Bildirim
Sunum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Heyecanlanmamak için konuya iyice hakim olmak gerekiyor. O zaman bi özgüven geliyor adama. Sunumu defalarca tekrar et , otomatiğe bağla adeta ezber yaparmışcasına. Sonra da ak git hocam akıcı bi Türkçe ile -
Daha önceden sunum yaptım lisede ama üniversitede bir çok insan var daha 1. sınıftayım ve sınıfın yarısından çoğu kız şu ana kadar sunum yapanları izledim. Çıkanlar ya çok heyecanlandılar yada kekeleyerek anlattılar :) Sınıfa bakabilen de çok azdı. Ben onlardan daha iyi olmak istiyorum. Ezber yapmak iyi dediğin gibi ama oraya çıkınca unutulabilir sin de . Oraya çıkıp anlatanlar çok farklı bir yer gibi bahsediyorlar. Sunum daha cuma günü hazırlanıyorum. İnşallah rahat bir şekilde atlatırım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X