Şimdi Ara

Sup oyun taşıyor ama... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Rica ederim. Biraz olsun yardımı dokunduysa ne mutlu bana.
  • yukarıda arkadaş çok iyi açıklamış janna karma lulu vs ama gerçekten o şampiyonlarla oynarken ben zevk almıyorum. bundan sonraki kısım gold-silver eloda gördüklerime göredir. yanına gelecek adc ağır malsa direkt lose oluyor. adc mal olunca da janna karma lulu gibi şampiyonlarla oyunda etkinlik gösteremiyorsun. benim tercihim tank supportlardan yana. en azından late gamede tanklaşınca kitle kontrol etkilerinle ve öne çıkarak hasarı emmekle maçı kazandırdığım çok oldu. braum, nautilus, thresh bu konularda çok iyi. şu aralar tahm kench çok oynuyorum. adamlar öyle bir şampiyon yapmışki can kasınca direkt rakip takımdan herkesle vs atabiliyorsun. ultisi sayesinde çok rahat roam atıyorum. yutması ile laneye gelen gankları önlüyorum. tflerde adcye yaklaşana sümük gibi yapışıp engelliyorum. urf kench skini de oyundaki en güzel skinlerden :D
  • Oyunun orta safhası için en güçlü support janna. Özellikle late game de jannanın bulundugu takıma yaklaşmak ve öldürebilmek oldukça zor. Keza kaçması da hayli zor.
  • oyunda bu kadar kolsuz varken sup ne yapsın ya valla yıldırdılar. suptan vazgeçtim artık ya mid yada solo offtank herolarda kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. mid ve solo olarak biraz tavsiye verirmisiniz arkadaşlar
  • rework yemeden önce ve yedikten sonra da tüm takımı sırtlayabilecek tek bir support bilirim o da Taric Alemdar'dır.
  • Karma şu son nerflenden önce gerçekten taşıyordu mantra e ile.
    Şuan oyunun seyrini değiştirebilecek 2 support blitz ve thresh.
    Diğerleri yardımcı eleman görevinde.
  • Whituryd kullanıcısına yanıt
    Bard hakkında ne düşünüyorsun? Ben barda buhurdanlık çıkıyorum W heali baya güçleniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum benim nacizhane görüşüm barda 2. item kızgın buhardanlık yerine athenedir tek düz vuruş ile athene pasifini fulluyor ve soraka kadar şifa basıyor 16 - 18 lvlde 235 ekstra şıfa saglıyor tek düz vurusta sen düşün
  • Iyi Braum adc'sini oldurtmez,kule alti 5 v 2 kazandigimi bilirim premle,Luci almıştı.Diger kalkan basan heal basan suplar yuksek elo için bana gore,istisna Janna-Dra,Lulu-Cait haric onlar görülüyor da.Thresh,BC,Leona,Braum bence lanede daha ustun cikmak icin en ideal suplar plat 3-4 e falan kadar bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adc'yi her yönüyle koruyan tek hero taric'tir. kendisi zaten Polat Alemdar gibidir. Favorimdir ama sıkıcı gelebilir.
  • Whituryd kullanıcısına yanıt
    Zilean neden yok o listede

Şahsen Zilean'ı rework yemeden öncede çok oynardım support olarak. Yeni reworktan sonra daha fazla oynamaya başladım. ADC korumada , takas başlatmada üzerine tanımam. Lanede rakip adc ve supportun canının %70 lerin üzerine çıktığını hiç görmedim. Aşırı agresif oynadığım için rakibin canı daima %60 larda olduğundan takasa giremiyorlar. Dürterken devamlı stun da attığımdan rakip adc farmda çok geri kalıyor. Yine rakip botun yaptığı tek bir ufacık hatada stun combosu ile canlarını %30 lara kadar çekip adc'me çok kolay 2 olmadı 1 kill aldırıyorum.

Zilean Support ile bronz, silver, gold seviyelerinde çok rahat oyun kazanabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.