Şimdi Ara

sünnetin önemi... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
105
Cevap
2
Favori
3.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ee geri donusu yokmu simdi eger kesilmisse dostlar ? Nasi bir ulkedir yahu burasi, cukumuzu bile yanlislikla kesmisler , benim bildigim ciddi anlamda bir hastalik olmaksizin kesilmesi dogru degildir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde annem şakirtlik yapmış kestirmiş. Ben şahsen kendi kararımı verebilecek kadar büyüdükten sonra sorulmasını isterdim. Ciddi ciddi kavga ettim annemle bi ara bunun yüzünden. Birde doktor kendisi böyle bir şakirtliği nasıl yapmış aklım hayalim almıyor. Sinirim bozuldu yine bu konuyu görünce. Hani kuranda yazsa tamam. Ama allah böyle istese baştan neden versin o deriyi. Mantıksız bir eylem sünnet

• quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Benimde annem şakirtlik yapmış kestirmiş. Ben şahsen kendi kararımı verebilecek kadar büyüdükten sonra sorulmasını isterdim. Ciddi ciddi kavga ettim annemle bi ara bunun yüzünden. Birde doktor kendisi böyle bir şakirtliği nasıl yapmış aklım hayalim almıyor. Sinirim bozuldu yine bu konuyu görünce. Hani kuranda yazsa tamam. Ama allah böyle istese baştan neden versin o deriyi. Mantıksız bir eylem sünnet

sen çok yanlış gelmişsin...
  • Erken boşalma tamamen psikojiktir beyinde biter.
  • hdloader11 kullanıcısına yanıt
    mantıksız demek yanlış

daha düzgün bir üslup kullanırsanız sevinirim
  • sünnet hissiyatı öldürüyormu niye sünnet olduk
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    sende üslubuna dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcbilisim

Erken boşalma tamamen psikojiktir beyinde biter.

Psikolojik falan değil.Sünnet derisi penisi korucu etkiye sahiptir.Normal sünnetsiz penis vajinaya girdiğinde koruyucu deri ısıya duyarlı olmadığı için ereksiyon gerçekleşmez ve girdikten sonra koruyucu derinin ucu açılır ve ısıya duyarlı kısımda ereksiyon gerçekleşir.Ancak anormal olan yani sünnetli deride sadece ısıya duyarlı kısım kaldığı için vajinaya girdiği anda gerçekleşir.Çünkü ani sıcaklık değişimi gerçekleşir bu durumda.Ayrıca binlerce sinir alındığı için alınan haz büyük oranda azalr.Böylece doyumsuzluk gerçeleşir.Tabi bir daha kalkarsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazacaklarım Bu Kadar

sende üslubuna dikkat et

Sanane diye sormazlarmı adama?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    arkadaşım senin düşüncelerine de biri vahşi cart curt derse sende dersin üslubuna dikkat et diye

burda amacım hakaret etmek değil sadece saygı göstermelisin
  • Ben sünnetsizken bitmeyen bir zevk alıyordum o deri parçasıyla sünnet olduktan sonra düşüncem "Vücudum büyüdü heralde bazı şeyler deişti " vücudumda 3 saniyelik zevke bıraktı kendini
  • quote:

Orijinalden alıntı: shruikan

Sünnet dinsel açıdan çok tıbbi bir gereklilik; elin hristiyanı da, ateisti de sünnet oluyor.

"Dinsel açıdan çok tıbbi"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ares

quote:

Orijinalden alıntı: Baykus Reyiz~

sünnet sadece İslam ve Musevilikte zorunlu ama bugün çoğu Hristiyan çocuğunu sünnet ettiriyor.
    bilimsel de birşey.
    nerden biliyon derseniz hepsinin kirvesi benimde ondan...

Paso etli pilav yemişsindir

pipili pilav
  • Şu dönemde tamamen saçmalık bence. Zamanında çöllerde milletin dersinin altına kum böcek falan kaçıyordur millet ondan kestiriyordur deriyi Şimdi çok daha temiz koşullarda yaşıyoruz. Ayrıca hazzın azaldığı doğru.

