 test kadar kaldı. Sınav sorularına dokunuş dediği bölümler güzel kalan kısmı ise üstte saydığım üç kitaptan da kolay yani az buçuk her zorlukta sormaya çalışmışlar. Ben beğendim bir sürü sınavda çıkmış soruyu da sınav sorusu bu demeden koymuşlar güzel yani. Oyum suparaya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FantomİçinF kullanıcısına yanıt
    anladım hocam, supara alıcam sanırım zaten ya fikrim değişti biraz. teşekkür ederim yorumun için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.