Şunları Görünce Yoruluyorum

-
-
Kendini zeki sanan değersiz aptal insanlar. Bakma bile sonu yok bunların.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kendileri atatürkün yerinde olsa tek fidan dahi vermeden ülkeyi kurtarırlardı hepsi üstün zeka işi çözmüşler ya. neymiş orayı vermiş burayı vermiş e napsaydı? avrupa ülkeyi 50 parçaya bölmüştü şöyle paylaşırız böyle paylaşırızın kavgasını yapıyorlardı, ona rağmen atatürk önderliğindeki millet ülkeyi (atatürkün samsuna çıktığı zamanki halien kıyasla) bütünlüğünü neredeyse koruyarak kurtarmış hala zırlıyorlar einsteinlar.
şu bahsettikleri gizli gerçekler de çok komik. öyle "gerçekler" ki doğruluğu kanıtlanamayacak zımbırtılar.
edit: ben milliyetçi biri değilim türkiye de doğmuş büyümüş, türk olsam da pek hoşlanmam milletimizden açık konuşayım (en azından şimdiki halinden, eski halini kim bilir). ama bu ülkenin kurtuluşu çok büyük bir başarıdır kanımca (her ne kadar bir uzmanlığım olmasa da) ve böyle saçma sapan saygısızlık etmeleri beni bile kızdırıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 6 Ekim 2020; 14:30:48 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Old Mac New Clipkendileri atatürkün yerinde olsa tek fidan dahi vermeden ülkeyi kurtarırlardı hepsi üstün zeka işi çözmüşler ya. neymiş orayı vermiş burayı vermiş e napsaydı? avrupa ülkeyi 50 parçaya bölmüştü şöyle paylaşırız böyle paylaşırızın kavgasını yapıyorlardı, ona rağmen atatürk önderliğindeki millet ülkeyi (atatürkün samsuna çıktığı zamanki halien kıyasla) bütünlüğünü neredeyse koruyarak kurtarmış hala zırlıyorlar einsteinlar.
şu bahsettikleri gizli gerçekler de çok komik. öyle "gerçekler" ki doğruluğu kanıtlanamayacak zımbırtılar.
edit: ben milliyetçi biri değilim türkiye de doğmuş büyümüş, türk olsam da pek hoşlanmam milletimizden açık konuşayım (en azından şimdiki halinden, eski halini kim bilir). ama bu ülkenin kurtuluşu çok büyük bir başarıdır kanımca (her ne kadar bir uzmanlığım olmasa da) ve böyle saçma sapan saygısızlık etmeleri beni bile kızdırıyor.
-
Hdp'li Kürtçü ve Ermenice hainlerle birlikte ülkenin içine eden güruh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X