Sağlık açısından sorun olmadıkça gereksiz bir uygulama. Eminim millet neden kestirildiğini bile bilmiyordur gelenek görenek diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Sünnet dinsel açıdan çok tıbbi bir gereklilik; elin hristiyanı da, ateisti de sünnet oluyor.

"Çok"u orda, sıfat derecesi ya da miktar anlaminda değil; "ziyade", karsilastirma anlaminda kullandim.

Böyle fakir bir dil oldugu icin Türkce'ye mi yoksa Türkce konustugu halde bunu anlayamayan sana mi üzüleyim, bilemedim.

• konuyu yine türk ve islam düşmanları basmış.
    biride demişki madem kesilecekti doğuştan neden geliyo ? koltukaltı yada genital bölgedeki kıllarda doğal olarak geliyo ama kesmeyince pislik oluşuyo.
    hazzı azaltıp azaltmadığı hakkında endişeliyseniz 20+ yaşlardan sonra sünnet olan insanlar var gidin onlara sorun azaltıyomu azaltmıyomu ?
    birde bebek yeni doğduğu zaman sünnet olduğunda ağlamıyo bile. yok vahşetmiş bilmem neymiş geçiniz. istemeyen olmaz zorla değil sonuçta.
    bizim geleneklerimizde sünnetle ilgili tek bir sıkıntı var oda adı üstünde sünnet olan uygulama farz mış gibi. onun haricinde sünnet iyidir. temizliktir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

"Çok"u orda, sıfat derecesi ya da miktar anlaminda değil; "ziyade", karsilastirma anlaminda kullandim.

Böyle fakir bir dil oldugu icin Türkce'ye mi yoksa Türkce konustugu halde bunu anlayamayan sana mi üzüleyim, bilemedim.

Türkçe'ye bok atmadan virgül koymayı öğren bence.
    Ayrıca tıbbi bir gereklilik falan değil, cahil cahil konuşup adamı dellendirmeyin.
    Blok.

Hade len, takkeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony

quote:

quote:

quote:

Virgül olmadığından öyle anlaşılıyor. Türkçe'yi "çok" iyi kullanabilen senin bunu bilmesi gerekiyordu.

"Çok"tan sonra orda, bağlaç mı edat mı artık neyse -unuttum lise bilgilerimi-, virgül gelmez. Millet anlasın diye de dil katledilmez.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Virgül olmadığından öyle anlaşılıyor. Türkçe'yi "çok" iyi kullanabilen senin bunu bilmesi gerekiyordu.

"Çok"tan sonra orda, bağlaç mı edat mı artık neyse -unuttum lise bilgilerimi-, virgül gelmez. Millet anlasın diye de dil katledilmez.

Liseden hatırladığın bilgileri yanlış hatırlıyorsun. Cümlenin sonuna nokta geliyor mu peki, bunu nasıl hatırladığını merak ediyorum da...
    Ekleme: Dil millet anlasın diye vardır. Sondaki cümlene epey güldüm. Nasıl bir mantıksa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tony -- 17 Temmuz 2013; 20:36:31 >
  • quote:

Liseden hatırladığın bilgileri yanlış hatırlıyorsun. Cümlenin sonuna nokta geliyor mu peki, bunu nasıl hatırladığını merak ediyorum da...
    Ekleme: Dil millet anlasın diye vardır. Sondaki cümlene epey güldüm. Nasıl bir mantıksa.

Lise bilgilerimi hatırlamıyorum dedim zaten. Okumadın mı yoksa anlamadın mı?

Senin son 3 cümlen kime ithaf edilmiş ben onu anlamadım.
    Dil, insanlar anlaşsın diye var; anlasın diye değil! Daha edebiyat yapamıyorsun, kalkmış bir de laf yetiştirme derdindesin.
    Türkçe bilgisi kıt olan anlamıyorsa ben n'apayım?

He bir de, içinde yüklem olan cümlenin sonuna üç nokta (...) gelmez. Cümlenin sonuna nokta geldiğini ben hatırlıyorum da sen hatırlamıyorsun anlaşılan.

EDIT:
    "Liseden hatırladığın bilgileri yanlış hatırlıyorsun."
    Ayrıca, bu nasıl bir Türkçe katlidir arkadaş?!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 17 Temmuz 2013; 20:53:48 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.