Şimdi Ara

Şunları Görünce Yoruluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TRT Haberin Facebookta paylaştığı içerik bu:

Altına gelen yorumlar:

Benzer yorumlar daha da gidiyor.

Herşeyi çok bildiğini, gizli tarihi anlaşmaları öğrendiğini, büyük oyunu çözdüğünü sanan şu insanları görünce bile yoruluyorum. Yorum sizde...

• Kendini zeki sanan değersiz aptal insanlar. Bakma bile sonu yok bunların.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kendileri atatürkün yerinde olsa tek fidan dahi vermeden ülkeyi kurtarırlardı hepsi üstün zeka işi çözmüşler ya. neymiş orayı vermiş burayı vermiş e napsaydı? avrupa ülkeyi 50 parçaya bölmüştü şöyle paylaşırız böyle paylaşırızın kavgasını yapıyorlardı, ona rağmen atatürk önderliğindeki millet ülkeyi (atatürkün samsuna çıktığı zamanki halien kıyasla) bütünlüğünü neredeyse koruyarak kurtarmış hala zırlıyorlar einsteinlar.

şu bahsettikleri gizli gerçekler de çok komik. öyle "gerçekler" ki doğruluğu kanıtlanamayacak zımbırtılar.

edit: ben milliyetçi biri değilim türkiye de doğmuş büyümüş, türk olsam da pek hoşlanmam milletimizden açık konuşayım (en azından şimdiki halinden, eski halini kim bilir). ama bu ülkenin kurtuluşu çok büyük bir başarıdır kanımca (her ne kadar bir uzmanlığım olmasa da) ve böyle saçma sapan saygısızlık etmeleri beni bile kızdırıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Old Mac New Clip -- 6 Ekim 2020; 14:30:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Old Mac New Clip

kendileri atatürkün yerinde olsa tek fidan dahi vermeden ülkeyi kurtarırlardı hepsi üstün zeka işi çözmüşler ya. neymiş orayı vermiş burayı vermiş e napsaydı? avrupa ülkeyi 50 parçaya bölmüştü şöyle paylaşırız böyle paylaşırızın kavgasını yapıyorlardı, ona rağmen atatürk önderliğindeki millet ülkeyi (atatürkün samsuna çıktığı zamanki halien kıyasla) bütünlüğünü neredeyse koruyarak kurtarmış hala zırlıyorlar einsteinlar.

şu bahsettikleri gizli gerçekler de çok komik. öyle "gerçekler" ki doğruluğu kanıtlanamayacak zımbırtılar.

edit: ben milliyetçi biri değilim türkiye de doğmuş büyümüş, türk olsam da pek hoşlanmam milletimizden açık konuşayım (en azından şimdiki halinden, eski halini kim bilir). ama bu ülkenin kurtuluşu çok büyük bir başarıdır kanımca (her ne kadar bir uzmanlığım olmasa da) ve böyle saçma sapan saygısızlık etmeleri beni bile kızdırıyor.

ne demek dogrulugu kanitlanmayacak zimbirtilar gardesim allah allah, al iste resimli belgeler;

buyuk resim gardesim, al iste buyuk resim bu. okuyabilmeniz icin biraz daha buyuttum ben ama neyse.

• Hdp'li Kürtçü ve Ermenice hainlerle birlikte ülkenin içine eden güruh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sigara'ya Başladım.
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.