;
Şimdi Ara

Sunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sunum yaparken çekiniyorum. Sınıfın ortasında durmak ve herkes'in sana baktığını hissetmek çok heyecanlandırıyor. Daha önceden sunum deneyimi olan arkadaşlar yardım edebilirler mi ?



    _____________________________
  • Heyecanlanmamak için konuya iyice hakim olmak gerekiyor. O zaman bi özgüven geliyor adama. Sunumu defalarca tekrar et , otomatiğe bağla adeta ezber yaparmışcasına. Sonra da ak git hocam akıcı bi Türkçe ile
    _____________________________
  • Daha önceden sunum yaptım lisede ama üniversitede bir çok insan var daha 1. sınıftayım ve sınıfın yarısından çoğu kız şu ana kadar sunum yapanları izledim. Çıkanlar ya çok heyecanlandılar yada kekeleyerek anlattılar :) Sınıfa bakabilen de çok azdı. Ben onlardan daha iyi olmak istiyorum. Ezber yapmak iyi dediğin gibi ama oraya çıkınca unutulabilir sin de . Oraya çıkıp anlatanlar çok farklı bir yer gibi bahsediyorlar. Sunum daha cuma günü hazırlanıyorum. İnşallah rahat bir şekilde atlatırım.
    _____________________________
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VS (KARŞILAŞTIRMA) HAZIRLAMA
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.