Şimdi Ara

SUNNY WOON 42 inç 106 cm Full HD Led TV 849 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
4.249
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bende merak ettim

çerçeve güzel, ayaklar çıkıyor mu acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiglat Pileser -- 25 Ocak 2016; 10:54:49 >
  • gg den satıcıya sordum ayakları çıkıyormuş

http://i.hizliresim.com/m1gva1.jpg
     SUNNY WOON 42 inç 106 cm Full HD Led TV 849 TL

• Pc bağlamak için uygun mudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sunny axen 40" geçen yıl 680 e almıştım. Hoparlörler leş gibi görüntü leş gibi. Bana mı kötü panel denk geldi bilmiyorum ama leş gibi özetle :)

• satıldığı bir teknoloji market var mı acaba gidip kontrol etsek? veya kullanan eden var mı forumda?
  • Çek satışta %10 çekler var 15-20 tl ye onları da değerlendirin alacaksanız. Axen marka aynı kasayı almıştık içinden çıkmamıştı ayak tv de bozuktu zaten iade etmiştim.

• Woon Sunny'nin yeni modeli galiba daha önce kullanan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

satıldığı bir teknoloji market var mı acaba gidip kontrol etsek? veya kullanan eden var mı forumda?

Migrosta vardı bildiğim kadarıyla.
  • haporlör leş gibi,görüntü ,iyi alınabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiickimse

Sunny axen 40" geçen yıl 680 e almıştım. Hoparlörler leş gibi görüntü leş gibi. Bana mı kötü panel denk geldi bilmiyorum ama leş gibi özetle :)

dostum bende HB den almıştım gerçekten öyle ses için hariçi hop. koydum ekranda da bi gölgelenme vardı onuda servis çagırdım 3 kere geldi iki ayda paneli degiştirdik dedi şimdi görüntü gayet tatmimkar oldu istersen bi servise başvur
    ha buna 1000 tl vermek isteyen arkadaşlar çok iyi düşünmeleri lazım bence verilmez
    zaten ben alırken 750 tl ye maletmiştim
  • Türkiye'de üretilmiş. Milli gururumuz

Şu yazıyı yazan firmaları anlamıyorum. Toplama bilgisayar gibi tv üretiyorlar sonrada bunu marifetmiş gibi yazıyorlar.
  • Arkadaslar tv yi 780 tleye 6 taksite mal ederek aldım yalnız çok memnun sayilmam. Oncelikle sanki hd yayinlarda kalite bir nebze dusuk gibi neyse zaten cok birsey beklemiyordum ama esas pc ye HDMI ile bagladiimda filmlerde ve videolarda lag sorunu yasiyorum ama bu sorun usb ile bagladiimda olmuyor sizce neden acaba ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.