Şimdi Ara

SUNY Bölümleri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: BirolAvci

quote:

Orijinalden alıntı: They Will Return

quote:

Orijinalden alıntı: brtvrdrl

arkadaş itü kazandı bilişim teknolojileri mühendisliğini. İk 2 sene türkiyede okurken yıllık 8 bin dolar, 2. seneden sonra amerikaya gitiğinde seneleik 15 bin dolara mal olacağını. Yani okul bittiğinde herşey dahil toplam 100 milyar gitmiş olacağınnı söled. Ayrıca ingilizceyide iyi derecede biliyor olman gereikyor. Toefl falan istiyolarmış. Ben onun yalancısıyım bana anlattıklarını aktarıyorum.

hazırlık okudun 12.000 lira hazırlıkta 8.000lira harcadın en azından etti 20.000

ilk sınıfı itüde okudun 12.000 lira harcadın 8.000 lira harcadın en azından etti 20.000

amerikaya gittin 25.000 okula verdin en azından 15.000 harcadın uçak parası falan filan en azından etti 40.000

üçüncü sınıf itüde 12.000 okula verdin 8.000 harcadın en azından 20.000 daha

son sene yine amerikadasın 40.000 daha harcadın

140.000 şimdiden ediyor. ki bunlar evde yaptıgımız hesaplar amerikaya gidince ne olcagı belli bile degil. parası olana iyi bişey ama herşey dahil 100.000 lira olsaydı ben tercih ederdim şahsen

140 milyar olsa ilk uçakla giderimm

300 milyar amerikada 4 sene okumanın maliyeti

Yüzerek git?

• quote:

Orijinalden alıntı: BirolAvci

quote:

Orijinalden alıntı: They Will Return

quote:

Orijinalden alıntı: brtvrdrl

arkadaş itü kazandı bilişim teknolojileri mühendisliğini. İk 2 sene türkiyede okurken yıllık 8 bin dolar, 2. seneden sonra amerikaya gitiğinde seneleik 15 bin dolara mal olacağını. Yani okul bittiğinde herşey dahil toplam 100 milyar gitmiş olacağınnı söled. Ayrıca ingilizceyide iyi derecede biliyor olman gereikyor. Toefl falan istiyolarmış. Ben onun yalancısıyım bana anlattıklarını aktarıyorum.

hazırlık okudun 12.000 lira hazırlıkta 8.000lira harcadın en azından etti 20.000

ilk sınıfı itüde okudun 12.000 lira harcadın 8.000 lira harcadın en azından etti 20.000

amerikaya gittin 25.000 okula verdin en azından 15.000 harcadın uçak parası falan filan en azından etti 40.000

üçüncü sınıf itüde 12.000 okula verdin 8.000 harcadın en azından 20.000 daha

son sene yine amerikadasın 40.000 daha harcadın

140.000 şimdiden ediyor. ki bunlar evde yaptıgımız hesaplar amerikaya gidince ne olcagı belli bile degil. parası olana iyi bişey ama herşey dahil 100.000 lira olsaydı ben tercih ederdim şahsen

140 milyar olsa ilk uçakla giderimm

300 milyar amerikada 4 sene okumanın maliyeti

Bir senede 75 bin gideceğini sanmiyorum, 40-50 arası gider bence.

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makroeknomist -- 1 Ağustos 2012; 2:01:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makroeknomist

Şuan suny bölümlerinde okumak , Türkiye'deki herhangi bir vakıf üniversitesinde okumaktan kesinlikle daha iyidir.Bunun tartışılması bile yersiz olur.Bu bölümlerde herkes okuyamaz.Neden dicek olursanız.Maddiyat gerektirir.(Gerçi Koç , Sabancı gibi okullardan daha makul bir fiyata geliyor ).İngikizcenizin çok iyi olması lazım.Kendim okuyorum o şekilde söyledim :)

Suny bölümünde mi okuyorsun? Hangi üni, bölüm? Ve ingilizcenin iyi olması gerekir kuşkusuz ama hazırlıkta halledilmez mi ?

Edit: İTÜ- Ekonomi olabilir mi bölümün? (İsmine dayanarak söyledim..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Love_ -- 30 Ağustos 2010; 20:23:51 >

• ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makroeknomist -- 1 Ağustos 2012; 2:01:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: makroeknomist

İtü ama ekonomi değil :) Hazırlıkla halletmek kolay değil gerçekten . Şimdi kurlara ayrılıyorsunuz A,B,C,D . Ben sınavı kaçırdım D başladım 1hfta sonra A geçtim :) A kurunda 20 kişi zaten Ocaktaki sınavda geçiyor . B kurunun %70i geçiyor sene sonunda .Ama C ve D kuru olanlardan sayılı kişiler ancak toefldan yeterli puan alabiliyorlar.Hatta 2.senesinde bile geçemeyen çok var. Hatta A kurundan bir arkadaşım geçemedi nasıl olduysa heyecan falan yaptı .

msn verebilirmisin çok sormam gereken soru var sana

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.