Şimdi Ara

Sunny kablosuz görüntü aktarıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar böyle bir link varmıydı bilmiyorum,bulamadım çünkü.Evimde ikinci tv den uydu yayınlarını izlemek istiyorum.Kablosuz ses ve görüntü aktarıcı cihazlar var link de deniliyor bunlara,piyasada sunny,botech,next,hama gibi markaların var.Vericiyi receivere bağlıyosunuz,diğer alıcıyıda ikinci tv ye bağlayıp tv nin kumandasından uyduyu kumanda ediyosunuz.Yani tüm uydu kanallarını ikinci tv den izliyosunuz.Böyle bir cihaz almayı düşünüyorum kullanan var mı?Ses ve görüntüde kayıp,cızırtı oluyor mu?Bilgilendirirseniz sevinirim.
    Yada ikinci bir receiver alıp,ilk receiverin looptought çıkışından biribrine bağlayıp izlemek daha mı kaliteli olur?Ama ozamanda ilk tv açıksa orada horizantal kanallar izleniyorsa ,ikinci tv de de horizantal kanallar izleniyor,yada vertical ise vertical gibi.İlk tv kapalıysa sorun yok ikinciden tümü izlenebiliyor sanırım yanlış bilmiyorsam.
    Seçim yapmam konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

Sunny kablosuz görüntü aktarıcı

HYUNDAİ ELANTRA GLS ~~~ CANON POWERSHOT A630 ~~~ MSI VR-601 ~~~ SONY VAİO VGN-NS21Z ~~~ CANON MV-700 ~~~ CASİO EDIFICE EF-524D-1AV ~~~ LG 47LW650S ~~~ IPHONE 5 ~~~ CANON EOS 600D-18-55 IS / 75-300 USM

• Bildiklerin doğru,
    tercih sizin. ben next kullanıyorum çok az konum değiştirerek ses cızırtısını engel olabiliyorum görüntüde bir sorun yok

Orjinalden alıntı: g.tuncer

Bildiklerin doğru,
    tercih sizin. ben next kullanıyorum çok az konum değiştirerek ses cızırtısını engel olabiliyorum görüntüde bir sorun yok
    HYUNDAİ ELANTRA GLS ~~~ CANON POWERSHOT A630 ~~~ MSI VR-601 ~~~ SONY VAİO VGN-NS21Z ~~~ CANON MV-700 ~~~ CASİO EDIFICE EF-524D-1AV ~~~ LG 47LW650S ~~~ IPHONE 5 ~~~ CANON EOS 600D-18-55 IS / 75-300 USM
  • İki yıl kadar oldu, koyu gri olanı. Hatta verici bölümünde kumanda aktarıcı göz hariçten takılıp, uydu alıcısının alıcı led'in bulunduğu bölüme yakın monte etmek gerekiyordu, ufak bir değişiklikle kasanın ön alt bölümüne dahili olarak taktım, hiç sorunsuz kullanıyorum.
  • g.tuncer wirelles modemi etkilemeyen görüntü aktarıcı varmı? Bu görüntü aktarıcılar konusundaki en büyük şikayet gördüğüm kadarıyla. Bu konuda sorun çıkarmayan bir görüntü aktarcı önerin varmı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esenlik -- 2 Ekim 2007; 0:30:12 >
  • Şansımı deneyeceğim,inşallah ayarı tuttururuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben Philips marka aktarıcı kullanıyorum yaklaşık 6 aydır.Hiçbir sorun yok.Görüntü ve ses çok iyi.Yalnız kumanda özelliği yok.
  • ben de next in eski modelini kullanıyorum uzun süredir, gayet memnunum. Ama bi arkadaşım Sunny almıştı Teknosa dan, çok sorun yaşadı. Daha aldığı gün adaptörden ses geldi, gidip değiştirdi. Bi süre sonra yine adaptörlerden birinde problem oldu, yine götürdü. Yenisi geldiğinde ise sesi aktarıyodu, fakat görüntü yoktu.
  • kumanda özelliği olmaması kötü kanal değiştireceğinde napıyosun?öteki odaya gidip uydudan mı değiştiriyosun?
    quote:

Orjinalden alıntı: resitale

Ben Philips marka aktarıcı kullanıyorum yaklaşık 6 aydır.Hiçbir sorun yok.Görüntü ve ses çok iyi.Yalnız kumanda özelliği yok.
  • üstat ne demek istiyon yanlış mı konuşuyoz,yoksa anlatmak istediğimizi anlatamadık mı?açık ça yazarsan seviniriz....
    quote:

Orjinalden alıntı: TELECOM_86

??????
  • Arkadaşlar alıngan davranmayın,

Herkes bilgisini yada deneyimini paylaşmaya çalışıyor.

Phıllıps aktarıcıda kum. aktarma olmayışını sormuş, gerçekten benimde aklıma ilk o geldi, kanal geçişi yapamamak sorun değilmi?

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g.tuncer -- 4 Ekim 2007; 0:45:21 >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.