Şimdi Ara

Sunny - Axen Plus 32 inc UsbMovie HD LED TV [Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    Küçük bir oda var burada 32 inç 82 ekran bir televizyon almayı düşünüyorum. İnternetden hızlial.com sitesinden bu televizyonu gördüm 1 yıllık da digiturk üyeliği veriliyor.

    Kullanan varmı bilmiyorum varsa izlenimleri nelerdir ? İstediğim öyle ahım şahım bir televizyon değil bu tv yi teknosa sitesinde de gördüm mağazaya gittim tuner yok dediler hızlı al sitesinde tuner ı var olarak gözüküyor kafam karıştı açıkcası ?

    Anladığım kadarı ile tv ile birlikte uydu alıcısı veriliyor, siz bilgin kişilerden tv nin hangi ihtiyaçları karşılayacağını neleri yapamayacağımı kısaca veya vakti uzun olanlar uzun uzun yazarlarsa sevinirim.

    Hızlı Al linki
    http://www.hizlial.com/sunny-axen-plus-32-82cm-usbmovie-hd-led-tv-1-yillik-digiturk/10376179?utm_source=criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=retargeting







  • Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba ?
  • web sayfalarında bazen bilgilerde tutarsızlık olabiliyor. en doğrusu teknosaya gidin ve teşhirde bir ürün varsa tvnin arkasına kendiniz bakıp hangi tür bağlantılar var kendiniz görün.
  • Teknosaya gittim fakat teşhir yoktu kapalı kutu olarak olduğunu söylediler, ayrıca tuner yok dediler, ilginç
    başka önerisi düşüncesi olan
  • diğer teknosa mağazlarını gezin. vatan bilgisayar, gold bilgisayar migros carrefoursa gibi mağazalara da bakın. bizim burda migrosta da vardı bi ara,599tl ydi. ama sonrasında gitme imkanım olmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.